Curs Cele 7 Cai

Curs cele 7 CĂI

Cel mai complet curs pentru echilibrul TAU

7 chakre ~ 7 terapii

7 corpuri ~ 7 saptamani

Noua ta varianta

As putea incepe cu varianta oficiala in care ti-as spune ca am petrecut peste 10 ani din viata specializandu-ma in diverse terapii alternative. Iar aici ar urma o lista intreaga de beneficii si aplicatii pe care le-ai putea avea si tu participand la acest curs.

In schimb, o sa-ti spun o poveste. Povestea incepe acum 3 ani cand am incercat pentru prima data sa plec in India. (stiu, am folosit “incerc” 🙂 ) 

Si evident ca nu am ajuns, fapt ce s-a repetat inca de doua ori…hmmm….straniu ai spune si tu, nu?

Pana cand, ce sa vezi, dintr-o “coincidenta” am ajuns …si nu oriunde, ci la un curs care avea sa imi schimbe, completeze si rastoarne Universul: Holistic Therapy Yoga Course, in Rishikesh ~”Orasul sfintilor”. 

Pe masura ce treceau zilele si orele de curs care incepeau la 6 am si se terminau la 8 pm, imi dadeam seama ca toate terapiile alternative, indiferent cum se cheama, au la baza aceleasi principii: iubirea, energia, lumina, corpurile energetice, cu scopul suprem si unic :

sa ne cream o viata plina de sanatate fizica, mentala, emotionala , spirituala!

Singura diferenta este ca fiecare terapie pune accentul mai mult pe o anume dimensiune a fiintei fizico-energetice.

Cele 21 de ore la care te invit sa participi, sunt, in fapt, calatoria ta cu ajutorul acestor terapii , catre TINE!

Vei invata tehnici, instrumente, informatii si cunostinte practice care sa te ajute sa iti ameliorezi starea corpului fizic, sa iti reglezi energia chakrelor, sau sa iti schimbi tiparele mentale si emotionale.

Fiecare din corpurile noastre are nevoie de atentia cuvenita astfel incat sa functioneze in parametrii optimi.

Te voi ghida prin lumea Pranayama, Chakra Yoga, Ayurveda, Meditatie, Anatomie energetica, Reiki si Cristaloterapie, oferindu-ti solutii practice si  personalizate care sa aiba efecte imediate si concrete pentru tine. Intalnirile vor combina in mod util partea teoretica si cea practica.

Participa daca esti in cautarea unei solutii pentru rezolvarea unei afectiuni fizice (stress, oboseala, greutate etc), emotionale sau pur si simplu vrei sa te dezvolti. Nu este necesar sa ai cunostinte din domeniile abordate, iar daca ai deja, te asigur ca vei descoperi multe altele incitante si revelatoare.

CE INVETI LA ACEST CURS?

Foarte multe terapii iti ofera doar o singura abordare, focalizata pe o anumita parte a fiintei tale. Acum, ai ocazia RARA sa beneficiezi de o abordare holistica, integrativa care trateaza toate aspectele tale fizice-energetice-spirituale.

Vei invata concret care este rolul fiecarui exercitiu din fiecare terapie abordata si care sunt principiile din spatele fiecarui exercițiu. Astfel vei sti pe viitor ce exercitii sa faci singur in functie de orice context al vietii tale.

Alimentatia este un combustibilul corpului. Insa nu suntem identici, tu esti UNIC. Ai nevoie de combustibilul adaptat complet si perfect la structura ta energetica si fizica.

Pentru a gestiona mai bine emotiile si convingerile vei invata sa te conectezi la propriul corp, sa ti-l cunosti mai bine si sa-l asculti mai bine. Cu cat il asculti mai bine cu atat iti este mai usor sa faci schimbarile de emotii si de convingeri.

Foarte multe persoane tot amana sa faca exercitiile, schimbarile alimentare, sa isi acceseze intreaga capacitate si sa lucreze pe partea energetica si spirituala, poate pentru ca se simt vinovați din cauza faptului ca fac activitati pentru ei, in loc sa actioneze mereu pentru cei din jur.

7 SAPTAMANI

Nu am ales intamplator nici faimosul numar 7 si nici 21. 

Ne vom intalni timp de 7 saptamani , cate 3 ore per saptamana. 

Aceasta structura are scopul de a te ajuta sa iti creezi  o rutina sanatoasa.

