Category Archives: Terapie si tratamente Reiki

Numerologia Chakrelor

 Cea de a doua chakra - SVADHISHTHANA - nu poarta intamplator vibratia numarului 2. 

Chakra SVADHISHTHANA este responsabila de tot ceea ce tine de sexualitate, feminitate, relatii si parteneriate.

Numarul 2 poarta cu el vibratia asocierii, parteneriatelor, a relatiilor de orice fel. Numarul 2 are prin excelenta energie feminina, delicata si fertila.  2 vibratia numarului

 

De obicei, este chakra cel mai puternic activata pentru cei care au vibratia nasterii 2. Cu toate acestea, este una din cele mai importante chakre pentru orice femeie, indiferent de vibratia nasterii.

Numarul 2 reprezinta principiul feminin, polaritatea, dualitatea, perechea, partenerul, subordonarea, dar si dorinta de pace si armonie, nasterea intelectului, perceptia si intuitia. Numarul 2 vorbeste despre iubire si aduce spiritul pasnic si dorinta de a fi utili. In acelasi timp, determina creativitatea si imaginatia.

Guverneaza frumusetea, telepatia si bioenergia. Cu toate acestea, numarul 2 aduce si schimbari bruste de temperament, dispozitii sufletesti deoarece este guvernat de Luna. Confera si o atitudine cooperanta si atentie la detalii, precum si nevoie de a lucra în liniste, eventual în planul secund.

Fiind numarul fertilitatii si al maternitatii genereaza si atasament fata de casa, camin, natura. Potenteaza simtul artistic si aptitudinile de vindecator, oameni care ating vietile altora.

Chakra a doua este situată la două degete sub ombilic, de culoare portocalie.

Această chakră se referă în mod direct la dreptul de a simţii, de a exprima şi înţelege emoţiile, nevoile şi dorinţele, iar dacă se află în dezechilibru, apare sentimentul de vinovăţie foarte pronunţat. Chakra este în legătură cu sentimentele şi sexualitatea, atunci cȃnd este deschisă. Sentimentele curg în mod liber, fără a dovedi emotivitate extremă.

Este extrem de important ca femeile sa aiba o mare grija de aceasta chakra. Sentimentul de neiubire, neimplinire sufleteasca, respingerea propriei sexualitati sau senzatia ca nu sunt iubite de ceilalti, conduc la aparitia fibroamelor uterine, endometrioza, chisturi ovariene, cancer sau infertilitate. Asadar, atentie la ce ganditi, doamnelor! Atentie la cum, cat va iubiti voi pe voi, in primul rand. Gandurile negative care sunt legate de aceste emotii se manifesta preganant la nivelul energetic al acestei chakre.

Autotratamentele Reiki sau terapia Reiki ajuta la vindecarea si echilibrarea diverselor afectiuni generate de dezechilibrul chakrei.

Dezechilibrul chakrei se poate resimţii sub diferite aspecte cum ar fi:

 • dificultăţi financiare
 • lipsă de control în relaţie cu alţi oameni
 • mȃncat în exces
 • sentimente de vinovăţie
 • tulburări emoţionale
 • teama de a nu fi abandonat, de a nu fi iubit, de a nu fi agresat de semeni
 • frica nejustificată faţă de diferite subiecte (apă, întuneric, necunoscut, oameni, aglomeraţie, bătrȃneţe, boală, samd)
 • probleme cu rinichii, vezica urinară sau prostate
 • dureri în zona pelviană sau în zona şalelor
 • plăcere exagerată de a mȃnca
 • perturbarea funcţiei de reproducere
 • agresivitate sexuală (verbală sau fizică)
 • coportament ostil faţă de sexul opus, dezgust, respingere, samd.

Sa va fie de folos!

Cu drag,

Cristina

Terapeut Reiki

PS: Nu uita..SHARING IS CARING 🙂

GRATUIT – Sedinta de terapie REIKI

Poate ca ai auzit de nenumarate ori de terapia Reiki, dar pana acum nu ai avut ocazia sa experimentezi. Intre 3 octombrie si 17 octombrie, poti sa beneficiezi GRATUIT de o ora de terapie Reiki la Centrul 8infinities,. Reiki este o tehnica japoneza de vindecare, echilibrare si armonizare a energiilor corpului uman. Este o terapie complementara, un sistem  de vindecare prin punerea mâinilor în diferite poziţii pe corpul pacientului, scopul fiind acela de a corecta eventuale dizarmonii energetice ale individului şi de a rezolva probleme de sănătate. Reiki oferă sprijin în restabilirea stării de sănătate a pacienţilor şi completează tratamentul alopat prescris de medicul curant.

