Calculează formula care îţi arată dacă te părăseşte partenerul!

Calculează formula şi află dacă te va părăsi partenerul! Vibraţia naşterii îţi spune cum este cel de care te-ai îndrăgostit.

 "Formula este simplă: vibraţia naşterii a voastră şi a partenerului (adunăm cifrele din data de naştere până rezultă un număr de la 1 la 9)

Exemplu: 02.07.1995 - 2+7+1+9+9+5=33. 3+3=6. Vibraţia 6", a explicat Cristina Udrescu la Antena Stars. 

Cei care au aceeaşi vibraţie a naşterii, numere impare, se potrivesc foare bine. Şi la aceleaşi numere pare se potrivesc foarte bine. 

1 - Şansele nu sunt atât de mari ca partenerul să vă părăsească, ci dumneavoastră să faceţi asta. Numărul 1 e centrat pe sine, nu acordă atenţie relaţiei. 

2 - Lucrurile sunt destul de frumoase. Partenerul cu vibraţia doi nu prea părăseşte. Dacă se simte înşelat, pune capăt relaţiei. Poate să treacă peste foarte multe lucruri. 

3 - Lucrurile sunt mai complicate. Aici există o foarte mare tentaţie de a avea flirturi, distracţii. Şansele de a părăsi pe cineva sunt destul de mari. Este bine să fiţi puţin atente! Să vă aşteptaţi la neaşteptat!

4 - Este foarte concentrat pe muncă. Îşi doreşte foarte multe lucruri materiale. Este un partener stabil. Sunt cam 50% şanse să vă părăsească. 

5 - E cu foarte mare atenţie! E dintre toate numerele cel care părăseşte cel mai repede. El are nevoie în permanenţă de o schimbare, de experienţe noi. Reuşeşte să iasă foarte repede din relaţie.

6 - Nu părăseşte niciodată. Este familistul numerelor. Va sta în relaţie, va lupta foarte mult pentru relaţie. Trebuie să se întâmple lucruri grave ca să părăsească. 

7 - E bine să fiţi atenţi cu un partener cu vibraţia naşterii 7. Trebuie să îi oferiţi libertate şi momentele de reculegere de care el are nevoie. 

8 - Părăseşte, dar părăseşte la nivel emoţional, adică nu de tot. Nu pune preţ pe o relaţie. Este foarte concentrat pe zona afacerilor. Emoţiile sunt în planul doi.

9 - Este cel care dăruieşte foarte mult într-o relaţie. Nu părăseşte, dar aveţi grijă la micile crize de gelozie. Este un partener romantic şi sensibil.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita sa il impartasesti si cu prietenii tai. Like & Share <3

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online