Category Archives: Previzuni numerologice

Oriunde vei merge te vei lua pe tine cu tine insuti – Previziuni numerologice

  • 9numar
  • iunie previziuni numerologice

Oriunde vei merge te vei lua pe tine cu tine insuti!

Este probabil cea mai succinta descriere a ceea ce va aduce pentru toata lumea, indiferent de Numarul de Destin, luna iunie aflata numerologic sub vibratia numarului perfect 9.

Pentru ca este cel mai important numar din structura numerologica 1-9, este vital sa intelegem putin din semnificatia acestui numar astfel incat sa ne fie usor sa traversam luna iunie.

Numarul 9 este numarul perfect si cea mai importanta cifra din numerologie datorita structurii sale matematice.

De exemplu, 9 se intoarce intotdeauna la 9: 9+9=18; 1+8=9; 9×9 = 81; 99+99=198; 1+9+8=18 =>1+8=9

Cifra 9 este alcatuita si din combinatia atotputernica 3x 3 sau TRIPLA TRIADA. Este numarul sfarsitului sau al implinirii si desemneaza, asadar, implinirea oricarei profetii – numarul perfect. Este numarul ingerilor sau al pazitorilor carora li se spune si Stralucitorii.

Din punct de vedere geometric, 9 este numarul circumferintei cercului: 360 de grade = 3+6+0 = 9. Fiecare patrime de cerc masoara 90 de grade. Din perspectiva simbolica, avem un triunghi intors intr-un triunghi cu baza jos si, de aici, Ochiul lui Dumnezeu din piramida. Crucea templierilor este un simbol ascuns al numarului, caci are opt puncte care, adunate cu punctul din centru, dau numarul 9. Pentru celti, 9 reprezinta treimea, adica zeita tripla, de trei ori mareata.

In China, cifra 9 era numarul cel mai norocos, iar in Feng Shui situatia este similara, caci cele opt patrate exterioare pentru cultivarea pamantului si cu patratul din mijloc, numit Acrul lui Dumnezeu, dau tot 9. Importanta vitala pe care o are in Feng Shui este prezenta si in arhitectura, caci Feng Shui implica detectarea celui mai bun loc in care sa fie ridicata o constructie. Edificiul reprezinta, bineinteles, trupul sau natura inferioara a fiintei umane si locul ei pe pamant. Numarul 9 este asadar, dimensiunea spirituala a omului. In Feng Shui, 9 implica o putere cereasca sau o constiinta umana superioara in locul in care se construieste.

In hinduism, zeul stralucitor (Agni) este considerat echivalentul aceleiasi cifre. In Cabala, 9 semnifica temeiul (piatra). In mitologia scandinava, Odin sau Wotan este rastignit oe un yggdrasil (arbore al lumii) vreme de 9 zile, pentru a descoperi tainele nemuririi si ale intelepciunii.

Numarul 9 este asociat cu ideea de a construi si cu procesul de iluminare, datorita alcatuirii sale desavarsite din punct de vedere geometric.

Nu trebuie insa confundat numarul 9 cu 7, pentru ca cel din urma reprezinta procesul pe care noi, ca indivizi, trebuie sa-l parcurgem pentru a ajunge la iluminare.

aspecte generale ale lunii universale 9

Intreaga luna va imprima tendinte care la prima vedere pot parea benefice si fabuloase. Si intr-adevar se pot manifesta asa daca fiecare si-a facut “temele”. 

In primul rand, aduce o doza mare de idealism si forteaza asumarea unui rol social, precum si accesarea si invatarea compasiunii. Este o luna caracterizata de generozitate extremă, dar in acealsi timp aduce lecţia de a nu te lăsa  pe locul al doilea întotdeauna, de a nu face tot timpul pe plac, de a nu renunţa la tine.

Va accentua sensibilitatea la nevoile celorlaţi, înclinaţiile artistice, aptitudinile pentru comunicarea cu publicul.

Recomandarea lunii este renuntarea la iluzii si amagiri in relatii. Predispozitia generala va fi sa acordati foarte mare incredere tuturor.

Vestea buna a lunii iunie este ca se pot face planuri pe termen lung si este recomandat sa va interesati de ceea ce vine de departe. Vine cu atentionare in privinta echilibrului nervos si a tendintei de a dezvolta probleme psihosomatice. Este totodata o luna de bilant si de planuri pe termen lung. 

Te vor atrage culturi diferite si vei intalni persoane care te vor face sa vezi lucrurile altfel. Ii vei respecta pe toti si vei resimti generozitatea si daruirea sub orice forma. La munca lucrurile vor fi in perspective largi si departe de meschinarii. In materie de bani va fi un echilibru si lipsa de ingrijorari. Pentru o buna sanatate, este luna care are nevoie de diversificare a meniului.

munca

La acest capitol, tendinta va fi de a delega foarte mult pana la ajunge la senziatia de a “te spala pe maini” de anumite probleme, situatii de rezolvat. Nu sunt recomandate investitiile de niciun fel, desi vor fi situatii in care impulsul de moment va genera cumparaturi. Poate ca singurele recomandate sunt cele destinate celorlalti, cadourile.

Nu este recomandat nici sa va schimbati locul de munca sau sa cereti mariri de salariu. Din contra, va puteti astepta la evaluari, responsabilitati in plus si la o oarecare stare de critica din partea sefilor. Aduceti-va aminte ca si ei sunt oameni si priviti situatia cu multa compasiune si iubire 🙂

bani

Este luna rezultatelor. Daca ati condus bine afacerile, totul va merge asa cum va doriti. Daca nu ati “semanat”, va trebui sa constientizati realitatea si sa adoptati o atitudine constructiva. Fiti atenti la contraste: citi si ce este scris cu litere mici. Pentru o achizitie importanta este bine sa asteptati decat sa va lansati in cheltuieli nebunesti. Veti avea curand ocazia unui nou inceput, luna viitoare. Intre tip calculati bine totul!

relatii afective

Daca sunteti celibatar, nu e o luna potrivita sa incepeti o noua relatie, decat daca este vorba despre un flirt. Daca faceti cunostinta cu cineva care vi se pare important, asteptati pana luna viitoare inainte sa afirmati daca va dura si sa dati drumul flacarii noi!