Despre cum te poate ajuta terapia Reiki si cum decurge o sedinta, citeste aici: http://www.8infinities.com/old/terapie-reiki/

Pentru programare poti sa completezi formularul de mai jos sau ne poti contacta la: 0724.364.843/cristina@creativecom.ro.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tips&tricks 4 quick smoothies

Combinatii simple si naturale de sucuri care sa va ajute pentru diverse tipuri de afectiuni. Sa lasam Mama natura sa isi faca treaba caci stie mai bine decat noi cum sa ne vindece 🙂 Sa va fie de folos! Cristina

fb_img_1472998054062 fb_img_1472998047938 fb_img_1472998039174 fb_img_1472998032225 fb_img_1472998025837 fb_img_1472998019583 fb_img_1472998010215 fb_img_1472998001671 fb_img_1472997995711 fb_img_1472997988115 fb_img_1472997980772 fb_img_1472997971713 fb_img_1472997961578 fb_img_1472997952487 fb_img_1472997944544 fb_img_1472997938393

Harta centrilor energetici emotionali

Exista din ce in ce mai multa deschidere fata de tot ceea ce inseamna terapii complementare, alternative, in ultima vreme. Fara indoiala ca este un lucru bun si nu poate decat sa ma bucure faptul ca usor, usor, evoluam, fie la nivel personal, fie ca umanitate. Cu toate acestea, cred ca este nevoie sa fim mult mai constienti si responsabili de ceea ce invatam, simtim sau transmitem altor persoane. Invatam ca suntem mai mult decat ceea ce vedem, ca avem corpuri nenumarate 🙂 sau doar 7, ca avem chakre , tot 7 sau mai multe 🙂 , ca suntem energie si nu doar materie.

Harta centrilor energetici emotionali descrie cat se poate de elocvent aceasta relatie directa intre ceea ce simtim si "localizarea" concreta pe corpul nostru fizic. Fie ca sunt suparari, temeri , frustrari, abandonuri, tristeti, toate isi pun amprenta pe corp. Asocierea este relativ usor de facut intre tipul de emotie si localizarea sa, chakra aferenta.

Sa va fie de folos!

Cristina

Exercitii pentru chakra plexului solar

Chakra plexului solar (MANIPURA) este situată în dreptul stomacului si are culoarea galbenă. Cristalul aferent: citrin, chihlimbar, topaz, ochi de tigru

  Plexul solar dirijeaza toate functiile corpului fizic. De el depinde respiratia, eliminarea, nutritia, cresterea, circulatia, sistemul nervos. Prin intermediul plexului solar omul poate comunica intr-adevar cu Universul, fiindca plexul solar este conectat cu intregul cosmos. Este un centru foarte important pentru noi si trebuie sa evitam tot ce l-ar putea contracta, contractia vaselor sanguine si a diferitelor canale ale organismului; iar cind singele sau celelalte lichide ale organismului nu circula cum trebuie, se formeaza depozite care, cu timpul vor da tot felul de tulburari.

 Cum sa intarim plexul solar -  Ceea ce perturba cel mai mult plexul solar si prin urmare organele interne: ficat, rinichi, stomac etc., sunt frica, furia, grijile, indoiala,dragostea dezordonata, gindurile si sentimentele haotice; cum plexul solar este rezervorul fortelor, consecinta acestor dezechilibre este o demagnetizare totala. Dar, asa cum plexul solar se poate goli, el se poate si umple si acest aspect trebuie sa-l cunoasca discipolul: cum sa-si reincarce plexul solar. Va voi da citeva metode:

 1. Fiecare arbore este un rezervor de forte provenite de la apa si din pamint si noi putem extrage aceste forte.
  a) Alegeti un copac mare: un cedru, un stejar, un fag, sau un brad
  b) va sprijiniti cu spatele de el, plasindu-va mina stinga la spate, cu palma pe trunchiul copacului
  c) in acelasi timp puneti palma miinii drepte pe plexul solar.
  d) va concentrati asupra copacului, rugindu-l sa va dea o parte din fortele sale
  Se produce atunci o transfuzie a acestor energii pe care le veti receptiona prin mina voastra stinga si pe care le veti transmite prin mina dreapta in plexul solar. Dupa aceea multumiti copacului.
  2. Va puteti fortifica plexul vostru solar ascultind si privind cum curge un izvor, o cascada, o fintina. Este o metoda in aparenta nesemnificativa dar care da mari rezultate. Apa care curge influenteaza plexul solar care reincepe sa lucreze, eliminind substantele nocive.
  3. Cind meditati asupra subiectelor inaltatoare si divine, va puteti pune mina la nivelul plexului solar pentru a-l alimenta cu forta si energie, pe care le veti putea utiliza mai tirziu. Cind va simtiti plini de bucurie sau de forta , nu le risipiti inutil in gesturi, cuvinte, in ginduri si sentimente, ci utilizati aceasta metoda puneti-va mina dreapta pe plexul solar meditand si incarcati-l in liniste cu aceasta forta si bucurie.Plexul nostru solar este banca unde putem stringe banii care ne vor fi mai tirziu necesari. Putem face in fiecare zi acest exercitiu.

Creierul si plexul solar
Plexul solar este un creier inversat: in creier materia cenusie este la exterior iar substanta alba la interior, in timp ce in plexul solar substanta cenusie este in interior iar substanta alba la exterior. Plexul solar a creat creierul si il alimenteaza, ii trimite energie, forta, iar cind nu-i mai poate trimite, omul adoarme, este indobitocit sau are dureri de cap, nu mai poate gindi.In realitate, creierul nu este despartit de plexul solar, dar putin sunt oamenii care stiu cum sa-si ridice energiile de la plexul solar la creier. Creierul este dinamic, activ, dar se oboseste repede daca nu este sustinut de energiile plexului solar. De aceea, inainte de un efort intelectual, inainte de a medita, de a va concentra, trebuie sa actionati asupra plexului vostru solar.  Masati-l de exemplu, in sens invers acelor de ceasornic.Dupa citeva minute veti simti ca gindul vostru este liber, usor, si ca va puteti pune pe lucru.Trebuie ca activitatea sa fie armonic repartizata intre creier si plexul solar.

