AJNA : echilibru sau deschidem ochii?- Numerologia Chakrelor

inteleapta ajna sau cum sa atingi echilibrul

Poate ca si tu esti dintre cei care au auzit de faimosul cel de al treilea ochi, nu-i asa? Si mai mult decatatat, ai auzit cu siguranta de capacitatile minunate, extrasenzoriale pe care le dobandesti de indata ce este deschis 🙂

 

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Chiar imi pare rau sa te dezamagesc dar AJNA caci despre ea vorbim, are in grija mult mai multe decat aceste minunatii pe care toata lumea spera sa le atinga. Practica spirituala, oricare ar fi ea, yoga, reiki, meditatie, iti va arata cu siguranta ca pe de o parte nu e nimic fabulos in a avea niste capacitati extrasenzoriale, deoarece ele sunt normale. Pe de alta parte, iti va arata ca AJNA are o misiune mult mai ampla in viata ta.

 Putini pun accentul pe partea de echilibru de care este responsabila AJNA. Stii ca pe langa ochi, ea gestioneaza urechile pe corpul fizic. Iar urechile sunt responsabile de echilibrul nostru fizic!

Pe celelalte corpuri, Ajna va fi cea care ne va conduce la echilibrul sau dezechilibrul in viata. Stii vorba aceea “sunt intr-o ureche” 🙂 

Pe langa echilibru, mai vine si cu sentimentul de a tria si alege ceea ce auzim sau nu vrem sa auzim de la ceilalti sau mai profund, ceea ce ne lasam noi pe noi sa uazim din milioanele de ganduri pe care le avem.

Da, Ajna are in custodie cele 2 galnde ale spiritualitatii si dezvoltarii:glanda pineala si glanda pituitara. 

ce e glanda pineala

  • Este un pas cheie in procesul nostru de transformare spiritual si energetica, aceasta prelucreaza si redistribuie energia
  • Comanda toate glandele endocrine, este salasul sufletului si al inimii, are proprietati psihice
  • Inhiba cresterea si metastazarea anumitor tumori
  • Daca aceste unde actioneaza ca unde sonore sau sunt electromagnetice, plasmice, scalare sau reprezinta alte variatii ritmice de energie, toate aceste aspecte raman deschise pentru speculatii. Rezonantele energetice inerente formei moleculei hormonale, a melatoninei, ar putea totusi furniza unele indicatii, Melatonina are o forma si o structura unica pentru o molecula, total diferita de a oricarui alt hormon din corp. Ea este legata de serotonina, dopamina si alti neurotransmitatori. Prin extensie ne putem gandi ca dat fiind ca adrenalina si anoradrenalina au structuri similare si indeplinesc roluri analoge in sistemele nervos autonom si endocrin, melatonina (ca hormon) si serotonina (ca neurotransmitator) ar exprima o similitudine neutrala. Este de asemenea probabil ca rezonantele interne ale structurii melatoninei sa poata declansa un anumit numar de functii pineale ale unor pattern-uri de unde atomice sau oscilatii energetice nedetectate inca pana acum.
  • Studiile moderne au pus in lumina faptul ca functionarea sa este implicata in ritmul circadian al corpului prin intermediul secretiilor ciclice si intermitente ale hormonului sau, melatonina. La anumite reptile sau amfibii, epifiza constituie un al treilea receptor de lumina localizat sub piele, in timp ce la oameni si mamifere ea ofera informatii asupra conditiilor luminoase exterioare prin intermediul unei legaturi neurale existente in ganglionul cervical superior (din ceafa). Desigur ca nu este singura informatie pe care o vehiculeaza.

ce e glanda pituitara

“Glanda maestru” este cel mai important factor de influenta in functionarea celorlalte glande din organism. Glanda pituitara secreta si depoziteaza hormoni, pe care ii foloseste pentru a stimula celelalte glande. Hormonii vostri regleaza o serie de functii ale organismului, precum temperatura, productia de urina, activitatea tiroidei, cresterea la copii si productia de hormoni sexuali (testosteron la barbati si estrogen la femei). Aceste caracteristici ne indica faptul ca pituitara este o glanda foarte importanta.

Mai exact, glanda produce opt tipuri diferite de hormoni: hormonul tiroid stimulator (TSH), hormonul luteinic (LH), hormonul stimulator al foliculilor (FSH), prolactina, hormonii de crestere, hormonul adrenocorticopic (ACTH), hormonul antidiuretic (ADH) si oxitocina. Glanda pituitara primeste mesaje dintr-o alta zona a creierului (din hipotalamus), care la randul ei primeste mesaje de la mediu sau din zone ale corpului. De exemplu, daca nivelul unui hormon devine prea mic, hipotalamusul va trimite un mesaj prin intermediul hormonilor glandei pituitare. Ca raspuns, glanda voastra pituitara va secreta proprii hormoni si ii va trimite prin fluxul sangvin, ca pe niste mici mesageri. Daca totul functioneaza asa cum trebuie, acesti hormoni ajung la glanda care nu a produs destui hormoni proprii. Hormonii pituitarei stimuleaza apoi producerea hormonilor de catre glanda care nu se comporta normal. Daca o glanda produce hormoni mai mult decat trebuie, atunci pituitara va trimite mesajul de a micsora productia de hormoni.

Nu intamplator, AJNA este guvernata de numarul 6. 

Numarul  6 vorbeste despre nevoia de o viata echilibrata.

Cauta in permanent armonia si  aprecieaza un cadru frumos si agreabil. Va predispune la lucrul impreuna cu un partener si  va functionea perfect ca parte a unei echipe. 

Impune responsabilitate si seriozitate. Deseori responsabilitatile cad pe umerii tai. Iti displace necinstea si  apreciaezi fair-play-ul. Aduce loialitate, prietenii si nevoia de siguranta

 

6 este un numar casnic, mereu dominat de dragostea de camin. Are nevoie de o viata de familie linistita si genereaza dezechilibre atunci cand nu exista . Aduce si o mare creativitate, pasiune pantru arte si ai voce. 

Dar dincolo de orice, aduce nevoia de a echilibra viata si de a tinge o stare de armonie perfecta

daca vrei sa stii mai multe despre cum sa atingi echilibrul si armonia in viata ta, te invit cu drag la Health.Happiness.Harmony Retreat

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online