Dragoste sau sfarsit?

Dragoste universala sau sfarsit de drum?

Numerologic, luna iulie sta sub semnul numarului 9 (2+0+1+8+7= 18; 1+8=9)

Numarul 9, ultimul in scara numerologica de bază,  ne trimite la profunzimea, materialitatea spiritului, care, ajuns la o etapa decisiva în evolutia sa, a înteles ca are misiunea de a deschide portile spre o noua dimensiune spirituala prin iubire pura, neconditionata.

Totul are un inceput si un sfarsit!  Numarul 9 aduce bilantul, sfarsitul, constientizarea deplina.

Totodata, este numarul legat direct de vesnicie, credinta, legi spirituale universale, conceptul de karma, iluminarea spirituala, trezirea spirituala. Intrega luna va amplifica nevoia de slujire a umanității, umanitarismul.

Lucratorii umanitari, lucrarea la lumina și cu lumina,  vor fi chemati sa conduca prin exemplul pozitiv, filantropie, caritate, sacrificiu de sine, altruism.

Daca pana acum nu ti-ai descoperit destinul, scopul vietii si misiunea sufletului, luna iulie te va pune in fata unor alegeri, schimbari sau constientizari la nivel profund si adevarat. Ceea ce nu iti este cu adevarat benefic, isi va gasi finalizarea brusc si fara semnale de alarma. 

In acelasi timp, generozitatea, perspectiva superioară, romantismul, forța interioară, responsabilitatea, intuitia, forta caracterului vor fi la cote inalte.  Luna aduce un plus de hotararea, multa tenacitate in atingerea scopurilor, foarte multa rezistenta la provocari si o rabdare mai mare

 

una din lectiile cele mai importante aduse de numarul 9 este capacitatea de a spune "nu".

Vei avea de renuntat la iluzii si amagiri in relatii. Predispozitia lunii va fi  sa te increzi foarte mult in oameni, iar adesea acestia nu sunt ceea ce par. Relatiile de orice fel vor fi puse sub semnul intrebarii.

Se va resimti acut nevoia de romantism, tandrete, dragoste adevarata in acele relatii afective care sunt deja stabilite. Daca esti in cautarea jumatatii, luna iulie nu iti aduce decat flirturi fara perspectiva unei relatii de durata. Dar nu-i nimic! Vine august in curand 🙂

va fi o luna de bilant financiar

Este luna rezultatelor! Daca ti-ai condus afacerile bine, totul va merge asa cum iti doresti. Daca nu ai “semanat”, va trebui sa constientizezi realitatea si sa adopti o atitudine constructiva.  Atentie la contraste: citeste si ce este scris cu litere mici. Pentru o achizitie importanta este mai bine sa astepti decat sa te lansezi in cheltuieli nebunesti. Calculeaza bine totul !

Munca si iar munca

Daca esti patron sau freelancer, vei fi in masura sa dai sfaturi intelepte si vei putea delega sarcinile in asa fel incat toata lumea sa se simta implicata. Daca esti angajat, atunci filozofia ta de viata si munca va fi pe placul colegilor, iar atitudinea generala impusa de vibratia numarului 9 va fi de generozitate si devotament.

Este oricum foarte bine, sa iti faci bilantul, socotelile, sa reflectezi la ceea ce ai realizat si sa incepi sa visezi la viitor. 

Sfatul lunii este sa privesti, in mare, vei avea o perspectiva corecta! 

Sa va fie de folos,

Cristina

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online