Picioarele si plexul solar
In anumite imprejurari banale ale vietii de zi cu zi, ati remarcat, fara doar si poate, existenta unei legaturi intre picioare si plexul solar. Cind va este foarte frig la picioare, resimtiti o contractie in plexul solar si daca veti minca in acel moment, veti avea indigestie. Daca va puneti picioarele in apa fierbinte, veti simti o dilatare in plexul solar, o senzatie foarte placuta care va da buna dispozitie.Deci, atunci cind va simtiti demagnetizati, perturbati sau contractati, pregatiti apa calda, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie; actionati astfel asupra plexului solar, dindu-i forta, iar starea constiintei voastre se va transforma imediat. Daca intr-o zi, acasa, nu reusiti sa meditati, faceti o baie la picioare si veti avea o usurinta mult mai mare pentru a va concentra.

Centrul HARA
Centrul Hara se afla la patru centimetri sub ombilic. Pentru inteleptii japonezi, centrul Hara este centrul vietii, al echilibrului, centrul universului. Iar cind omul, concentrindu-se asupra lui reusesete sa-ldezvolte, devine neobosit, de neinvins. Toti cei care au lucrat asupra centrului Hara se disting in viata printr-un echilibru extraordinar.

Exercitiu
Citeodata, cind mediteaza, initiatii isi plaseaza miinile pe abdomen. Concentrindu-se asupra acestei regiuni Hara, fac sa circule energiile care trebuie sa alimenteze intregul organism. Si voi puteti face acest exercitiu. In fiecare zi, stind in picioare, sezind sau culcat, puneti-va citeva minute miinile pe centrul Hara, trimitindu-i multa iubire. Acest exercitiu poate declansa energii spirituale datorita carora incercati senzatii de stabilitate, de forta, de dilatare. Acest centru este mentionat in multe scrieri oculte dar in moduri foarte diferite. De exemplu, alchimistul Basile Valentin, in cartea sa “Cele douasprezece chei” vorbeste de coborirea in centrul pamintului pentru gasirea pietrei filozofale. In realitate nu este vorba de a cobori in centrul planetei ci de a patrunde in noi insine, in corpul nostru fizic, pentru ca acolo vom gasi materiale, bogatii si comori. Se spune in cartile sacre ale Indiei ca Brahma se afla in abdomen, Vichnu in regiunea inimii si a plaminilor iar Shiva in creier. Oare Brahma, Creatorul, este situat in abdomen? Cind studiem fiinta umana, constatam ca abdomenul este chiar centrul unde se creaza viata. Da, sursa vietii este acolo, in abdomen. Se spune acelasi lucru si in Evanghelie: “Din sinul sau vor izvori fluvii de apa vie”. De ce din sinul sau? De ce nu din creier sau din plamini? Ce este in viscere ca sa poata iesi apa vie? Deci acolo locuieste Brahma, Creatorul. Dar pentru a-l simti, pentru a putea comunica cu El, sunt necesari ani de lucru.”

Sa va fie de folos,

Cristina

 

 

Seara de meditatie karmica -28 septembrie

Meditatia inseamna eliberarea mintii de ganduri si a trupului de tensiuni interioare. Este o calatorie fascinanta in interiorul nostru care duce la cunoasterea de sine. Meditatia ghidata pe o tema specifica elimina blocajele emotionale, ne pune in contact cu adevaratele noastre sentimente raportate la tema respectiva, dar si cu cele pe care nu le constientizam inca.

Va propun doua ore in care sa aprofundam starea noastra interioara, sa descoperim eventualele blocaje karmice si mai ales, sa facem un prim pas spre constientizare si eliberare cu ajutorul meditatiei karmice.
Pentru ca suntem energii unice, imbinam tehnica meditatiei ghidate cu aflarea numarului karmic. Numarul karmic are menirea de a ne spune ce "bagaje" caram dupa noi din vietile anterioare si ce lectii karmice avem nevoie sa depasim in aceasta viata.
Cunoasterea numarului karmic inainte de inceperea meditatiei conduce la concentrarea spre constientizarea si rezolvarea lectiilor personale. Meditatia va fi particularizata pentru fiecare participant in functie de numarul karmic. Avand aceasta informatie, persoana isi va concentra atentia si energia doar pe canalul energetic care ii va pune la dispozitie informatia de care are nevoie. Veti primi inainte de inceperea meditatiei numarul dvs karmic si explicarea semnificatiei acestuia.

Pentru inscrieri trimiteti e-mail: cristina@creativecom.ro/0724364843, iar pentru calcularea numarului karmic va rugam precizati data nasterii si numele intreg inscris pe certificatul de nastere (datele sunt confidentiale). Contributie - 30 lei; Data si ora: 28 septembrie 2016, ora: 19.00- 21.00 Locatie:  8infinties - str. Pietei, nr 20, ap 1, Bucuresti
Facilitator : Cristina Udrescu – maestru reiki, numerolog

