2018 – Previziuni numerologice

  • previziuni numerologice 2018

2018

~ PREVIZIUNI NUMEROLOGICE ~

Pregatiti-va pentru un An Nou tumultos, plin de neprevazut, dar mai ales aducator de lectii spirituale.

Pe principiul, acum ori niciodata, 2018 va fi un an ce sta sub semnul a doua vibratii numerologice puternice.

  • cristina@8infinities.com


razboi sau pace?

Daca ar fi fost o perioada simpla marcata de un calcul numerologic normal ~ “adunarea fadica” ~ am putea spune ca anul universal 2018 va sta sub vibratia numarului 2:

2+0+1+8 = 11

1+1 =2

Cu toate acestea , trebuie sa observam prin calculul numerologic “interpretarea simpla” ca numarul 2 provine din Numarul Maestru 11.
Asadar, tendintele primordiale, notele de baza ale anului universal 2018 vor fi configurate de Numarul Maestru, atenuate sau amplificate de vibratia numarului 2.

2018 este anul in care dobanditi stapanire asupra vietii voastre si intelegeti cadrul subtil al Universului! Numerologia va poate oferi o perspectiva asupra relatiilor complicate si nevazute dintre toate lucrurile din lume.

Exista numere care va usureaza anul personal si ciclurile anuale si va indica destinul, motivatia si expresia interioara. Acestea pot dezvalui multe despre caracterul, potențialul, dorințele și posibilele acțiuni. Va vor ajuta sa va concentrați pe punctele forte, sa va identificați obstacolele si sa formulati un plan clar, concret si cu sanse maxime de reusita. Veti putea obtine claritate cu privire la trecut, situatia actuala si drumul care pe care trebuie sa pasiti in continuare.

Cunoasterea numerologiei va poate imbunatati viata in multe feluri. Relatiile personale, afacerile comerciale, problemele de cariera si financiare pot fi rezolvate daca aveti cunostinte despre influentele care stau la baza si care sunt descrise numerologic.

 11 este un numar spiritual semnificativ si a fost un factor determinant in multe evenimente mondiale.

Acest an va aduce un nou sentiment de toleranta in intreaga lume, deoarece schimbarea și inovatia devin imposibil de oprit sau ignorat! Asadar, luați masuri pentru obiectivele si visurile voastre in acest an!

Numarul Maestru 11 va impregna anului 2018 extrem de multe revelatii, impulsivitate si exigenta. Reprezinta inceputul cunoasterii lui Dumnezeu si al constiintei spirituale la nivelul intregii umanitati. Aduce cu sine vibratii psihice foarte profunde si pentru ca are o prezenta egala de elemente masculine si feminine, acest lucru ofera o dovada, o provocare.

Este asociat si cu deschiderea mentala, cu intuitia si cu viziunile mistice. Daca pana acum nu ati inteles lectia spiritualitatii, a dezvoltarii personale, a intelegerii planurilor subtile si a faptului ca suntem energie pura, in acest an, aceste aspecte va vor iesi in cale pana cand va suflecati manecile ca sa le rezolvati, sa le intelegeti, sa evoluati.

Numarul Maestru 11 va conduce spre o mare deschidere catre tot ce tine de accesarea, invatarea si practicarea terapiilor alternative, complementare.

Imprima tendinta de vindecare holistica, mai intai a sufletului si spiritului prin intelegerea cauzelor spirituale pentru vindecarea corpului. 

Arata ca daca nu suntem in echilibru si armonie cu noi insine, cu Sinele nostru Superior, manifestarile concrete nu se pot realiza, din contra. Intensifica misticismul, imaginatia, creativitatea si capacitatea de a fi medium. Transmite luciditate, perseverenta si intuitive.

In dragoste, aduce sensibilitate la nevoile partenerului si amplifica romantismul. Favorizeaza atitudinile spirituale, artistice si in avangarda. In anumite perioade, va transmite un spirit vizionar si profetic.

Pe de alta parte, Numarul Maestru 11 va amplifica in 2018 tradarile si prezenta inamicilor secreti.

Domina inteligenta omului si o guverneaza. Daca este bine gestionat, duce la succes si la cucerirea maselor. In caz contrar,insa, chiar si o mica eroare sau o ignorare poate duce la o cadere neasteptata.

Totodata, va accentua nervozitatea, depresia si complexele de inferioritate care, la randul lor, determina perceptii inselatoare si comportamente distructive. Emfatizeaza egocentrismul, timiditatea, caracterul mincinos si falsitatea. Aduce iluzii si asteptari in contrast clar cu realitatea si dorinta de singuratate totala. Va provoca reflectii interioare false cauzate de diverse frici si fobii. 

Pe de alta parte, anul 2018 va sta si sub influenta numarului 2 care pune in prim plan energia feminine si capacitatea de a intelege valorile umane. Nu planificati nicio schimbare majora, preferati echilibrul si va fi bine!

Va fi un an de asteptare, de scadere a energiei si entuziasmului, de triere a relatiilor, de cooperare, de colaborare, de parteneriat. Totodata aduce in egala masura casatorii si divorturi, amplifica manifestarile emotionale si infruntarea fricilor. Este un an de generozitate si uneori chiar cheltuieli nesabuite. Viata de cuplu, relatiile sunt favorizate, in prim plan. Exista suficient timp pentru a medita sau pentru a va face planuri.

 

Prietenia si parteneriatul prospera, in intervalul de timp dominat de aceasta vibratie, cooperarea cu cei din jur se va face mai usor decat de obicei, sensibilitatea este sporita si se face simtita prezenta iubirii si a afectiunii.

 

Se pot gasi parteneri de afaceri, parteneriate noi aduse, derulate sau conduse de femei. Va fi un avant in domeniul financiar, dar vor fi favorizate afacerile din domeniile de infrumusetare, moda, make-up, spiritualitate etc. In privinta banilor, e bine sa fie economisiti. In sanatate, vor fi oscilatii de temperament, stari fluctuante, mai ales pe zona emotiilor care vor fi resimtite pregnant. Financiar va fi o perioada a generozitatii si poate chiar a cheltuielilor din impuls.

 

 

 

Lectia anului 2018 va fi formarea de relatii corecte, echitabile si echilibrate, precum si reglarea raporturilor cu femeile, in special cu mama.

Daca nu ati invatat sa va exprimati sentimentele, in aceasta perioada va veti confrunta cu situatii limita, relatii nearmonioase, iubiri incheiate brusc.

La capitolul sanatate, 2018 va aduce tensiuni, oboseala cronica si afectiuni ale sistemului digestiv, tulburari ale somnului, stari de slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate. Atentie la indigestie, constipatie cronica, diaree. Diabetul si astmul vor fi afectiunile care se vor acutiza.

numerograma ta pentru 2018

Pentru a afla in ce mod viata ta e ghidata de numere si ce te asteapta in 2018, comanda Numerograma personalizata.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online