Daca sunteti intr-un cuplu, luna iunie promite continuitate si apropieri blande. Veti fi romantic si aceasta va avea unefect pozitiv asupra persoanei iubite. Discordiile se vor resorbi, se va instala pacea. 

Sa va fie de folos,

Cristina

Numerolog

comanda acum si traieste constient de alegerile tale

Credeai ca stii ce e iubirea?

  • previziuni numerologice

analiza numerologica luna septembrie 2018

~o luna in care iubirea se va manifesta la intensitate dubla~

PREVIZIUNI NUMEROLOGICE GENERALE

O luna in care nu ar trebui sa plecati la razboi si nici sa intentati vreun proces.

Esti singura? Vei cunoaste cu siguranta pe cineva. In orice caz, poti conta pe simpatia anturajului. Vei reusi sa cultivi micile placeri cotidiene, cele care conteaza cu adevarat. Primesti prieteni.

La locul de munca, vei reusi sa-i reconciliezi pe adversari. In materie de bani, te va incanta luxul. Acasa vei redecora.

In iubire vei fi partenerul ideal. In prietenie, vei fi binevenit. In privinta familiei, vei ingropa vechile conflicte. Pentru sanatate, nu manca prea mult. In privinta relaxarii, sunt recomandate desenul, pictura.

Se spune ca s-ar putea sa ne casatorim cand ajungem intr-o luna guvernata de numarul 2 deoarece este luna armoniei si a iubirii.

  

Responsabilitatile sunt asumate, creativitatea se exprima cu usurinta si apare sansa de a duce o viata echilibrata.

"To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything."


Luna septembrie va dubla aspectul general al anului universal 2018. Vom avea o amplificare neobisnuita a tuturor vibratiilor atat cele generate de numarul mistic 11~2 din vibratia anului cat si cele generate de vibratia lunii septembrie care are aceeasi configuratie numerologica (2018= 2+0+1+8 = 11=2 ; 2+9 = 11=2)


 11 este un numar spiritual semnificativ si a fost un factor determinant in multe evenimente mondiale.

Acest an si aceasta luna vor aduce un nou sentiment de toleranta in intreaga lume, deoarece schimbarea și inovatia devin imposibil de oprit sau ignorat! Asadar, luați masuri pentru obiectivele si visurile voastre !


Numarul Maestru 11 va impregna extrem de multe revelatii, impulsivitate si exigenta. Reprezinta inceputul cunoasterii lui Dumnezeu si al constiintei spirituale la nivelul intregii umanitati. Aduce cu sine vibratii psihice foarte profunde si pentru ca are o prezenta egala de elemente masculine si feminine, acest lucru ofera o dovada, o provocare.

Este asociat si cu deschiderea mentala, cu intuitia si cu viziunile mistice. Daca pana acum nu ati inteles lectia spiritualitatii, a dezvoltarii personale, a intelegerii planurilor subtile si a faptului ca suntem energie pura, in acesta luna, aceste aspecte va vor iesi in cale pana cand va suflecati manecile ca sa le rezolvati, sa le intelegeti, sa evoluati.


Totodata, numarul 2 va impregna vibratia iubirii autentice, a relatiilor stabilite pe baze echitabile si a trairii in adevar. Este poate numarul cel mai favorabil dragostei sau casatoriei. Vei fi mai dispusa decat de obicei sa-ti asumi responsabilitati si sa te ocupi de obligatiile si indatoririle ce iti revin.


In aceasta perioada sunt favorizate eforturile creatoare. Cu toate ca exista multe oportunitati de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata caminului, deoarece mediul familial este foarte important.

Ti se va cere sfatul adeseori. Ai nevoie de dragoste in viata si vei fi mereu in cautarea echilibrului. Va fi o luna de progres şi de avansare financiară, plina de provocări, în care creşterea personală merge în paralel cu noi responsabilităţi.

 In aceasta luna realizezi mai bine importanţa locului în cadrul comunităţii. Vei fi poate nevoita să cari poverile altora. Nu pasa altora responsabilităţile! Accepta-i pe ceilalţi aşa cum sunt! Ajuta-i fără a iti impune propriile idei!Sentimentele pot deveni mai profunde aducând o reînnoire a relaţiilor şi, adesea, o noua dragoste poate bate la usa. Pasiunea este la cote extreme, asadar atentie la fluturi :)


Este un moment bun pentru angajamente pe termen lung si te vei atasa de persoane care au aceleasi valori ca si tine. Vei deveni romantica si vei fi fericita J

activitati pentru tine

Nu inceta niciodata sa te iubesti si sa faci lucruri pentru tine

Consultatii terapii alternative

Data

in functie de programul tau 🙂

ORAR

10.30 -18.00

Detalii

VEZI AICI

LOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

CURSURI REIKI
-INDIVIDUAL -

DatA

in functie de programul tau

durata

5 ore-curs

DETALII

VEZI AICI

lOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

curs de numerologie ~ individual ~

Data

in functie de programul tau

durata

5 ore

detalii

VEZI AICI

locatie

Cabinet 8infinities Bucuresti

iti doresc o viata plina de frumos si iubire! BE A HAPPY SOUL!

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online