fbpx

11.1.2019 – Cea mai puternica zi a lunii

  • 11- numar maestru

In numerologie, 11 este un Număr Maestru. Este numărul creației unice, expresia autentică și manifestarea rapidă.

Conține scânteia de aprindere, de pionierat a numărului 1 și darurile psihice liniștitoare și sensibile ale numărului 2. În combinație, Numarul Maestru 11 deține vibrația ascensiunii.

Dacă vă uitați la forma numărului 11, acesta reprezintă doi stâlpi, o poartă, care deschide un portal direct între inspirația divină și manifestarea împământată. Dublati acest lucru – 11.1.2019 – și vorbim despre manifestarea la viteza luminii!

Pe 11 ianuarie 2019, energia va zbura larg deschis, formând cea mai puternică poartă de acces a lunii. Așteptați o expansiune rapidă a potențialului dumneavoastră personal și a abundenței!

Nu există nicio îndoială că sincronicitatea 11:1 aduce un puternic mesaj de îndrumare divină, inspirație și abundență. Dacă vă gândiți la anul trecut, vă amintiți cât de puternic s-a simțit acest potențial !?

Din fericire, din momentul in care această roată universală 11 a început să functioneze în ianuarie, veti folosi energia acestui număr dinamic pentru a construi, a crea și a manifesta lucruri incredibile.

De fapt, este sigur să presupui că vei deveni un om complet diferit față de cel de anul trecut!

Cu toate acestea, trebuie să știți că, deși numerele mastre oferă oportunități mari, ele sunt adesea însoțite de mari provocări.

 Numerele Maestre cer stăpânire, timp și răbdare. Din fericire, în Numerologie, se înțelege pe scară largă că numerele maestre nu încep să-și exprime propriile calități cele mai înalte și cele mai inovatoare până în a doua jumătate a ciclului lor.

 

 Caracteristica ascunsa a acestei zile este ca veti gasi cai originale in viata si acest lucru ii surprinde pe ceilalti.

Veti obtine rezultate mult mai rapid, si acest lucru se datoreaza hotararii dumneavoastra de lua initiativa. De asemenea, este o zi in care va veti simti lideri ai propriei vieti! Veti stii cu siguranta ce aveti de facut si mai ales, cum sa manifestati concret deciziile si emotiile.

Atentionarea este pe prea multa incrancenare si un oarecare egocentrism ce se pot manifesta astazi.

Recomandarea este sa va stabiliti obiective clare nu doar pentru aceasta zi, ci pentru intreg anul deoarece sanse de manifestare se dubleaza!

Spor la manifestat 🙂

Cristina

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×