Va astept cu drag,

Cristina

Curge sau nu curge? – 6 pasi despre cum stii ca Reiki functioneaza

 Ai avut vreodată experiența de a nu fi capabil să simti cum curge energia Reiki prin mâinile tale, după ce ai fost initiat in Reiki? Te-ai intrebat vreodata sau ai fost ingrijorat ca nu functioneaza? Ti-ai facut griji ca nu simti energia Reiki? Te intrebi daca nu cumva nu esti un conductor bun de energie Reiki sau dacă faci ceva greșit?As zice sa nu ne ingrijoram! Din experienta mea de 10 ani de practica Reiki, va pot spune cu certitudine ca in timp si practicand constant, veți începe să observați modificările care demonstreaza ca energia Reiki curge si functioneaza!
Iată câteva din observatiile mele despre cum "curge" si cum se manifesta energia Reiki de care sa va amintiti în timp ce practicati:

 1. Ați primit un Acordaj/Initiere în timpul procesului de învățare Reiki? Acest lucru poate părea evident, dar, singura modalitate de a avea energia Reiki in mâinile tale este de a primi o initiere de la un Profesor Maestru Reiki. Reiki nu poate curge prin tine pur și simplu, doar citind intr-o carte sau vizionand un film despre el. Trebuie să existe un proces de initiere. Intreaba-ti Maestrul Profesor care este linia sa de initiere. În cazul în care profesorul tău nu poate să vă spuna cine a fost profesorul sau și linia sa de initiere sau este vag despre experienta sa de initiere, sau nu oferă un acordaj ca parte din procesul de învățare, aceste lucruri ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru voi.
 2. Ai rabdare! Energia Reiki fluctuează la mai multe niveluri diferite de căldură, de la rece la cald, la ardere. Uneori, aveți nevoie cand puneti mâna pe o parte a corpului,  de câteva minute înainte de a începe simti schimbările de temperatură. Aceste schimbări sunt subtile, uneori acestea cresc ușor ca un val de căldură. Aceasta poate dura până la 20 de minute astfel incat caldura sa ajunga pana in varful degetelor tale. Fii atent la micile modificari pe care le simti in palme. In fond, in Reiki lucram cu palmele. Drept pentru care e nevoie de timp pentru a "descifra" si a ne forma propriul sistem de recunoastere a fluxului energetic. Pe langa senzatia de caldura, se mai pot resimti furnicaturi, amorteala usoara a palmelor sau asa numita "piele de gaina" 🙂
 3. Dă-ti timp și cere feedback. Este posibil ca sa aveti nevoie de feedback-ul persoanelor pe care practicati Reiki, daca sunteti initiati in gradul II Reiki Usui Ryoho. Cere feedback deoarece acest lucru iti va spune foarte multe despre sistemul propriu de a recunoaste fluxul de energie Reiki. Adesea, este foarte posibil ca voi sa nu simtiti ceva deosebit, dar persoana care beneficiaza de un tratament Reiki sa va spuna ca a simitit caldura, s-a relaxat, a transpirat sau multe alte manifestari. Feedback-ul va va ajuta sa va formati propriul sistem de recunoastere a manifestarilor concrete ale curgerii energiei Reiki.

Self-Reiki-Badge

4. Practica pe tine, in fiecare zi! Acest lucru va ajuta să deveniti constient conectati cu înțelegerea modului de curgere a energiei Reiki prin voi. Poate că te simți calm la sfârșitul unui auto-tratament. Poate că te simți in pace, liniste si echilibru. Poate ca începi să observi cum energia curge prin diferite părți ale corpului în timp ce pozitionezi mainile si canalizezi energia Reiki. Este posibil să dureze ceva timp înainte de a observa cum curge Reiki pentru tine. E în regulă! Învață să ai încredere și răbdare! Acesta este un mare cadou pe care ni-l face Reiki : încrederea și răbdarea .

5. Ai încredere în tine! Mintii si în special ego-ului le place să plaseze îndoiala în mintea noastră. Vă faceți griji că nu plasati corect mâinile sau ca nu le tineti în locul potrivit sau suficient de mult? Spuneti gândurilor voastre să tacă pentru o vreme și pur și simplu ascultati senzațiile, oricât de mici, din mâinile voastre. Nu te critica, dacă acestea nu sunt puternice la început, sau chiar dacă nu simțiți pur si simplu nimic. Doar concentrati-va pe inspiratie si expiratie, relaxați-vă corpul și simtiti energia Reiki. Ai incredere că energia Reiki curge!

6. Fa pace cu "mintea-maimuta" care iti spune constant ca nu functioneaza! Da-i ceva de facut, respira, fii constient, fii prezent in ceea ce faci.

Sa va fie de folos!

Namaste,

Cristina

Tonuri binaurale

Tonurile binaurale sau pulsuri binaurale (din lat. bini - pereche, doi și auris - ureche), (eng. binaural beats), sunt artefacte ale activității creierului sau sunete aparente cauzate de stimuli fizici specifici. Acest efect a fost descoperit în 1839 de către Heinrich Wilhelm Dove, câștigând o mai mare apreciere din partea opiniei publice în secolul al 20-lea, ce se baza pe afirmațiile ce veneau din partea comunității de medicină alternativă, care susținea că tonurile binaurale ar putea ajuta la inducerea relaxării, meditației, creativității și ale altor stări mentale dorite. Efectul asupra undelor cerebrale depinde de diferența de frecvență a fiecărui ton: de exemplu, dacă într-o ureche au fost redate tonuri de 300 Hz și 310 Hz în cealaltă, atunci tonul binaural ar avea o frecvență de 10 Hz.

