5 moduri sa te asiguri ca Universul te asculta

5 moduri sa te asiguri ca Universul te asculta

Uneori ne simțim ca și cum nimeni nu ne va auzi când ne trimitem gândurile in Univers.

Ne trimitem dorințele noastre cele mai intime catre  stele și le proiectăm în gol, sperând că se vor indeplini într-un termen limită.

Când nu primim răspunsul pe care il sperăm, ne descurajăm. În acest moment începem să ne întrebăm pe noi înșine, ce vrem și cu ce am gresit.

Ne simțim ca și cum Universul nu ne răspunde. Suntem convinsi că Legea Atracției nu lucrează pentru noi.

Iata cateva metode prin care poti sa iti pui în valoare intențiile când le trimiti catre Univers.

 

# 1. Fii clar

Ca atunci când vorbiți cu prietenii, colegii sau subordonații, atunci când dați instrucțiuni, trebuie să fiți clar cu ceea ce doriți să se întâmple.

Dacă mesajul tau nu este clar, metoda ta de comunicare nu va fi eficientă, atunci răspunsul la cererea ta va fi cu siguranță nesatisfăcător.

# 2. Go with the flow

Afla că atunci când iti trimiți intențiile, s-ar putea să dureze ceva timp pentru a se materializa. Nu te aștepta ca ele să apară chiar în fața ta imediat.

Spune-i Universului dorințele tale și apoi uita-le!

Nu este nevoie să aștepți ca Universul să răspundă cu un răspuns clar sau să strălucească o lumină pe calea pe care ai luat-o pentru a ajunge acolo unde vrei să fii.

Adu-ti aminte cu placere de acel sentiment pe care il resimti când dorința ta cea mai arzatoare, te va surprinde brusc, din senin:               “A fost nevoie de ceva timp, dar sunt aici!”

# 3. Fii consistent

Așa cum am menționat mai devreme, atunci când ai un mesaj, e bine sa il transmiti cat mai bine pentru a te asigura sa se realizeaza corect. Modul prin care îl trimiți va influenta felul în care se va întoarce la tine. De asemenea, trebuie să fii conștient de modul în care te comporți după ce îți trimiți mesajul.

De exemplu, spuneți universului că sunteți pregătit pentru o relație serioasă, dar continuați să flirtati sis a aveti intalniri pasagere și le spuneți prietenilor că faceți acest lucru doar pentru moment.  In acest fel trimiteti mesaje confuze Universului.

Lăsați acțiunile voastre să vorbească despre dorințele voastre!

 

# 4. Fii pasionat

Uneori Universul ne trimite semne sau ne direcționează spre calea unde vom găsi ceea ce vrem, dar suntem prea ocupați să căutăm semnalele aparte si speciale si le ignoram pe cele care sunt de fapt acolo. Fiți conștienți de lucrurile simple din jurul vostru, de oportunități, de schimbările din jurul vostru. Uneori când simțim că nu ni sa dat ceea ce vrem, este de fapt pentru că nu citim semnele potrivite sau semnele corecte.

# 5. Fii recunoscător

Indiferent de situația în care te afli, fii recunoscător! Când diminuezi plângerile tale catre Univers, creezi mai mult spațiu de manifestare a dorintelor.

 Ceea ce veți canaliza în cele din urmă, va fi viața pe care o trăiți.

 Traieste-ti viata pe care o doresti!

Acest curs de 8 ore te va invata toate tainele cristalelor si pietrelor semipretioase. Cristalele sunt surse puternice de energie. Vibratiile lor subtile rezoneaza cu energiile corpului uman si produc schimbari benefice profunde ale fizicului, emotionalului si spiritualului.

Vei putea sa utilizezi cristalele atat pentru propria vindecare, armonizare si abundenta, cat si in terapia si consilierea altor persoane

contact

Cristina Udrescu - cristina@8infinities.com / 0724.364.843 www.8infinities.com

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×