Exista suflete pereche?

 

soulmates

Chiar exista suflete pereche?

Recunosc ca este una din intrebarile care m-a bantuit de-a lungul timpului. Am cercetat, studiat, citit..pff, da, da, am citit :)...David Goleman, Rudolf Steiner, Maharshi si multi altii.

Pana la urma, lasand la o parte cat si ce citesti, tot ramane intrebarea "Bun, bun..si daca exista, cum stii ca e sufletul pereche?"

Se spune ca cei care au norocul sa isi intalneasca in aceasta viata sufletul pereche, se recunosc imediat si sunt atrasi inexorabil. Au senzatia aceea ca "se stiu dintotdeauna", ca stiu ce gandesc inainte de a vorbi si altele asemenea.

Stravechea stiinta a numerelor,  numerologia, s-a aplecat indeaproape asupra subiectului. De-a lungul practicii mele ca numerolog, am ajuns la o constatare suprinzatoare, recunosc.

Majoritatea persoanelor care comanda o numerograma de compatibilitate sunt, de fapt, intr-o relatie profunda cu sufletul lor pereche. Si-au gasit sufletul pereche, cu alte cuvinte! 

Si atunci mi-am pus din nou intrebarea din aceasta perspectiva, a muncii de numerolog: DE CE se intampla ca tocmai ca persoanele care si-au gasit sufletul pereche sa fie interesate si sa se indoiasca de relatia lor ?

Un raspuns simplist ar fi : pentru ca astfel de relatii uimesc,  iau prin surprindere, sunt greu "de dus", sunt...altfel..Sau pur si simplu, intensitatea unei astfel de relatii pune persoana fata in fata cu propriul Sine! Eh..si asta nu e o chestiune simpla si usoara. Deloc! ­čÖé

De┼či termenul ÔÇ×suflet perecheÔÇŁ este folosit ├«ndeob┼čte spre a descrie un spectru destul de larg de rela┼úii umane, din perspectiv─â energetica, el se refer─â la un fenomen foarte specific ┼či destul de neobi┼čnuit. El ├«nseamn─â mult mai mult dec├ót o intensitate neobi┼čnuit de mare a iubirii umane, sau un grad neobi┼čnuit de mare de raport ├«ntre oameni.

De fapt el este tipul de rela┼úie cel mai intim ┼či de cea mai lung─â durat─â care poate exista ├«ntre dou─â fiin┼úe umane.
Acest fel de ├«ntrep─âtrundere de vie┼úi are loc la nivelul Individual al Sinelui, ┼či ├«ncepe ├«n momentul ├«n care un Sine Superior uman singular [adic─â unul singur, nu mai multe], proiecteaz─â original dou─â Sine Individuale ├«ntru acela┼či moment al spa┼úiu-timpului.

De obicei, atunci c├ónd un Sine Superior uman (Corpul nostru Mental Etern) creeaz─â sau proiecteaz─â o cuant─â a Sa ├Äns─â┼či ├«n t─âr├ómul temporal, el proiecteaz─â numai o cuant─â din Sine ├Änsu┼či ├«ntr-un moment temporal singular ÔÇô astfel ia ÔÇ×na┼čtereÔÇŁ un Sine Individual, care ├«┼či ├«ncepe ciclul de ├«ncarn─âri ├«ntru t─âr├ómul material.

Un astfel de Sine Individual (un corp mental temporal), odat─â ce a fost proiectat ├«n cursul de spa┼úiu-timp, cobo ar─â ├«n mod repetat ├«n t─âr├ómurile astral ┼či material, spre a se ├«ncarna fizic. ├Än decursul ├«ncarn─ârilor unui astfel de Individ, se vor dezvolta multe rela┼úii ┼či iubiri umane, care se vor ├«ntinde ├«ndelungul multor vie┼úi, ├«ns─â nici una nu se va califica drept un fenomenÔÇ×suflet perecheÔÇŁ adev─ârat, indiferent de intensitatea sau importan┼úa ei.

Un fenomen ÔÇ×suflet perecheÔÇŁ adev─ârat are loc numai atunci c├ónd un Sine Superior uman proiecteaz─â /creeaz─â dou─â Sine Individuale noi (corpuri mentale temporale) ├«ntru / la acela┼či moment de spa┼úiu-timp.
C├ónd are loc acest lucru, atunci cele dou─â Sine Individuale sunt ├«ncol─âcite ├«n mod inexorabil pentru toat─â durata r─âmas─â a existen┼úelor lor. Cu alte cuvinte, ele se vor ├«ncarna ├«mpreun─â ├«n decursul ├«ntregii lor existen┼úe, de fiecare dat─â afect├óndu-┼či direct ┼či reciproc ├«ntr-un fel sau ├«n altul vie┼úile ┼či dezvoltarea. Pe m─âsur─â ce aceste Sine Individuale progreseaz─â ├«mpreun─â prin ├«ntinderea de spa┼úiu-timp proprie lor, ele se vor ┼úese ├«mpreun─â progresiv ┼či, ├«n planul material, vor p─ârea c─â se ├«mbr─â┼úi┼čeaz─â reciproc ca doi ┼čerpi ├«ncol─âci┼úi.

Aceast─â ├«ncol─âcire continu─â p├ón─â ├«n momentul ├«n care oricare dintre cele dou─â Sine Individuale ajunge la finalul temporal al ciclului lui de ├«ncarnare, ┼či ├«┼či re-une┼čte permanent cuanta lui de Con┼čtientizare mental─â temporal─â cu Sinele Superior propriu (Corpul Mental Etern). Deseori, ambele Sine Individuale ÔÇ×suflete perecheÔÇŁ vor ajunge simultan la maturitate, dar nu ├«ntotdeauna.

Atunci c├ónd cele dou─â nu ajung simultan la maturitate, Individul care o atinge mai ├«nt├ói poate alege s─â-┼či p─âstreze Individualitatea ├«n t─âr├ómul astralo-mental, spre a-┼či afecta ÔÇ×sufletul-perecheÔÇŁ direct din acel t─âr├óm ┼či astfel s─â continue s─â ajute ├«n dezvoltarea ÔÇ×perechiiÔÇŁ lui.
În timpul fiecărei încarnări ca fiinţe umane, Sinele Individuale vor forma un anume tip de relaţie.
Rela┼úii comune pentru ÔÇ×sufletele perecheÔÇŁ sunt: p─ârinte-copil, fra┼úi, mentor-discipol, ÔÇ×cei mai buniÔÇŁ prieteni, ┼či cea mai puternic─â dintre toate, iubi┼úi sau parteneri de via┼ú─â. Fiecare dintre aceste rela┼úii este mult ├«nc─ârcat─â ├«n termeni de semnifica┼úie karmic─â, ┼či apar┼úine direct de dezvoltarea maturit─â┼úii Sinelor Individuale implicate.

Deseori o relatie de tip "suflete pereche" este greu de dus, epuizanta, uimitoare si magica. 

Eu va doresc sa va gasiti sufletul pereche ­čÖé

Cu drag,

Cristina

Numerologul tau

Comanda numerograma cuplu

COMANDA NUMEROGRAMA DE COMPATIBILITATE SI AFLA DACA TI-AI INTALNIT SUFLETUL PERECHE!

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online