fbpx

Despre-mine

Cristina Udrescu ~8infinities~

Bine ai venit 🙂

Despre mine pe scurt: sunt Maestru Profesor Reiki, Numerolog, Cristaloterapeut si Life Coach.

Din 2016, colaborez cu emisiunea Star Matinal - Antena Stars carora le multumesc. Aparitiile mele TV le puteti urmari pe canalul meu de Youtube

Organizez periodic retreaturi spirituale si ateliere de dezvoltare personala abordand tematici care sa ne vina in sprijin si sa ne schimbe perceptia. Deoarece imi place sa lucrez cu oamenii care vor sa se cunoasca si sa evolueze, am obtinut acreditarea internationala LIFE COACH CERTIFICATION -THE STRATEGIC LIFE COACHING ACADEMY

cursuri Online

 

 

Urmeaza cursurile mele si online.

Citeste mai mult aici

 

cursuri dezvoltare personala si spirituala

Te invit in lumea cursurilor utile si practice pe care le predau:

consultatii dezvoltare personala si spirituala

Programeaza-te la cabinet pentru consultatii:

aboneaza-te la canalul meu youtube - Emisiuni tv - meditatii ghidate - mantre

cursuri reiki
REIKI

 Prima mea pasiune este Reiki. Practic Reiki, tratamente si consultatii de 10 ani. In urma cu 6 ani, am inceput sa predau Reiki. As putea spune ca m-am re-creat, re-gasit si multe alte "re".                       

Dar cel mai important este faptul ca observ cum oamenii care urmeaza cursurile, beneficiaza de tratamente Reiki, evolueaza, li se imbunatateste starea de sanatate, se accepta. Devin versiunea lor cea mai buna, mai sanatoasa, mai ...vie.

Tehnica Reiki datează de la începutul anilor 1920, din învățăturile lui Mikao Usui, un călugăr non-cleric din Japonia. Practicile spirituale intense ale lui Usui au culminat cu o realizare profundă ce a dus la apariția tehnicii cunoscută astăzi sub numele de Reiki. Această realizare s-a produs cel mai probabil în anul 1922.

Denumirea de Reiki vine din combinația a două cuvinte japoneze: ‘rei’, însemnând suflet, sau spirit, și ‘ki’, ce înseamnă energie vitală.

Tehinca Reiki este o tehnică spirituală de relaxare și de reducere a stresului, care promoveză vindecarea. Acest tip de tratament nu implică manipulare fizică sau administrarea ori aplicarea vreunei substanțe, ci lucrează prin câmpul vibrațional care înconjoară și penetrează corpul. De cele mai multe ori tehnica este facilitată de o atingere ușoară a clientului.

Reiki este o metodă de vindecare spirituală simplă, naturală și sigură, de care poate beneficia oricine. Ea tratează persoana în totalitate, inclusiv corpul, emoțiile, mintea și spiritul aducând mai multe efecte benefice, printre care relaxarea și instalarea sentimentului de pace interioară, siguranță și o stare generală de bine.

Cum funcționează tehnica Reiki?

Energia vitală (ki) ciculă prin corupurile noastre prin căi numite chakre, meridiane și nadii. Ea se regăstește și în exteriorul corpului, formând un câmp de energie numit aura. Energia sau forța vitală hrănește toate celulele organismului, iar atunci când este întreruptă, pot interveni probleme fizice ale organelor și țesuturilor. Întreruperea energiei poate fi cauzată de sentimente și gânduri negative influențate de factori interni sau extrerni. Reiki repune în echilibru forța vitală prin încărcarea ei cu energie pozitivă. Prin această reîncărcare, căile energiei vitale se eliberează, devin mai puternice și se vindecă, lăsând energia să treacă într-un mod natural și sănătos.

O ședință de Reiki nu are un protocol anume și poate avea loc oriunde, deși este de dorit un loc liniștit. Ea durează în jur de 60 de minute, sau mai mult în funcție de starea de sănătate a clientului. Spre deosebire de o ședință de masaj, în timpul unei sesiuni Reiki clientul nu trebuie să se dezbrace și poate purta haine confortabile. În timpul ședinței, terapeutul va atinge anumite puncte ale corpului (capul sau picioarele), însă va evita orice zonă sensibilă. Pe parcursul tratamentului mâinile terapeutul vor fi la câțiva centimentri de corpul clientului.

NUMEROLOGIE

Cea de a doua mea dragoste este Numerologia. Aceasta stiinta a lui Pitagora ne dezvaluie puterea noastra si ne arata fara indoiala cine suntem, calitatile, karma, drumul in viata si multe altele care ne pot conduce la o mai buna autocunoastere si dezvoltare personala.

Numerologia este o ştiinţă simbolica si o metoda profunda de dezvoltare personala. Consultatiile numerologice identifica in primul rand, tipologia personalitatii, misiunea in viata, dar si acceptarea, asumarea si depasirea oricarui blocaj. Totodata, salveaza foarte mult timp pierdut in intrebari, cautati si neintelegeri ale propriei personalitati sau relatii.

Numerologia ne vorbeste in primul rand despre noi insine, despre structura noastra psihologica si ADN-ul energetic. Ne arata ca intr-o radiografie, de unde venim, calitati, defecte, drum in viata, lectii karmice, ciclicitati si multe altele.

CRISTALOTERAPIE
CRISTALOTERAPIE

Cristalele sunt surse puternice de energie. Vibratiile lor subtile rezoneaza cu energiile corpului uman si produc schimbari benefice profunde ale fizicului, emotionalului si spiritualului.

Cristaloterapia este benefică atât corpului fizic cât și celui emoțional, spirtiual și mental, prin reglarea centrilor energici și curățarea aurei umane.

Conform fizicii cuantice, materia se formează pe baza energiei. Cu alte cuvinte, sistemele din organismul uman sunt energii care apar în diferite patternuri și intensități. Chiar și gândurile și emoțiile noastre sunt conectate energetic de organismul nostru, având propria lor intensitate energetică. Atunci când toate aceste energii lucrează împreună într-un mod echilibrat, corpul este sănătos, iar noi trăim o stare de bine generală. Însă aceste patternuri sunt câteodată perturbate, iar în aceste cazuri ne confruntăm cu o stare de sănătate mai precară.

Cristaloterapia are ca scop aducerea acestor energii în echilibru prin utilizarea cristalelor menite să absoarbă anumite energii negative din organism. În timpul unei ședințe, terapeutul plasează anumite cristale, cu diferite vibrații energetice, pe corpul clientului, cu scopul de a ajuta corpul să-și regăsească ritmul propriu, favorizând vindecarea organismului. Se identifica blocajele chakrelor si  se lucreaza pentru eliberarea acestora.

acreditarile mele

Dezvoltare personala, terapii alternative

contacteaza-ma

Email: cristina@8infinities.com Tel: 0724364843 Cabinet: Str. Pietei nr. 20

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×