5 sfaturi sa slabesti cu Reiki

Dacă incerci sa reduci kilogramele, probabil stii deja că dieta nu funcționează adesea așa cum ai vrea, și chiar și atunci când o face, efectele sale nu prea dureaza atat de mult cat ti-ai dori.

Descopera in articol 5 sfaturi pentru a utiliza Reiki 🙂

SFATUL #1 - UTILIZEAZA INTENTIA CORECTA : SUNT CORPUL MEU OPTIM

CUVINTELE, CUVINTELE, CUVINTELE

Nu mai e o noutate pentru nimeni in ziua de azi cand informatiile despre energie sunt peste tot, ca orice cuvant are o vibratie. La fel nu mai e o noutate ca fiecare cuvant se transforma intr-un gand care se imprima la nivel energetic in celule , ADN. Pe scurt, atentie la ce gandesti si exprimi, la ce cuvinte utilizezi pentru a iti seta INTENTIA.

Insa, atunci cand discutam despre acest subiect, gandim de obicei in termeni umani si nu energetici. Probabil si tu ti-ai spus: ” VREAU SA SLABESC”, “VREAU SA SCAP DE KILOGRAME'” si altele asemenea. 

Efectul ? ZERO, nu?

Iti spun imediat de ce se intampla asa. Energia Universala vorbeste o alta limba, asa cum explic adesea la Cursul de Reiki Practicant. Atunci cand spui “vrea”, “kilograme”, “slabesc” , pur si simplu vorbesti sanskrita pentru Univers. Nivelul energetic nu intelege ce comunici. Universul si energia nu cunosc notiuni precum kilograme, slabire, dorinte. 

SFATUL #2 - UTILIZEAZA CHO KU REI SAU DAI KO MYO PENTRU A ITI ENERGIZA MANCAREA

ESTI CEEA CE MANANCI

De fiecare data cand mananci foloseste Reiki, activeaza si canalizeaza energia catre alimente. Poti utiliza Cho Ku Rei sau Dai Ko Myo in functie de gradul de initiere pe care il ai in Reiki. Intentioneaza ca energia vindecatoare sa fie directionata catre mancare care sa fie digerata benefic si sa te ajute sa devii mai sanatos, mai fericit si corpul tau este mai puternic.

SFATUL #3 - ACTIVEAZA SE HEI KI IN TIMPUL MEDITATIEI

UN STROP DE IUBIRE

Nu iti tin teoria cu iubirea de sine 🙂 Te sfatuiesc doar sa faci meditatia Reiki de mai jos.

Spune-ți “Îmi iubesc trupul” și observă cum face asta sa te simti. Dacă simțiți orice rezistență, relaxeaza-te, fa un “pas înapoi” și las-o să fie.
Permite-tI să nu-ți iubești corpul, doar pentru o scurtă perioadă de timp. Apoi directioneaza energia Reiki și adu sentimente de pace. Repeta până simti că ai terminat si reia mai târziu dacă simti că te ajută.

SFATUL #4 - MATERIALIZEAZA CU HON SHA ZE SHO NEN

Scrie pe o bucată de hârtie o afirmație care rezonează bine cu tine și care are un
are un mesaj pozitiv. Cum ar fi:  ” Am corpul optim, sanatos si eliberez în ritmul cel mai potrivit, pentru cel mai inalt beneficiu al meu”.

Pastreaza această hârtie împreună cu tine și trimite-i energie zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, desenand si activand pe ea Hon Sha Ze Sho Nen.

Curs Reiki practicant - 14 septembrie

Inscrie-te la curs si inveti tehnici concrete care sa iti redea starea de bine, sa scapi de stres si sa eliberezi traume emotionale.

SFATUL #5 - NU UITA DE MANIPURA

Manipura, chakra plexului solar, este cel de al doilea creier pe care il avem. Este creierul emotional. Atunci cand te ingrasi, la baza este o emotie neimplinita ceea ce duce la dezechilibrul chakrei Manipura.

Asadar, este foarte important sa ai grjia de Manipura. Pentru a grabi  echilibrarea ei energetica te sfaturiesc sa activezi adesea Se Hei Ki si Dai Ko Myo. 

Poti de asemenea, sa utilizezi un cristal de culoare galbena, cum ar fi citrinul, ochiul de tigru, topazul de aur etc, încărca-l cu energie și plaseaza-l pe chakra plexului solar. Și apoi continua să trimiti energie la această chakră. 

Chakra plexului solar se ocupă si de puterea ta, de voință, iar acest exercițiu o va echilibra, oferindu-ti si o determinare suplimentara.

 

Sa va fie de folos. Iubire si Lumina,

Cristina

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×