Despre-mine

Cristina Udrescu ~8infinities~

Bine ai venit ­čÖé

Despre mine pe scurt: sunt Maestru Profesor Reiki, Numerolog, Cristaloterapeut si Life Coach.

Din 2016, colaborez cu emisiunea Star Matinal – Antena Stars carora le multumesc. Aparitiile mele TV le puteti urmari pe┬ácanalul meu de Youtube

Organizez periodic retreaturi spirituale si ateliere de dezvoltare personala abordand tematici care sa ne vina in sprijin si sa ne schimbe perceptia. Deoarece imi place sa lucrez cu oamenii care vor sa se cunoasca si sa evolueze, am obtinut acreditarea internationala LIFE COACH CERTIFICATION -THE STRATEGIC LIFE COACHING ACADEMY

cursuri Online

 

 

Urmeaza cursurile mele si online.

Citeste mai mult aici

 

cursuri dezvoltare personala si spirituala

Te invit in lumea cursurilor utile si practice pe care le predau:

consultatii dezvoltare personala si spirituala

Programeaza-te la cabinet pentru consultatii:

aboneaza-te la canalul meu youtube - Emisiuni tv - meditatii ghidate - mantre

cursuri reiki

┬áPrima mea pasiune este Reiki. Practic Reiki, tratamente si consultatii de 10 ani. In urma cu 6 ani, am inceput sa predau Reiki. As putea spune ca m-am re-creat, re-gasit si multe alte “re”.┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á

Dar cel mai important este faptul ca observ cum oamenii care urmeaza cursurile, beneficiaza de tratamente Reiki, evolueaza, li se imbunatateste starea de sanatate, se accepta. Devin versiunea lor cea mai buna, mai sanatoasa, mai …vie.

Tehnica Reiki dateaz─â de la ├«nceputul anilor 1920, din ├«nv─â╚Ť─âturile lui Mikao Usui, un c─âlug─âr non-cleric din Japonia. Practicile spirituale intense ale lui Usui au culminat cu o realizare profund─â ce a dus la apari╚Ťia tehnicii cunoscut─â ast─âzi sub numele de Reiki. Aceast─â realizare s-a produs cel mai probabil ├«n anul 1922.

Denumirea de Reiki vine din combina╚Ťia a dou─â cuvinte japoneze: ÔÇśreiÔÇÖ, ├«nsemn├ónd suflet, sau spirit, ╚Öi ÔÇśkiÔÇÖ, ce ├«nseamn─â energie vital─â.

Tehinca Reiki este o tehnic─â spiritual─â de relaxare ╚Öi de reducere a stresului, care promovez─â vindecarea. Acest tip de tratament nu implic─â manipulare fizic─â sau administrarea ori aplicarea vreunei substan╚Ťe, ci lucreaz─â prin c├ómpul vibra╚Ťional care ├«nconjoar─â ╚Öi penetreaz─â corpul. De cele mai multe ori tehnica este facilitat─â de o atingere u╚Öoar─â a clientului.

Reiki este o metod─â de vindecare spiritual─â simpl─â, natural─â ╚Öi sigur─â, de care poate beneficia oricine. Ea trateaz─â persoana ├«n totalitate, inclusiv corpul, emo╚Ťiile, mintea ╚Öi spiritul aduc├ónd mai multe efecte benefice, printre care relaxarea ╚Öi instalarea sentimentului de pace interioar─â, siguran╚Ť─â ╚Öi o stare general─â de bine.

Cum func╚Ťioneaz─â tehnica Reiki?

Energia vital─â (ki) cicul─â prin corupurile noastre prin c─âi numite chakre, meridiane ╚Öi nadii. Ea se reg─âste╚Öte ╚Öi ├«n exteriorul corpului, form├ónd un c├ómp de energie numit aura. Energia sau for╚Ťa vital─â hr─âne╚Öte toate celulele organismului, iar atunci c├ónd este ├«ntrerupt─â, pot interveni probleme fizice ale organelor ╚Öi ╚Ťesuturilor. ├Äntreruperea energiei poate fi cauzat─â de sentimente ╚Öi g├ónduri negative influen╚Ťate de factori interni sau extrerni. Reiki repune ├«n echilibru for╚Ťa vital─â prin ├«nc─ârcarea ei cu energie pozitiv─â. Prin aceast─â re├«nc─ârcare, c─âile energiei vitale se elibereaz─â, devin mai puternice ╚Öi se vindec─â, l─âs├ónd energia s─â treac─â ├«ntr-un mod natural ╚Öi s─ân─âtos.

