8.8.2019 – Portal de energie dubla

8.8.2019 – Cea mai puternica zi a lunii

Ziua de azi marcheaza cea mai puternica zi de manifestare si energie a lunii august si din intreg anul 2019 pana acum. Vom avea de experimentat o energie dubla, feminina, a fabulosului numar 8.

Numarul 8 vorbeste despre vibrația de bani, putere și abundență.

Este și numărul conștiinței cosmice și al Infinitului.

Dacă apare acest număr, ne spune că există o cantitate nesfârșită de abundență în lume.

Ne spune să intrăm în puterea noastră și să facem să se întâmple.

Pe de alta parte, este singurul numar care la baza tripleaza energia feminina a lui 2.

Asadar, ne va arata cum feminitatea, emotiile, intuitia, capacitatea de empatie, deschiderea si iubirea sunt in fiecarea dintre noi. Iar daca pana acum, nu le-ai accesat sau le-ai negat, maine , fii pregatit sa le experimentezi din plin, profund si direct. Universul nu se va mai purta cu manusi de data aceasta. Te va face sa intelegi ca ai poate o ultima sansa sa le accepti in viata ta, tu cu tine.

Stii vorba aceea: “lui Dumnezeu i-a luat 6 zile sa creeze o minune: Femeia” 🙂

Dar dincolo de aceste aspecte si predispozitii, ziua va scutura cel mai puternic RELATIILE. De orice natura, in orice fel.

Acolo unde o relatie este in dezechilibru, acolo unde partenerii au gresit unul fata de altul sau poate pur si simplu nu au fost capabili sa exprime ceea ce au simtit, se va resimti intens energia numarului 8 care isi cere drepturile. Si nu oricum! Ci la DUBLU !

Intensitatea care va fi resimtiti va fi ca niciodata, lucrurile nelamurite, nespuse, frustrarile vor izbucni, vor erupe precum Etna.

Vestea buna a zilei este ca se va dubla si capacitatea de manifestare, de aducere in concret si material a unor intentii, dorinte, planuri, decizii.

In acelasi timp, va aduce in prim plan aspectele financiare, afacerile si cariera unde pot avea loc avansari, rezolvari si castiguri.

O atentionare speciala pentru cei care au NUMARUL DE DESTIN 2, 4, 6 sau 8. ei vor resimti si vor fi oarecum protagonistii zilei de maine deoarece intra mult mai usor pe vibratia numarului 8, iar fiecare numar de destin va avea de rezolvat diverse aspecte acolo unde nu le-au edificat pana acum. Rezonanta dintre aceste numere de destin si energia dubla a zilei de 18.05.2019 va fi mult mai usoara si rapida.

Pentru celelalte NUMERE DE DESTIN 1,3, 7 , 9 , ziua nu va fi neaparat mai usoara, ci doar vor reusi sa o gestioneze poate fara atat de multe emotii, energie profunda si schimbari dramatice.

Te astept cu drag la consultatie numerologica pentru a afla tot ce spun numerele despre tine, drumul tau in viata si ce te asteapta in viitor.

Numerograma Personala iti arata cum sa traiesti constient de alegerile facute astfel incat sa ai o viata fericita si armonioasa.

Programeaza-te aici : http://www.8infinities.com/numerologie/numerograma-personala-2/ 

Contacteaza-ma direct: cristina@8infinities.com; 0724.364.843

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×