Calculeaza-ti numarul iubirii (Video)

Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare cifră din data ta de naștere, iar apoi a persoanei cu care vrei să știi dacă te potrivești. Pentru a afla formula iubirii trebuie să aduni rezultatul celor două zile de naștere și să obții o singură cifră.

NUMĂRUL 1

Au un cuplu care va fi determinat să facă lucruri împreună. Sunt puțini materialiști. Declarațiile de dragoste le lasă pe planul al doilea, dar fac prosperitate în casă. Au extrem de multe oportunități.

NUMĂRUL 2

Au o relație extrem de armonioasă. Suntem extrem de deschiși în a-și mărturisi sentimentele. Își doresc întodeauna în cuplu armonie și pace. Nu caută conflicte și sunt printre puținele cupluri care nu se ceartă. Uneori chiar își citesc gândurile.

NUMĂRUL 3

Distracția este în toi pentru acest cuplu. Găzduiesc foarte multe petreceri și sunt înconjurați de prieteni. Sunt geloși fără motiv. Ca și cuplu cheltuiesc foarte mult. E bine să pună un ban deoparte.

NUMĂRUL 4

Sunt un cuplu extrem de solid. Fac lucruri pentru casă. Sunt extrem de buni în zona grădinăritului. Le plac foarte mult ieșirile în natură. Sunt predispuși să muncească prea mult și uită să se bucure de viață.

NUMĂRUL 5

Iubește aventura, libertatea. Nu sunt foarte posesivi. Comunică extraordinar între ei. Sunt foarte deschiși unul față de celălalt. Sunt foarte buni comunicatori. Comunică la fel de bine cu oricine.

NUMĂRUL 6

Sunt familiști. Se căsătoresc foarte repede după ce s-au cunoscut. Relația lor rezistă. Își doresc aceleași lucruri. Vor familie, copii, o relație stabilă.

NUMĂRUL 7

Aici lucrurile se complică puțin. E un număr dual. Fie se pot înțelege și pot construi împreună. Sunt extrem de specializați. Pot pune presiune pe partener.

NUMĂRUL 8

Sunt afaceriștii numerelor. Aici sunt multe cupluri care au afaceri împreună. Sunt foarte dedicați și foarte echilibrați. Lucrează extraordinar împreună. Trebuie să pună accent pe deschiderea sentimentelor.

NUMĂRUL 9

Sunt generoșii numerelor, atât cu cei din jur, cât și cu cei din cuplu. Nu au nevoie de un motiv să-și facă mici cadouri. Sunt cei mai romantici dintre cupluri.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×