Creierul produce un fenomen care rezultă în pulsații de joasă frecvență în amplitudine și localizarea sunetului unui ton, perceput când două tonuri la frecvențe puțin diferite sunt prezentate separat, una pentru fiecare dintre urechile unui subiect, utilizați căști stereo. Un ton sonor va fi perceput, ca și cum cele două tonuri s-au îmbinat în mod natural, în afara creierului. Frecvențele tonurilor trebuie să fie mai joase de 1.000 de hertzi pentru ca tonul să fie remarcat. Diferența dintre cele două frecvențe trebuie să fie mică (mai mică sau egală cu 30 Hz) pentru ca efectul să se producă, în caz contrar, cele două tonuri vor fi auzite separat, și nici un ritm bun va fi perceput.

Tonurile binaurale pot fi ascultate de sine statator sau utilizate in timpul autotratementelor sau tratamentelor Reiki, precum si in meditatii.

Va invit sa ascultati tonurile binaurale  si sa va bucurati de beneficii.

 

Meditatia de procesare si dizolvare a fricii

Consciousnesseye1-640x4801

Stai cu spatele drept şi închide ochii. Inspiră profund şi lent în abdomen, apoi expiră cât de repede poţi.
Repetă, inspiră lent, apoi expiră cât de repede poţi. Şi încă o dată, inspiră profund şi lent, apoi expiră rapid.
Acum continuă să respiri în ritmul propriu. Scanează-ţi corpul fizic din creştet până la vârful degetelor de la picioare în căutarea energiei fricii.
Caută frica. Dacă nu o poţi găsi, aminteste-ti una dintre fricile la care te-ai gandit inainte de meditatie şi scanează-ţi corpul din nou.
După ce găseşti frica în corp, observ-o pur şi simplu.
Nu o analiza, uită-te doar la ea.
Permite-i să fie acolo.
Permite-i să existe.
Permite-i să crească şi să existe.
Ar putea fi un disconfort fizic, cum ar fi un nod, o durere, o acumulare de energie printr-un gând sau o amintire, sau ar putea fi doar senzaţia de frică.
Uită-te doar la ea.
Observă-o.Simte-o.
Permite-i să fie acolo.
Şi spune „frică, eşti bine-venită aici”.Bun-venit aici.
Primeşte-o cu braţele deschise şi permite-i să crească.
Lasă-o să devină mai mare, şi mai mare.
Permite-i să crească şi să crească… cât de mare poate să ajungă
Lasă-o să ajungă atât de mare cât poate ea să ajungă.
Permite-i să se exprime faţă de tine. Dar nu o analiza.
Acceptă pur şi simplu orice îţi apare.Orice cuvinte, gânduri, amintiri,
Urmează-o dacă se transformă în altă emoţie, sau dacă îşi schimbă locul în corp.
Orice ar face, primeşte cu braţele deschise noua ei expresie. „eşti bine venita aici,  gând…eşti bine venită aici emoţie, sunteti bine venite cuvinte, amintiri, eşti bine venită aici frică”.
Eşti bine-venită aici, frica.
Priveşte-o. Observă-o.
Acum, permite-ţi să te apropii şi să îmbrăţişezi frica, oricare ar fi modul de expresie pe care l-a ales.
Oferă-i lumină şi iubire şi permite-i să existe.
Mulţumeşte-i pentru oricare ar fi fost lucrarea pe care a avut-o pentru tine, pentru că a fost cu tine atâta vreme.
Acum, eliberează-o. Permite-i se elibereze şi să meargă înapoi la Sursă.
Respiră adânc acum.
Când inspiri, inspiră lumină şi iubire. Când expiri, permite acestei lumini şi iubiri să meargă şi să umple spaţiul în care a fost frica.
Acum, respiră pur şi simplu profund şi lent.
Inspiră lumină şi iubire, iar când expiri, permite luminii şi iubirii să  se răspândească în întregul tău corp în afară în jurul tău.
Acum, scanează-ţi corpul de la vârful degetelor de la picioare până la cap şi caută să descoperi dacă a mai rămas ceva din acea frică. Dacă da, repetă exerciţiul chiar acum – saluta frica, accepta frica, da-i voie sa se exprime, imbratiseaz-o si multumeste-i, apoi elibereaz-o inapoi spre Sursa.
Respira acum linistit si eliberat de frica ce te-a torturat atata si atata timp!

Acum stii ca poţi face aceasta meditatie-exerciţiu în orice moment, ori de câte ori te încearcă sentimentul de frică.

Exercitiu de impamantare,conectare si echilibrare

Self-Reiki-Badge

EXERCITIU DE IMPAMANTARE; CONECTARE SI ECHILIBRU ARMONIOS

 

Acest exercitiu este foarte puternic. Folositi-l cand aveti nevoie sa FITI PREZENT AICI SI ACUM.

 • Puteti face doar partea I – exercitiu de impamantare (2-5 min)
 • Puteti face doar partea II – exercitiu de conectare la sursa (2-5 min)
 • Pentru un exercitiu complet si continuu, puteti face partea III – exercitiu de echilibru armonios (6-12 min)

I. Exercitiu de impamantare (stand pe podea, palmele cu fata in jos)

 1. Intentia ta este: EU SUNT conectat la Miezul Sursei Fizice.
 2. Inainte de impamantare, poti face rugamintea: “Mama-Pamant, eu cer echilibru”
 3. Incepi sa te relaxezi
 4. Vizualizeaza-te transmitand o raza de lumina de la chakra de baza (coccis) si/sau de a picioare si/sau maini catre Miezul Mamei-Pamant.
 5. Trimite energia prin raza, Mama-Pamant o va recicla
 6. Primeste apoi o spirala violet de energie, in sens orar invers din Miezul Mamei Pamant.
 7. Dupa impamantare poti spune: “Mama-Pamant, EU ITI MULTUMESC pentru energia ta!”

