Category Archives: Categorie majora

Poate un singur numar sa dezvaluie viitorul cuplului regal?

  • Numerograma compatibilitate
  • meghan-markle-prince-harry

ANALIZA NUMEROLOGICA A COMPATIBILITATII DINTRE MEGHAN SI PRINTUL HARRY.

Cuplul special a fost strălucitor, și-a anunțat angajamentul în noiembrie 2017, iar planurile pentru evenimentul anului au fost în plină desfășurare de luni de zile.

Dar ceea ce vrea să știe toată lumea este, atunci când jurământul este făcut și șampania bauta, daca aecasta căsătorie va fi pe viața pentru pereche? Cei  doi tineri capricioși si din medii diferite, sunt compatibili pe termen lung? Și există surprize pentru ei, care ii așteaptă la colț?

Dar hai sa vedem ce spun numerele celor doi si care este gradul lor de compatibilitate! Dacă nu sunteți familiarizați cu Numerologia, va spun ca poate fi incredibil de revelatoare când vine vorba de dragoste și relații, oferind o înțelegere clară asupra tuturor aspectelor vieții. Deci, haideți să aruncăm o privire la numerele de bază ale lui Meghan și Harry și să vedem ce ii asteapta...

COMPATIBILITATEA NUMEROLOGICĂ A CUPLULUI REGAL

VIBRATIILE DE NASTERE ALE LUI MAGHAN & HARRY: O COMBINAȚIE REVOLUȚIONARĂ

Să începem cu numerele de bază: Vibratia de nastere a Prințul Harry (ziua de naștere: 15 septembrie 1984) are o cale de viață 1, în timp ce Meghan (ziua de naștere: 4 august 1981) are o cale de viață 4.

Acest lucru arată că ambii au o etică puternică de lucru și sunt dispuși să persevereze pentru a obține ceea ce doresc.

Vibratia lui Harry îi dă tendința de a merge singur - cunoscut sub numele de "copil sălbatic" al familiei regale, nu a fost întotdeauna unul care acceptă de bunăvoie  formalitatea așteptată de la el. Deci, probabil, energia stabilă și stabilă a Vibratiei de nastere a lui Meghan 4 este exact ceea ce are nevoie? Numărul 4 răspunde tradiției, structurii și obiceiurilor, care vor juca un rol important în noul ei rol ca soție a lui Harry.

Dar 4 nu este un număr care va sta și va accepta statu-quo - întrucât viața lor progresează împreună, dorința lui Meghan de a construi, îmbunătăți și reîmprospăta sistemele din jurul ei va deveni clară. Ar putea fi o forță puternică creativă în cadrul cuplului. Condusi de dorinta de pionierat a lui Harry, ei ar putea să revoluționeze modul în care familia regală ca întreg isi lasa amprenta în lume.

NUMERERELE DE EXPRESIE & NUMERELE SUFLETULUI- MEGHAN & HARRY: AMBIȚIE & DEVOTAMENT

Completand și modeland vibratiile de nastere ale lui Harry și Meghan sunt numerele lor de expresie. Meghan (nume complet: Rachel Meghan Markle) are un Numar de Expresie – 11 (numar Maestru) și Harry (numele complet: Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor) are un Numar de Expresie 4. Este instantaneu clar că acest 4 din diagrama lui Harry se aliniază cu vibratia de nastere a lui Meghan și împreună cei doi vor realiza lucruri mari!

Dar, în plus față de forța de foc pe care o dețin exista si  o profunzime mare de onestitate și integritate. Cei care au numarul de expresie 4 acordă atenție detaliilor și nu se împotrivesc conversațiilor grele.

Cei doi dau dovada si sunt condusi de un mare devotament!

Numarul Maestru 11 a lui Meghan aduce o scânteie de ceva special și fără îndoială atrage atenția lui Harry în primul rând. Numerele de expresie 11 sunt confera o forta mare a  ideilor și perspectivelor vizionare și adesea aduc un dar rar de a putea aplica aceste idei, pentru a îmbunătăți viața multor, multor oameni. Deci, este fascinant că, de când s-a întalnit cu prințul Harry, Meghan și-a anunțat intenția de a se retrage din actorie și de a-și desfășura activitatea umanitară.

Numarul de expresie 11 a lui Meghan se regaseste atat in Vibratia de nastere a lui Harry cat si in Numarul Sufletului 1. Acest lucru intareste calitățile puternice, de independenta și autosufiecienta pe care atât el, cât și Meghan le au. Cuplul va trebui, cu siguranță, să se asigure că nu își pierde din vedere legătura cuplului și nu este tras de evenimente exterioare avand aceste numere atât de puternice și ambițioase.

Dar temperarea tuturor acestor lucruri este data de Numarul Sufletului a lui Meghan care este 9, care se aliniază îndeaproape cu motivațiile ei altruiste și care fara indoiala ii  reaminteste lui Harry de mama lui, Diana, și de munca incredibilă pe care aceasta făcut-o în întreaga lume.

NUMĂRUL RELAȚIEI: MANIFESTAREA MAGICULUI!

Există un ultim test care oferă adesea o perspectivă surprinzătoare: Numărul relației.

Acesta este un calcul complicat pe care Numerologii  îl fac si care dezvăluie caracterul vibrational al relației în sine.

Numarul relatiei  dintre Meghan și Harry este 11 .

