fbpx

 

CURS DE INITIERE - REIKI USUI RYOHO - GRADUL I

Caile Sufletului sunt multe, dar cea mai grozava este calea Sufletului tau! Daca ai avut norocul s-o gasesti din prima, te felicit! Daca nu, nu te opri din cautari! Asa cum spunea un cugetator celebru al secolului XX, atunci cand o cale iti face cu ochiul, du-te, cunoaste tot ce poti cunoaste despre ea si experimenteaz-o macar 6 luni. Vei avea asadar timpul necesar sa descoperi daca te afli pe drumul tau, pe drumul catre Sufletul tau. Daca vei simti ca nu e ceea ce ai nevoie, treci la urmatoarea cale! Dar cand toata fiinta ta va vibra, cand vei simti si vei crede si cu Sufletul, nu doar cu mintea, vei stii ca te afli pe calea TA!

Reiki este intelepciune combinata cu energie. Reiki este calea prin care iti descoperi propria relatie cu corpul energetic si te racordezi la energia universala. Cu ajutorul Reiki vei reusi sa te echilibrezi din punct de vedere energetic si astfel sa ajuti la vindecarea nu doar a bolilor energetice, ci si a celor de natura sufleteasca sau fizica. Reiki nu este o religie, prin urmare, la initieri poate participa absolut oricine, indiferent ca este credincios sau ateu. Practicand tehnicile Reiki, vei vedea in timp o imbunatatire a calitatii vietii tale, vei castiga liniste interioara, iti vei descoperi puterea personala si-ti vei potenta creativitatea. Relatia cu tine insuti va fi vizibil imbunatatita, la fel si cu cei din jurul tau (familie, prieteni).

Prin urmare, considera acest curs o investitie in tine si, implicit, in toti cei dragi tie! Reiki este calea mea. Poate fi si a ta. Ca sa descoperi asta, te invit la cursul de initiere in Reiki Usui Ryoho, duminica, 27 octombrie 2013, intr-o locatie care va fi anuntata ulterior participantilor.

Traineri:

Ela Dimbean - maestru Reiki, consilier spiritual, master NLP

Cristina Udrescu - maestru Reiki, numerolog, consilier spiritual

Durata cursului: 10.00 – 21.00 Investitie: 190 RON (plata se va face la finalul cursului. Daca, insa, pana la jumatatea cursului vei simti ca nu rezonezi cu invatatura Reiki, poti pleca linistit, fara sa platesti, sa cauti o alta cale sau un alt maestru. Esti liber s-o faci! Fara ca cineva sa se supere! Important e sa faci sa-i fie bine Sufletului tau!) La finalul zilei, toti cursantii vor primi diplome de participare. Va asteptam cu drag.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×