Exaltata luna mai – horoscop

Anul acesta luna mai – luna florilor – este guvernata de numarul 6, planeta corespondenta fiind atotputernica Venus.

Pe data de 15 aprilie, Venus si-a reluat mersul direct la 26°54′ in Pesti, iar pe 3 mai Mercur isi reia, de asemenea, mersul direct. Relatiile incep sa se imblanzeasca, gandirea devine mai agera si mai logica. Conform lui Robert Wilkinson, multe aspecte care au constituit motive de ezitare intre inceputul lunii martie si 15 aprilie vor fi puse în mișcare pana la sfârșitul lunii mai. Avem sansa de a aplica ceea ce am invatat in perioada de retrogradare a planetei iubirii. Acest lucru ne oferă capacitatea de a ne cultiva abilitatile in utilizarea caracteristicilor noastre venusiene pentru lectiile de viata pe care le avem.

Daca ne-am reintalnit cu oameni din trecut, acum putem merge mai departe in mod natural. Revizuirile, reluarile si amintirile pe care le-am experimentat in ultima lună și jumătate ne-au aratat cum relatiile din trecut ne-au ajutat sa ne depasim fricile si ne-au daruit o compasiune mai mare.

Insa tot blanda Venus este cea care intra in relatii discordante cu alte planete. Astfel, pe 19 mai Venus in Berbec face opozitie cu Jupiter, pe 25 mai este in careu cu Pluto, iar pe 29 mai este in conjuctie cu Uranus. Astfel, se reactiveaza cuadratura in T Jupiter-Uranus-Pluto, ceea ce poate duce la certuri, indiferent de genul relatiilor si nivelul acestora. Asadar: grija, rabdare, intelegere, tact!

Cum ne influenteaza tranzitul lui Venus in Pesti? Cuvantul de ordine este exaltare, in domeniul in care aceasta minunata planeta isi pune pecetea:

Venitul Berbecilor poate creste, dar si cheltuielile vor fi mari, deoarece doriti sa va infrumusetati viata. Va veti pierde in ganduri romantice, creste pofta de viata, moralul este ridicat. Sansele se pot materializa.

 

Pentru Tauri urmeaza o perioada prospera, in care veti fi rasplatiti pentru toata munca de pana acum. Daca pana acum ati avut o relatie tensionata cu familia si prietenii, aceasta se va imbunatati.  Relația tensionată din trecut cu prietenii și familia se va îmbunătăți. Va puteti imbogati competentele necesare la locul de munca.

 

Dragi Gemeni, voi deveniti mai creativi la munca si atrageti atentia sefilor. Munca dumneavoastra va fi apreciata. Va face placere sa mergeti la serviciu si aveti reusite profesionale. Va intelegeti foarte bine si cu colegii.

 

Pentru Raci se armonizeaza relatiile din familie. Se imbunatateste si situatia privind serviciul, acesta fiind un moment bun pentru cei care caută o schimbare a locului de munca. Este posibil sa plecati intr-o excursie cu partenerul.

 

Leii devin interesati de sfera spirituală a vieții. Emotiile pot exploda atunci cand rememorati incidente din trecut. La locul de munca va confruntați cu stres, insa trebuie sa stiti ca este o situatie de scurta durata. Faceti planuri pentru a va imbunatati situatia materiala.

 

Relatiile contractuale sunt favorabile pentru Fecioare – in special cele personale, care pot duce la casatorie. Cuplurile deja casatorite au o perioada condimentata exact pe gustul lor. Nu se implica prea mult in evenimente ce decurg din obligatii.

 

Balantele isi schimba stilul de lucru conform ultimelor cerinte ale sefilor. Beneficiaza de resursele colectivului de lucru, ale asociatilor sau partenerului si pot fi implicati in proiecte. Inregistreaza progrese in viata profesionala.

 

Scorpionii simt nevoia sa se implice in opere filantropice si astfel atrage simpatia multor persoane. Calatoreste mai mult si are o relatie buna cu partenerii din strainatate. Nativul se intelege bine cu femeile, indiferent de genul sau.

 

Sagetatorii doresc sa isi decoreze casa si sa organizeze petreceri pentru prietenii apropiati, pe care vor sa ii rasfete. Simtiti o pace interioara, sunteti optimist. Sunteti generos si va face placere sa ii ajutati pe cei din jur.

 

Capricornii au maniere atragatoare si seducatoare, care ii aduc multi prieteni, sunt mai comunicativi ca in alte luni si pot prinde curaj pentru a face o declaratie de dragoste. Veți fi destul de expresiv și veti putea împărtăși gândurile și ideile cu alții. Dar vi se recomandă să fiți puțin atent la anturaj.

 

Varsatorii sunt preocupati sa isi construiasca o viata care sa le aduca multumire sufleteasca. Oamenii din jur le apreciaza abilitățile de vorbire și de comunicare. Trebuie sa cheltuiasca cu masura. Probleme vechi si pot gasi rezolvare. Acesta este momentul potrivit pentru a vă întări legătura cu membrii familiei.

 

Pestii vor fi în cea mai fericită dispoziție, deoarece lucrurile vor funcționa conform planurilor pe care le au. Puteți prefera să vă îmbunătăți stilul de viață si sa va dezvoltati abilitatile artistice. Cresc confuziile in viata sentimentala.

 

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

 

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×