Fabulosul 5-previziuni numerologice martie

fabulosul numar 5

Previziuni numerologice luna martie 2018

Facebook

Urmareste-ma si pe facebook

instagram

O imagine face cat o mie de cuvinte 🙂

canalul meu

Aboneaza-te pentru mai multe video-uri educative

numarul 5 este numarul iubirii

Este o luna benefica pentru cei nascuti pe 5, 14, 23 ale unei luni sau cei care au vibratia nasterii 5.

Creativitatea este puternica si se va resimti dinamismul. Poti trai emotii neobisnuite si vei primi ceea ce este neprevazut cu inima usoara. Acesta este o luna dinamica, ce aduce multe schimbări.

Ai  parte de multe surprize – plăcute sau mai puţin plăcute. Fii deschisa şi gata să îmbrăţişezi noi oportunităţi.

deviza lunii : asteapta-te la neasteptat!

afla care e destinul tau!

Nu mai pierde timpul cautand raspunsuri pe care le poti avea instant comandand numerograma ta!

Este o luna interesanta, în care va trebui să înveti să te promovezi, pentru a putea profita pe deplin de oportunităţile care te aşteaptă. Vei avea mai multe ocazii de a călători. Eventual, poate aduce o schimbare de reşedinţă.

Atenţie la excese! Este timpul să arunci tot ceea ce este vechi şi să adopţi noul. Este o renaştere şi o eliberare după lupta de luna trecuta.

munca

Se poate controla mult mai bine, mai usor, situatia de la locul de munca sau orice alte activitati. Vei incepe sa simti ca posezi ceea ce este necesar pentru a reusi, iar experienta va fi de folos. Daca vrei sa faci cateva schimbari, cateva ajustari, acestea se vor desfasura usor si probabil cu asentimentul tuturor deoarece vei fi pe placul celor din jur.

 Toate activitatile creative sunt favorizate in acesta luna. Vei avea o imaginative vie si nu te vei teme de nimic. Vei avea si un noroc destul de mare, iar ceea ce iti doresti la nivel profund ar putea foarte bine sa ti se serveasca pe o tava de argint.

Sunt favorizate toate activitatile care tin de educatie, proprie sau a alotra. Vor fi si calatorii, relatii cu strainatatea, oricum, se iese din cararile batatorite, atat la propriu, cat si la figurat. Este nevoie de precautie totusi.

finantele

Daca ai posibilitatea, este recomandat sa cheltuiesti pentru distractii, placeri sau calatorii. Chiar daca esti intr-o perioada de restrictii, este important sa nu te privezi de mici placeri. Astfel, va fi o luna destul de buna in care poti conta pe noroc pentru a realimenta conturile.

In prima parte , sunt posibile venituri surpriza, nebanuite sau nestiute ca si cand apar din senin, dar si o usoara tendinta de a cheltui fara masura. Cea de a doua parte  va activa in zona banilor, o noua atitudine fata de resurse, o schimbare de comportament utila.

relatiile afective

Va fi o perioada in care vei atrage oameni in jurul tau, vei fi o companie agreabila, placuta si cautata. Ii vei fermeca pe multi in aceasta luna. Cu toate acestea, in prima partea a  lunii, la nivel general, va putea fi resimtita tendinta de invinovatire din cauza obligatiilor care te tin departe de cei dragi.

Insa aceasta va fi temperata ulterior, deoarece vei avea idei ingenioase pentru ca viata sa devina mai interesanta pentru tine si pentru cei apropiati.

Oricum, iubirea, dragostea si dorinta de a le manifesta sunt la cote inalte, iar sansele de a te indragosti sunt foarte mari 🙂 daca nu estei intr-o relatie. Daca esti deja intr-un cuplu, in aceasta luna, relatia poate cunoaste un nou elan, o escapada romantica sau de ce nu, chiar o cerere in casatorie. 

sanatatea

Starea generala de sanatate este buna si cu foarte multa energie. Luna aduce mai multa incredere in viata si stare de bine. Trebuie evitate excesele de orice fel. Este bine sa fie practicate activitati care calmeaza spiritul, drumetii etc. contactul cu natura este esential.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online