O ╚Öedin╚Ť─â de Reiki nu are un protocol anume ╚Öi poate avea loc oriunde, de╚Öi este de dorit un loc lini╚Ötit. Ea dureaz─â ├«n jur de 60 de minute, sau mai mult ├«n func╚Ťie de starea de s─ân─âtate a clientului. Spre deosebire de o ╚Öedin╚Ť─â de masaj, ├«n timpul unei sesiuni Reiki clientul nu trebuie s─â se dezbrace ╚Öi poate purta haine confortabile. ├Än timpul ╚Öedin╚Ťei, terapeutul va atinge anumite puncte ale corpului (capul sau picioarele), ├«ns─â va evita orice zon─â sensibil─â. Pe parcursul tratamentului m├óinile terapeutul vor fi la c├ó╚Ťiva centimentri de corpul clientului.

Cea de a doua mea dragoste este Numerologia. Aceasta stiinta a lui Pitagora ne dezvaluie puterea noastra si ne arata fara indoiala cine suntem, calitatile, karma, drumul in viata si multe altele care ne pot conduce la o mai buna autocunoastere si dezvoltare personala.

Numerologia este o ┼čtiin┼ú─â simbolica si o metoda profunda de dezvoltare personala. Consultatiile numerologice identifica in primul rand, tipologia personalitatii, misiunea in viata, dar si acceptarea, asumarea si depasirea oricarui blocaj. Totodata, salveaza foarte mult timp pierdut in intrebari, cautati si neintelegeri ale propriei personalitati sau relatii.

Numerologia ne vorbeste in primul rand despre noi insine, despre structura noastra psihologica si ADN-ul energetic. Ne arata ca intr-o radiografie, de unde venim, calitati, defecte, drum in viata, lectii karmice, ciclicitati si multe altele.

Cristalele sunt surse puternice de energie. Vibratiile lor subtile rezoneaza cu energiile corpului uman si produc schimbari benefice profunde ale fizicului, emotionalului si spiritualului.

Cristaloterapia este benefic─â at├ót corpului fizic c├ót ╚Öi celui emo╚Ťional, spirtiual ╚Öi mental, prin reglarea centrilor energici ╚Öi cur─â╚Ťarea aurei umane.

Conform fizicii cuantice, materia se formeaz─â pe baza energiei. Cu alte cuvinte, sistemele din organismul uman sunt energii care apar ├«n diferite patternuri ╚Öi intensit─â╚Ťi. Chiar ╚Öi g├óndurile ╚Öi emo╚Ťiile noastre sunt conectate energetic de organismul nostru, av├ónd propria lor intensitate energetic─â. Atunci c├ónd toate aceste energii lucreaz─â ├«mpreun─â ├«ntr-un mod echilibrat, corpul este s─ân─âtos, iar noi tr─âim o stare de bine general─â. ├Äns─â aceste patternuri sunt c├óteodat─â perturbate, iar ├«n aceste cazuri ne confrunt─âm cu o stare de s─ân─âtate mai precar─â.

Cristaloterapia are ca scop aducerea acestor energii ├«n echilibru prin utilizarea cristalelor menite s─â absoarb─â anumite energii negative din organism. ├Än timpul unei ╚Öedin╚Ťe, terapeutul plaseaz─â anumite cristale, cu diferite vibra╚Ťii energetice, pe corpul clientului, cu scopul de a ajuta corpul s─â-╚Öi reg─âseasc─â ritmul propriu, favoriz├ónd vindecarea organismului. Se identifica blocajele chakrelor si┬á se lucreaza pentru eliberarea acestora.

acreditarile mele

contacteaza-ma

Email: cristina@8infinities.com Tel: 0724364843 Cabinet: Str. Pietei nr. 20

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×