5 tehnici de curatare a aurei

5 tehnici ca sa iti cureti aura de energii "negative"

Primul pas al discutiei noastre de astazi este sa intelegem exact ce este aura. Fiecare persoana are in componenta, la nivel energetic, de cele 7 corpuri energetice ale sale. La acestea se adauga evident, cele 7 chakre care sustin corpul in aceasta dimensiune. Acest ansamblu energetic este ceea ce numim aura.

Pe de alta parte, este nevoie sa lamurim putin aspectul de energie “negativa”. Dupa cum spun adesea la cursul de reiki gradul I, energia universala nu are polaritate. La origini, in Sursa energetica universala si personala – Sinele Superior- energia nu cunoaste elementele si etichetele pe care i le confera Mintea sau corpul mental, precum pozitiv -negativ, timp, spatiu, dimensiune, bani, cantitate, calitate. 

In schimb, in aceasta dimensiune, timp si spatiu, ceea ce se confera polaritate energiei este INTENTIA. 

Daca ALEG CONSTIENT, traind in prezent, ca INTENTIA mea sa fie pozitiva, benefica si de vibratie inalta, atunci energia intra pe polaritate pozitiva. Daca, in schimb, aleg ca intentia sa fie negativa, de vibratie joasa, evident ca energia se imprima cu polaritate negativa.

 In al treilea rand, aud adesea, la cursuri sau tratamentele reiki, diverse intamplari in care oamenii sa plang ca au fost”atacati” de energii negative, ca cineva le-a facut rau, blesteme, farmece si alte asemenea.

Poate ca si tu ai auzit asemenea intamplari sau poate ti s-a intamplat, nu?

 Dar rareori aud de intamplari si povesti in care sa fie constientizata propria energie “negativa” pe care fiecare si-o genereaza. 

Poate o sa imi spui:  Cum as putea eu singur sa imi fac rau si sa am energie negativa?

Ia hai sa ne gandim impreuna: Ai avut vreodata furii, iritare, frici, tristeti, frustrari, depresii, melancolii? Ai rascolit la nesfarsit o intamplare din trecut? Ti-ai facut vreodata scenarii despre viitorul tau: aoleu, ceva rau o sa se intample?

Ai gandit vreodata ceva rau despre tine?  Ai gandit sau facut ceva rau unei alte persoane?

Daca iti raspunzi DA fie si doar la o singura varianta, atunci am o veste pentru tine: Ai ALES sa iti cobori vibratia si sa generezi o energie mai putin pozitiva.

din toate aceste motive si poate multe altele, este nevoie de curatarea aurei periodic.

sa trecem in revista cele mai uzitate metode de curatare a aurei

REIKI ESTE TEHNICA DE ECHILIBRARE, ARMONIZARE SI VINDECARE ENERGETICA, EMOTIONALA SI FIZICA.

 

Daca mergi la consultatii reiki, poti sa beneficiezi de tratamente specifice de curatarea aurei.

Daca practici REIKI, iti recomand sa iti faci un auto-tratament cu intentia de curatarea aurei si sa utilizezi pe toate cele 7 chakre fie simbolul CHO KU REI, fie simbolul DAI KO MYO, in functie de gradul la care esti.

CRISTALELE sunt eficiente in curatarea, protejarea si ridicarea vibratiei si a aurei.

In general, cristalele de culoare neagra sunt cele mai eficiente pentru curatarea aurei de energiile stagnante.

Onix-ul protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole.

 Alte cristale care transforma energia si ajuta la curatarea aurei sunt: turmalina, cuartul fumuriu.

Daca vrei sa inveti sa lucrezi cu cristalele si sa experimentezi adevarata lor putere vindecatoare, te invit sa urmezi cursul de cristaloterapie.

O alta tehnica eficienta pentru curatarea si eliberarea aurei de energii stagnante, este MEDITATIA.

Beneficiile meditatiei sunt deja cunoscute si validate inclusiv de comunitatea medicala

Iti recomand sa practici o scurta meditatie, in stare alpha, in fiecare seara cu intentia de eliberare a energiilor, blocajelor acumulate peste zi

Poate cea mai simpla tehnica de eliberare si curatare, este clasica BAIE CU APA ALCALINA.

Este bine sa faci acest tip de baie purificatoare timp de 20 de minute in fiecare zi, timp de 7 zile.

Ca sa iti faci apa alcalina, adauga in cada:

 – 400 gr de bicarbonat de sodiu

– o cana de sare de Himalaya

 

NATURA  ne-a oferit plantele sale care au puternic efect de curatare si echilibrare.

SALVIA ALBA este una dintre cele mai puternice. Fumul de salvie alba este cunoscut de indienii din America de Nord ca avand un profund rol de curatare. Salvia alba elibereaza ioni negativi pe care ii gasim in aer dupa ploaie.

Pur si simplu aprinde salvia alba si directioneaza fumul deasupra capului tau si in jurul corpului. Nu uita ca INTENTIA ta sa fie de curatare si eliberare. 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online