3 moduri de a folosi Reiki pentru dezvoltarea personala

3 moduri de a folosi Reiki pentru dezvoltarea personala

Reiki este considerat in cea mai mare parte, o tehnică de vindecare, dar practicantii avansati stiu foarte bine ca este mai mult decat atat.

Este un mod de viață și, de asemenea, un instrument excelent care poate fi folosit pentru creșterea personală.

Iată trei modalități prin care Reiki vă poate ajuta în dezvoltarea personală:

1. Amplifica puterea afirmatiilor cu Cho Ku Rei

Dacă utilizați afirmații, simbolul puterii va crește eficacitatea acestora. Doar invoca vibrația simbolului în timp ce afirmi.

Dacă spui cu voce tare afirmațiile tale, desenează si activeaza Cho Ku Rei cu mâna, în aer,  in fata ta, sau deseneaza-l pe o bucată de hârtie și priviți-l în timp ce spuneti afirmatia.

Dacă le spui în tăcere pentru tine, în autobuz, de exemplu, deseneaza si activeazai CKR cu limba in cerul gurii :), sau e bine sa il aveti pe o bucata de hartie pe care o tineti in mana in timp ce le spui.

Dacă scrieți afirmațiile de fiecare dată, pe hartie, desenati si activati simbolul puterii înainte și / sau după fiecare propoziție.

Un lucru de retinut este ca Reiki lucreaza in modul sau inteligent, deci agenda ta s-ar putea sa nu fie acceasi cu ceea ce are Reiki pregatit pentru tine. :).

Sfat: E bine să vă încheiați mereu afirmațiile cu “pentru cel mai inalt beneficiu al meu”.

2. Rezolva-ti conflictul interior cu Se Hei Ki

S-ar putea afirma că conflictul este o parte inerentă a creșterii și că, dacă nu ar exista nicin “conflict” ,nu am avea un “motiv” să crestem, pentru că nu ar exista nimic pentru noi să depășim ;).

Ne aflăm de multe ori în fața diverselor alegerilor și este un lucru minunat pe care ar trebui să-l facem, sa fim recunoscători pentru Liberul Arbitrul, puterea de a alege. Dar mintea uneori tinde să vadă această abundență de alegeri ca un conflict: “alege ceva și renunță la altceva “.

Adevărul este că nu este nimic care merită să fie abandonat. Sau cu alte cuvinte, putem avea tot ceea ce noi vrem, și dacă există conflict, este pentru că nu știm încă ce vrem.

Simbolul vindecării mental-emotionale poate ajuta aici.

1. Noteaza situația conflictuală pe o bucată de hârtie.

2. Uită-te la ea și începe fluxul Reiki. 

3. Desenați si activati Se Hei Ki și “detașați-vă” din situație, permițând energiei să curgă liber.

4. Vizualizati ca Reiki “curăță caile incetosate” sau “permite situatiei sa se aseze, clarifice”  astfel încât să o puteți vedea clar. 

5. Redesenati SHK și amplificati-l cu CKR  (folosiți liber simbolurile dacă sunteti ghidati de intuiție), în timp ce continuați să trimiteți energie.

Acordati-va oricat timp este necesar, până când veți obține o  noua perspectivă asupra situației și puteti sa luati o decizie. De multe ori, se simte ca un moment de claritate extremă atunci când drumul este bine luminat, semnalat și clar.

Sfat: Uneori este nevoie de ceva timp pana cand un blocaj energetic sau vechi atașamente sunt eliberate, lăsându-vă să vă simțiți ușurați și obosiți în același timp. Dacă este cazul, este bine să notați decizia și să dormiti daca puteti.

3. Elibereaza-te de negativitate cu ajutorul principiilor REIKI

Dacă ați fost preocupati de dezvoltarea personală,  știți că cea mai importanta conversație care o aveți în fiecare zi, este conversația pe care o aveti cu voi insiva. Afirmațiile negative despre sine nu vă împiedica numai să vă atingeți goluri și sa va  trăiti visele, dar poate chiar să va facă viața o lupta constantă.

Puteți reprograma vorbirea de sine negativă a minții voastre și transformați-o în pozitiv folosind preceptele Reiki. Ori de câte ori te “prinde” gândirea negativa despre orice, recitește principiile Reiki și adu sentimente de recunoștință, bucurie și liniște.

Dacă practici acest lucru, în câteva zile, întreaga ta perspectivă asupra vieții se schimba.

În câteva săptămâni, vei vedea oportunități peste tot, unde s-au întâmplat probleme de obicei. Și vei observa cât de ușor este să iti atingeți obiectivele când nu  creați (în mod inconștient) obstacole pentru voi înșivă.

Sfat: După un timp, veți vedea că puteți utiliza o versiune prescurtată a principiilor sau chiar doar un cuvânt cheie (unul dintre preferatele mele este “harul uimitor”). Tu ai putea spune, de exemplu, doar “Sunt recunoscător pentru multe binecuvântări” și asta ar risipi negativitatea și să o înlocuiască cu o vorbă de sine pozitivă, sănătoasă, și sentimente de recunostinta si abundenta.

Da, Reiki este un instrument excelent pentru toolbox-ul de dezvoltare personală. Cu siguranta este!

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

No Comments Yet.

Leave a comment

Test

excelent

×