II. Exercitiu de conectare la Sursa (stai pe scaun, in picioarele goale, palmele sunt cu fata in sus)

 1. Intentia ta este:EU SUNT conectat la Cea mai Inalta Sursa Spirituala
 2. Inainte de conectare poti face rugamintea: “Iubite Soare Central, EU cer Echilibru”
 3. Incepi sa te relaxezi
 4. Vizualizeaza-te conectand o raza de lumina de la chakra coroana catre Soarele Central (Inima Spirituala a Universului)
 5. Trimite energie prin raza (Iubitul Soare Central o va recicla)
 6. Primeste o spirala aurie de energie in sensul orar, de la Soarele Central
 7. Dupa conectare poti spune: “Iubite Soare Central, EU ITI MULTUMESC pentru Energia ta!”

III. Exercitiul Echilibrului armonios (stand pe un scaun, in picioarele goale)

 1. Intentia ta este: EU SUNT conectat la Echilibru armonios
 2. Aducerea in Inima ta a Energiei Mamei-Pamant (vezi exercitiul 1.)
 3. Aducerea in Inima ta a Energiei Soarelui Central (vezi exercitiul 2.)
 4. Apoi creeaza o contopire a ambelor Energii in Inima ta: tine palmele impreunate in fata Chakrei Inimii
 5. Deschide o raza de lumina de la Miezul Mamei Pamant in sus, prin toate chakrele (1-7) catre Soarele Central si din Soarele Central in jos, prin toate chakrele (7-1) prin Miezul Fiintei Tale pana in Miezul Mamei Pamant.
 6. Ramai conectat, radiaza si straluceste cu toata gloria din Centrul Miezului fiintei tale si spun tare:

“Imi amintesc ca EU SUNT. Imi amintesc ca EU SUNT. Imi amintesc ca EU SUNT. Eu sunt Iubire.... Eu sunt Lumina!”

Reiki NU este despre MAIMUTA-MINTE

imagesReiki nu este despre MINTE. Sau cum foarte frumos o numea Maestrul meu, Ovidiu Patrascanu, MAIMUTA noastra. Da, o spun raspicat si apasat- nu despre minte e vorba. Reiki nu are nevoie de conditionari! Nu exista reguli stricte care sa determine eficienta, calitatea sau mai stiu eu ce alte lucruri. Da, exista cateva indicatii de care e bine sa tinem cont- pozitiile mainilor, amplasare, taiere de legaturi. Dar in acelasi timp, doar conectarea noastra si inchiderea mintii ne pot aduce in starea de energie reiki. Doar ascultandu-ne vocea interioara, intuitia si Sinele Superior putem descoperi adevarata frumusete a energiei Reiki. Sunt adesea intrebata la cursuri ce se intampla daca...daca nu tin mainile pe chakre nu stiu cate minute, daca sar o pozitie, daca uit nu stiu ce liniuta a simbolului...daca, daca, daca..prea multi de daca..nu vi se pare???

De-a lungul timpului, am descoperit prin exercitiu, practica si perseverenta, ca a practica Reiki inseamna pur si simplu a FI Reiki. A fi in acea stare in care iti dai voie sa te asculti, sa te conectezi la Sursa, sa primesti informatii, sa vindeci.

Cum faci asta? In primul rand, incercand sa ii spui Maimutei sa TACA. Ea este cea care are nevoie de reguli stricte, confirmari, certitudini. In al doilea rand, tine de credinta ta , de increderea ta..in TOT, in tine, in Univers, in minuni si miracole, in REIKI.

In al treilea rand, sapand adanc in tine..uitandu-te si intrebandu-te in permanenta DE CE am nevoie de toate acele certitudini? De ce ma intreaba toate lucrurile astea Maimuta?

Si nu in ultimul rand, avand rabdare..cu voi, cu Universul..si minunine se intampla.

Lasati-va mintea sa taca si ascultati-va vocea interioara - va va conduce pe un drum superb!

Cum stii ca energia Reiki functioneaza?

invata reiki Ai avut vreodată experiența de a nu fi capabil să simti cum curge energia Reiki prin mâinile tale, după ce ai fost initiat in Reiki? Te-ai intrebat vreodata sau ai fost ingrijorat ca nu functioneaza? Ti-ai facut griji ca nu simti energia Reiki? Te intrebi daca nu cumva nu esti un conductor bun de energie Reiki sau dacă faci ceva greșit?
Ei bine, nu vă faceți griji! Cu practică constantă și timp, veți începe să observați modificările care demonstreaza ca energia Reiki curge si functioneaza!
Iată câteva considerații de care sa va amintiti în timp ce practicati:

