Credeai ca stii ce e iubirea?

  • previziuni numerologice

analiza numerologica luna septembrie 2018

~o luna in care iubirea se va manifesta la intensitate dubla~

PREVIZIUNI NUMEROLOGICE GENERALE

O luna in care nu ar trebui sa plecati la razboi si nici sa intentati vreun proces.

Esti singura? Vei cunoaste cu siguranta pe cineva. In orice caz, poti conta pe simpatia anturajului. Vei reusi sa cultivi micile placeri cotidiene, cele care conteaza cu adevarat. Primesti prieteni.

La locul de munca, vei reusi sa-i reconciliezi pe adversari. In materie de bani, te va incanta luxul. Acasa vei redecora.

In iubire vei fi partenerul ideal. In prietenie, vei fi binevenit. In privinta familiei, vei ingropa vechile conflicte. Pentru sanatate, nu manca prea mult. In privinta relaxarii, sunt recomandate desenul, pictura.

Se spune ca s-ar putea sa ne casatorim cand ajungem intr-o luna guvernata de numarul 2 deoarece este luna armoniei si a iubirii.

  

Responsabilitatile sunt asumate, creativitatea se exprima cu usurinta si apare sansa de a duce o viata echilibrata.

"To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything."


Luna septembrie va dubla aspectul general al anului universal 2018. Vom avea o amplificare neobisnuita a tuturor vibratiilor atat cele generate de numarul mistic 11~2 din vibratia anului cat si cele generate de vibratia lunii septembrie care are aceeasi configuratie numerologica (2018= 2+0+1+8 = 11=2 ; 2+9 = 11=2)


 11 este un numar spiritual semnificativ si a fost un factor determinant in multe evenimente mondiale.

Acest an si aceasta luna vor aduce un nou sentiment de toleranta in intreaga lume, deoarece schimbarea și inovatia devin imposibil de oprit sau ignorat! Asadar, luați masuri pentru obiectivele si visurile voastre !


Numarul Maestru 11 va impregna extrem de multe revelatii, impulsivitate si exigenta. Reprezinta inceputul cunoasterii lui Dumnezeu si al constiintei spirituale la nivelul intregii umanitati. Aduce cu sine vibratii psihice foarte profunde si pentru ca are o prezenta egala de elemente masculine si feminine, acest lucru ofera o dovada, o provocare.

Este asociat si cu deschiderea mentala, cu intuitia si cu viziunile mistice. Daca pana acum nu ati inteles lectia spiritualitatii, a dezvoltarii personale, a intelegerii planurilor subtile si a faptului ca suntem energie pura, in acesta luna, aceste aspecte va vor iesi in cale pana cand va suflecati manecile ca sa le rezolvati, sa le intelegeti, sa evoluati.


Totodata, numarul 2 va impregna vibratia iubirii autentice, a relatiilor stabilite pe baze echitabile si a trairii in adevar. Este poate numarul cel mai favorabil dragostei sau casatoriei. Vei fi mai dispusa decat de obicei sa-ti asumi responsabilitati si sa te ocupi de obligatiile si indatoririle ce iti revin.


In aceasta perioada sunt favorizate eforturile creatoare. Cu toate ca exista multe oportunitati de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata caminului, deoarece mediul familial este foarte important.

Ti se va cere sfatul adeseori. Ai nevoie de dragoste in viata si vei fi mereu in cautarea echilibrului. Va fi o luna de progres şi de avansare financiară, plina de provocări, în care creşterea personală merge în paralel cu noi responsabilităţi.

 In aceasta luna realizezi mai bine importanţa locului în cadrul comunităţii. Vei fi poate nevoita să cari poverile altora. Nu pasa altora responsabilităţile! Accepta-i pe ceilalţi aşa cum sunt! Ajuta-i fără a iti impune propriile idei!Sentimentele pot deveni mai profunde aducând o reînnoire a relaţiilor şi, adesea, o noua dragoste poate bate la usa. Pasiunea este la cote extreme, asadar atentie la fluturi :)


Este un moment bun pentru angajamente pe termen lung si te vei atasa de persoane care au aceleasi valori ca si tine. Vei deveni romantica si vei fi fericita J

activitati pentru tine

Nu inceta niciodata sa te iubesti si sa faci lucruri pentru tine

Consultatii terapii alternative

Data

in functie de programul tau 🙂

ORAR

10.30 -18.00

Detalii

VEZI AICI

LOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

CURSURI REIKI
-INDIVIDUAL -

DatA

in functie de programul tau

durata

5 ore-curs

DETALII

VEZI AICI

lOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

curs de numerologie ~ individual ~

Data

in functie de programul tau

durata

5 ore

detalii

VEZI AICI

locatie

Cabinet 8infinities Bucuresti

iti doresc o viata plina de frumos si iubire! BE A HAPPY SOUL!

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.