Acesta este un număr foarte spiritual și, din nou, se aliniază cu abundența lui 1 din diagramele de bază ale cuplului, dar de această dată vedem subtilitatea celor doi. Cele 2 oferă parteneriate, cooperare și bine, dragoste! Cu toate acestea, Meghan și Harry trebuie să muncească din greu pentru acestea. Este destinul și cel mai înalt potențial al relației lor de a se exprima armonios și într-o uniune absolută, dar acest număr nu vine fără provocări - pentru a zbura cât mai mult posibil, nu inseamna că nu vor trebui să muncească pentru a depasi niste obstacole serioase.

Această relație se va dezvolta dacă sunt  într-o călătorie spirituală împreună.

Relația lor are nevoie de comunicare si sa fie bazata pe principiile empatiei, sensibilității și îngrijirii. Dar din nou, scopul relației lor nu este acela de a echilibra calitățile diferite ale fiecăruia, ci de a învăța unul de celălalt cum să isi gaseasca echilibrul interior. Numărul relatiei  11 deține o semnătură energetică unică a trezirii spirituale, dar acest lucru implică adesea provocări intense. Deci, ca relația sa dureze, este posibil să aiba nevoie sa fie perfect uniti  împotriva greutăților pe care le cere evoluția adevărată.

Numarul Maestru 11 reprezintă doi piloni egali, așa că vom vedea cum cei doi vor functiona ca doi stalpi similari in relatie. Va fi nevoie sa isi asculte si impartaseasca intuițiile pe care le au impreuna.

În cele din urmă, oglindirea numarului 11, Meghan și Prințul Harry stau ca doi piloni în această căsătorie, înrădăcinați pe pământ și urcând în cer.

Eu le doresc multa dragoste si multe binecuvantari pentru viitorul lor impreuna!

Iar pe voi, daca sunteti curiosi care este compatibilitatea relatiei voastre,va invit sa cititi mai multe despre NUMEROGRAMA DE COMPATIBILITATE.

YIN & YANG

http://www.8infinities.com/colectia-invoking-art-/25-yin-yang-dragon.html

Yin - Yang Dragon - pandantiv

Yin si Yang, polii negativ si pozitiv ai campului electromagnetic, sustin fortele si fenomenele intregului Univers (amestecul permanent al Cerului – Yang si Pamantului – Yin, da forma tuturor lucrurilor).

Yang reprezinta partea insorita a unui deal, lumina, caldura, activitatea; este asociat cu rezistenta, duritatea, expansiunea, emisivitatea, energia solară; se deplaseaza in sus si spre exterior; este simbolizat de barbat, foc si cer.

Yin este partea intunecoasa a unui deal, reprezinta intunericul, noaptea, energia lunara, rece, pasivitatea, fiind asociat cu docilitatea, moliciunea, contractarea, receptivitatea, negativitatea, partea materiala; se deplaseaza in jos si spre interior; simbolurile principale sunt femeia, apa si pamantul.

Yin si Yang sunt 2 forte opuse si complementare, care nu pot exista independent unul in afara celuilalt, ci se transforma unul in altul, cresc şi descresc într-o mişcare de flux şi reflux care afectează întreaga natură, si fiecare contine in el samanta embrionara a celuilalt, asa cum arata binecunoscutul simbol Tao ce configurează Universul ca un tot perfect.

In Tao, Universul este perceput asemeni unui ocean de forte curgatoare, care se afla intr-un flux permanent, asemeni valurilor marii, toate lucrurile avand legatura intre ele, fiind interactive si depinzand de calitatile opuse lor pentru a exista: bunatatea nu ar avea sens daca nu ar exista rautatea ca sa o defineasca, frumusetea este invizibila in absenta urateniei care sa o contrasteze. In gandirea occidentala insa, aspectele opuse nu se completeaza, ci se exclud reciproc, acordandu-se valoare doar bunatatii, frumusetii si adevarului. Aspectele asa-zis rele, urate, false ale vietii sunt intentionat eliminate.

Yin si Yang se reflecta in toate aspectele din Univers, inclusiv in alcatuirea si functionalitatea organismului uman: aspectul yin controleaza partile interioara, inferioara, stanga si anterioara a corpului, partea densa, ce produce forma(organele pline), dezvolta viata, in timp ce aspectul yang controleaza partile exterioara, superioara, dreapta si posterioara, organele goale, ce produc energie si creaza viata, partea subtila, imateriala. Yin controleaza sangele, Yang controleaza energia, energia pune in miscare sangele. Instinctele innascute tin de aspectul yin, in timp ce indemanarile dobandite tin de aspectul yang: de ex a manca este o activitate hranitoare yin, in timp ce a consuma alcool este o activitate epuizanta yang; inspiratia este yin, expiratia este yang.

Exista insa, mai mereu dezechilibre la nivelul celor 2 energii, proportiile lor nemaifiind egale in toate fenomenele. Atunci cand materia prevaleaza in raport cu energia, exista exces de yin, si scaderea aspectului yang, ceea ce determina o tipologie mai lenta, apatica, introvertita, postura corpului este mai mereu cu spatele incovoiat.

Atunci cand energia prevaleaza asupra materiei, exista exces de yang si micsorarea aspectului yin ceea ce antreneaza o personalitate mult mai activa, dinamica, agitata, cu o viata instabila, usor adaptabil,uneori orgolios, afisand un aer de superioritate, mersul este agitat, cu capul sus.

Foarte putine persoane au un echilibru perfect intre yin si yang, iar acest lucru se manifesta printr-o viata linistita si calma, nu se alarmeaza pentru nimic, nu cauta placerile, se conformeaza legilor naturii, modest, cu spirit conciliator, ii convinge pe ceilalti prin virtute si nu prin forta.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online