 1. Ați primit un Acordaj/Initiere în timpul procesul de învățare Reiki? Acest lucru poate părea evident, dar, singura modalitate de a avea fluxul de Reiki in mâinile tale este de a primi o initiere de la un Maestru Reiki Teacher. Reiki nu poate curge prin tine pur și simplu, doar citind intr-o carte sau vizionand un film despre el. Trebuie să existe un proces de initiere. Intreaba-ti Maestrul Profesor care este linia sa de initiere. Cere-i să împărtășească ceea ce a simtit ca experiența in timpul initierilor sale. Ar trebui să aibă o experienta în mod clar conturata pe care sa o impartaseasca. În cazul în care profesorul tău nu poate să vă spuna cine a fost profesorul sau și linia sa de initiere sau este vag despre experienta sa de initiere, sau nu oferă un acordaj ca parte din procesul de învățare , aceste lucruri ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru voi.
 2. Aveti rabdare! Energia Reiki fluctuează la mai multe niveluri diferite de căldură, de la rece la cald, la ardere. Uneori, aveți nevoie cand puneti mâna pe o parte a corpului,  de câteva minute înainte de a începe simti schimbările de temperatură. Uneori, aceste schimbări sunt subtile, uneori acestea cresc ușor ca un val de căldură. Aceasta poate dura până la 20 de minute astfel incat caldura sa ajunga pana in varful degetelor tale.
 3. Dă-ti timp și cere feedback. Este posibil ca sa aveti nevoie de feedback-ul persoanelor pe care practicati Reiki, daca sunteti initiati in gradul II Reiki Usui Ryoho. Cere-ti feedback deoarece acest lucru va va spune foarte multe despre sistemul vostru propriu de a recunoaste fluxul de energie Reiki. Adesea, este foarte posibil ca voi sa nu simtiti ceva deosebit, dar persoana care beneficiaza de un tratament Reiki sa va spuna ca a simitit caldura, s-a relaxat, a transpirat sau multe alte manifestari. Feedback-ul va va ajuta sa va formati propriul sistem de recunoastere a manifestarilor concrete ale curgerii energiei Reiki.

Self-Reiki-Badge

4. Practica pe tine, in fiecare zi! Acest lucru va ajuta să deveniti constient conectati cu înțelegerea modului de curgere a energiei Reiki prin voi. Poate că te simți calm la sfârșitul unui auto-tratament. Poate că te simți in pace, liniste si echilibru. Poate ca începi să observi cum energia curge prin diferite părți ale corpului în timp ce pozitionezi mainile si canalizezi energia Reiki. Este posibil să dureze ceva timp înainte de a observa cum curge Reiki pentru tine. Acest lucru este în regulă. Învață să ai încredere și răbdare! Acesta este un mare cadou pe care ni-l face Reiki : încrederea și răbdarea .

5. Ai încredere în tine! Mintii si în special ego-ului le place să plaseze îndoiala în mintea noastră. Vă faceți griji că nu plasati corect mâinile sau ca nu le tineti în locul potrivit sau suficient de mult? Spuneti gândurilor voastre să tacă pentru o vreme și pur și simplu ascultati senzațiile, oricât de mici, din mâinile voastre. Nu te critica, dacă acestea nu sunt puternice la început, sau chiar dacă nu simțiți pur si simplu nimic. Doar concentrati-va pe inspiratie si expiratie, relaxați-vă corpul și simtiti energia Reiki. Ai incredere că energia Reiki curge!

 

“A medita va deveni in curand un obicei precum spalatul pe dinti”- Dan Harris, ABC News

Suntem din ce in ce mai constienti de beneficiile meditatiei. Au fost studiate din toate perspectivele si s-a demonstrat ca meditatia ajuta la reducerea stresului, imbunatatirea sistemului imunitar, concentrarea atentiei si multe altele. Meditatia ghidata pe o tema specifica deblocheaza blocajele emotionale, ne pune in contact cu adevaratele noastre sentimente raportate la tema respectiva, sentimente pe care nu le constientizam. Va invit sa descoperiti aceste beneficii in cadrul Atelierului "Fricile si atasamentele: prieteni sau dusmani?" - marti, 30 septembrie, ora 19.00 http://8infinitiesblog.wordpress.com/2014/09/16/fricile-si-atasamentele-prieteni-sau-dusmani-atelier-de-autocunoastere-si-practica-energetica/

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FAcTIrA2Qhk&w=640&h=390]

Ce este si cum decurge un Tratament Reiki

O sedinta de terapie Reiki incepe printr-o scurta discutie intre terapeut si persoana. Se bazeaza in mod natural pe confidentialitatea totala a informatiilor obtinute atat in timpul discutiei, cat si ca urmare a tratamentului Reiki. In timpul tratamentului, nu este nevoie ca persoana sa fie dezbracata, energia trece prin orice material. Terapeutul nu transfera din energia sa, ci canalizeaza energie Reiki catre pacient. Se tin mainile, intai pe cap, apoi pe trunchi si apoi pe spatele , utilizand pozitii specifice. Beneficiile terapiei Reiki sunt resimtite imediat, iar in functie de fiecare persoana se stabileste numarul de sedinte necesare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eaCCjE1xuOA&w=640&h=390]

Acordati-va un moment pentru a va redescoperi potentialul adevarat, calea spre echilibru, armonie si vindecare. 🙂

“Fricile si atasamentele: prieteni sau dusmani?”- Atelier de autocunoastere si practica energetica

Atelier_Fricile si atasamentele copy

« Fricile si atasamentele – prieteni sau dusmani ? »

 Atelier de autocunoastere si practica energetica –30 septembrie 2014 - 19.00 - 21.00

« Un gram de practică valorează cât tone de teorie »

Va invit la un atelier unic ce aborbeaza din mai multe perspective, atat practice cat si teoretice, diferite tematici de interes, care pot conduce la dezvoltarea personala, emotionala si energetica. Atelierul este construit pe trei paliere distincte dar reunite sub umbrela temei principale.

