Curs Reiki Traditional

  • reiki
Te invit sa ni te alaturi intr-o calatorie in care viata ta se va schimba si in care si iti vei intelege destinul, viitorul, relatiile si cariera.

Deconecteaza-te de la ritmul impus de cotidian si vino sambata, 23 septembrie, la Cursul de Reiki Traditional pentru a-ti spori regenerarea, pentru a te relaxa si (re)echilibra atat pe plan fizic, cat si mental-emotional si spiritual.

 
Cursul si initierea in Reiki – Gradul I - te vor ajuta sa incepi reconectarea cu propria energie si energia universala. Iti vor face cunostinta cu echilibrul si armonia de care ai nevoie. Iti vor deschide drumul catre vindecarea interioara si exterioara. Inveti cum să utilizezi Reiki pentru a vindeca dezechilibrele emoționale, fizice și energetice.
 
Evolueaza, creste-ti energia personala, intelege-ti abilitatile si conecteaza-te la sursa primordiala de energie pentru a te echilibra, armoniza si vindeca.
Ce invatam?
 
● cunostinte de baza din sistemul Reiki
● principiile si istoria Reiki
● modele si tipare de gandire
● afirmatii pozitive
● sistemul chakrelor - functii, posturi, corespondente fizice si eterice
● tehnici de meditatie si meditatii specifice
● simboluri Reiki - gradul I
● pozitiile palmelor in autotratament
● autotratamentul
● tratarea plantelor si animalelor
● initiere
 
Investitita ta si beneficiile tale:
Pret Promotional *Early Bird (se aplica pentru inscrieri si plata pana pe 18 septembrie, in limita locurilor disponibile) - 255 Ron
Dupa perioada early bird, costul este de 300 lei/persoana.
*suport de curs; participarea gratuita la sesiunile lunare de practica Reiki
Trainer: Cristina Udrescu ~ fondatoare 8infinities – cabinet terapii alternative, colaborator Star Matinal Antena Stars, numerolog, maestru profesor Reiki, cristaloterapeut, Life Coach, cu o experienta de peste 10 ani in practica terapiilor alternative si numerologie.
Pentru alte detalii si plata , ma poti contacta aici: cristina@8infinities.com; 0724.364.843
Pentru plata online detalii aici: http://www.8infinities.com/magazin/product-6/

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×