Pentru ca imi doresc sa beneficiezi cu adevarat de acest curs personalizat pe nevoile TALE, numarul de participanti este doar de 5 persoane per grup. 

 

21 de ore

 

7 saptamani x 3 ore/saptamana = 21 de ore 🙂

 

Numarul 21 este extrem de important in orice faci in viata deoarece este demonstat stiintific faptul ca omul are nevoie de cel putin 21 de zile pentru a genera noi celule, a crea noi conexiuni neuronale sau a genera noi tipare energetice, mentale si emotionale.

7 terapii

Cele 7 terapii iti vor oferi pachetul complet pentru a te vindeca sau ajuta alte persoane sa aiba o stare de sanatate buna din toate punctele de vedere, fizic, emotional, mental si spiritual.

anatomie energetica

Mai mult decat cunoasterea corpului, anatomia energetica iti va explica sistemul adevarat al chakrelor, nadisurilor, mudrelor, precum si conexiunile si impactul tuturor terapiilor asupra fiintei fizico-energetice.  

reiki

Reiki nu este doar repetarea unor pozitii ale palmelor. Este despre explorarea și descoperirea energiilor subtile ale vieții. Reiki este un mod de a FI, de a te vindeca fizic, mental, emotional si spiritual. 

cristaloterapie

Cristalele sunt cele mai stabile structuri energo-informationale generate de Mama-Pamant, avand propria vibratie vindecatoare. Utilizarea lor constienta grabeste procesul de vindecare. 

pranayama

Crezi ca respiri constient? Pranayama- tehnici de respiratie – te invata de ce, cum si in ce fel ai nevoie sa respiri corect si constient astfel incat sa nu mai fie doar un simplu gest reflex. 

ayur300x250 copy

ayurveda

Este arta de a trai sanatos care iti va oferi bazele alimentatiei tale corecte, personalizate si adapatate tipologiei tale fizice si energetice.

meditatie

Meditatia este primul pas spre a atinge Sinele superioar,  spre a invata sa iti asculti corpul si  a intra cu adevarat in contact cu tine insuti. Meditatiile ghidate iti vor facilita invatarea si cresterea vibrationala.

chakra yoga

Doar miscari, Asane? Yoga este cu adevarat despre energie, chakre, vindecare, si abia apoi despre corpul fizic. 

ce primesti prin participarea la curs

 
 1. evaluarea starii tale de sanatate fizica si energetica 
 2. suport de curs in format electronic
 3. acces permanent la meditatiile ghidate personalizate
 4. acces la grup privat pe Facebook
 5.  PRACTICA personalizata

Stiu ca ai un program incarcat. Si mai stiu ca practica este cea care aduce rezultate. Asadar, acest curs este despre PRACTICA.

Vei beneficia de 80% din timp de PRACTICA PERSONALIZATA, si de CUNOSTINTE AUTENTICE.

 

 

acest curs este pentru tine daca:

 • simti ca nu iti aloci suficient timp
 • vrei o stare de sanatate mai buna
 • vrei sa ai timp pentru odihna activa si sa inveti cum sa ai o stare de bine 
 • vrei un stil de viata mai sanatos, dar nu stii cum sa sa-l atingi
 • ii pui mereu pe ceilalti inaintea propriului tau interes si stare de echilibru
 • te lupti sa tii totul in echilibru si ai senzatia ca nimic nu iti iese
 • vrei sa-ti indeplinesti visele, dar nu stii sigur cum sa ajungi acolo
 • ai practicat candva si vrei sa reiei
 • iubesti practicile terapeutice alternative si vrei sa iti aprofundezi cunostintele

*in prima noastra intalnire, vom stabili de comun acord datele urmatoarelor intalniri, astfel incat sa iti faca placere sa urmezi cursul si nu sa devina un stres suplimentar din cauza programului 🙂

mA INSCRIU

Felicitări pentru decizia de a participa la aceast CURS pentru TINE! După ce vei completa formularul de mai jos, vei primi un email cu detaliile de plată și informații suplimentare. Dacă întâmpini dificultăți în procesul de înregistrare, contactează-mă cu încredere la numărul de mai jos!

contacteaza-ma

Tel: 0724.364.843
email: cristina@8infinities.com

Cristina Udrescu

Cristina Udrescu

Ghidul tau in aceasta calatorie

CABINET 8infinities

STR PIETEI NR 20 PARTER SECTOR 1 BUCURESTI

ce spun cei care ma cunosc

ce spun cei care ma cunosc

testimoniale

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×