In primul rand, vom aborda tema de discutie specifica atelierului in desfasurare la nivel teoretic , referinte specifice, explicatii si cauze energetice, spirituale sau emotionale. Descoperim impreuna instrumente pe care le putem utliza atat practic – plante, remedii naturale, cat si energetic – afirmatii pozitive, vindecare prin gandire etc. Fiecare participant este indemnat sa isi exprime deschis si liber propriile perspective, experiente si cunostinte. Doar prin schimbul liber si comunicare activa, putem progresa.

Al doilea palier este reprezentat de meditatia ghidata destinata sa ne puna in contact cu noi insine si cu raportarea noastra directa la tema de discutie. Meditatia ghidata are ca scop practic identificarea reala si concreta a senzatiilor, sentimentelor, emotiilor si energiilor resimtite in raport cu tema abordata. Pe de alta parte, mediatatia va ajuta la identificarea si deblocarea eventualelor blocaje energetice pe care poate nu le-am constientizat pana atunci.

In al treilea rand, participantii daca sunt practicanti Reiki pot fie sa beneficieze de un tratament Reiki, fie sa practice tratamente Reiki. Cei care nu sunt initiati in Reiki, pot afla mai multe despre tehnica de vindecare energetica sau pot beneficia de tratamente Reiki daca doresc.

După puţină practică, vei vedea că ideile benefice vor începe să curgă de la sine din supraconştient în mintea conştientă. Învaţă să înregistrezi sistematic aceste idei şi să le aplici în practica ta zilnică.

 • Ce obtii prin participarea la acest atelier?

Daca esti direct interesat de tematica, vei descoperi noi perspective, tehnici si instrumente care sa te ajute pe viitor. Beneficiile meditatiei sunt arhicunoscute, iti va oferi un moment de liniste interioara, introspectie si ridicare a vibratiei. Poti practica Reiki sau afla despre beneficiile acestei tehnici intr-o maniera concreta. Poti resimti imediat efectele unui tratament energetic.

 • Cui i se adreseaza?
  • Oricine isi doreste sa participe este invitat si binevenit
  • Persoanelor care practica Reiki – indiferent de gradul de initiere
 • Facilitator: Cristina Udrescu – maestru profesor REIKI USUI RYOHO, NUMEROLOG
 • Investitia: 25 lei
 • Durata: 19.00 -21.00
 • Cand – 30 septembrie 2014
 • Locatia va fi comunicata ulterior celor inscrisi
 • Inscrieri : cristina@creativecom.ro; 0724.364.843

 

Oglinzi in minte?

In cartea sa "Efectul Dumnezeu - Entanglementul cuantic, cel mai straniu fenomen din stiinta", scriitorul pe teme stiintifice dr. Brian Clegg iti cere sa te imaginezi stand in fata unei oglinzi. Daca nu esti vampir, iti vei vedea reflexia privindu-te. Clegg iti cere sa te gandesti cum este creata aceasta reflexie. Dupa cum ne amintim de la orele de stiinta din scoala, lumina preovenita de la sursa de iluminare iti atinge fata si se indreapta spre oglinda. Loveste suprafata acesteia si ca urmare a calitatilor reflective ale suprafetei, lumina este reflectata inapoi catre tine. Lumina ajunge la ochi si este transformata intr-un semnal ectronic care este trimis in creierul tau.

Dar adevarul uluitor este ca lumina nu este reflectata deloc!

oglinzi in minte_3

Fotonii care se intorc la ochii tai sunt particule de lumina diferite de cele care au plecat de pe fata ta!

Sa ne amintim ca lumina este atat unda cat si particula dar, cum lumina este observata tehnic pe toata durata acestui proces, functia ei de unda se prabuseste la starea punctiforma a unei particule de lumina, fotonul. Astefl, aceste mici gloante de lumina pur si simplu ricoseaza de suprafata oglinzii. Clegg sugereaza ca trebuie sa gandim ceva mai profund cu privire la aspectul pracic al acestei supozitii. Fotonii nu au masa si se deplaseaza cu viteza luminii. Prin urmare, fiecare foton fara masa se apropie de "suprafata" oglinzii care este in cea mai mare parte un spatiu gol. Atunci, ce face ca fotonul sa ricoseze?

In realitate, lumina nu este delor reflectata de oglinda.Ceea ce se intampla este mult mai interesant. Lumina este energie electromagnetica. Pe masura ce campul ei electric se apropie de un electron, incep sa interactioneze. Electronul absoarbe fotonul de lumina si il inghite, ceea ce ii creste energia. Apoi efectueaza un salt cuantic. dar electronii aflati in stari cuantice superioare sunt adesea instabili.Curand, emite un nou foton de lumina. Fotonul reflectat este de fapt un foton cu totul diferit de cel ajuns la suprafata oglinzii.

Desi sunt explicatii fizice, concrete si stiintifice, exercitiul oglinzii este unul uluitor care deschide porti energetice pentru cei care sunt dispusi, pregatiti si asumati sa " vada" si sa faca saltul.

Ce este energia Reiki si cum functioneaza

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online