Gandul zilei – Sa daruim! Astazi, pentru VLAD, romanul care strange bani pentru a studia “Drumul catre fericirea durabila”

anunt vlad

Il admir pe Vlad ca a avut curajul ca plece in cautarea fericirii durabile, ca si-a luat destinul in propriile maini, ca face o treaba minunata si are forta sa mearga mai departe spre ceva ce unii dintre noi viseaza. Acum, cand Mos Craciun se apropie, va indemn sa fim cu totii Mos Craciun pentru Vlad. El are nevoie de sprijinul nostru pentru a putea sa isi urmeze CALEA - sa studieze Dharma. Mult succes, Vlad! <3 Mai jos aveti textul campaniei lansata de Vlad: http://igg.me/at/way-to-happiness ( Click -> Like -> Share )

“Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” -
Dalai Lama

Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :)

Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: http://igg.me/at/way-to-happiness

Dacă am multe vizualizări de pagină şi prezențe social media campania poate ajunge pe homepage-ul şi în newsletter-ul indiegogo.com, anume worldwide. Astfel am mai multe șanse să primesc donații din toată lumea.

Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să “înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune.

Puteți dona oricât sau puteți da mai departe această campanie…Se spune că nu se știe niciodată când gestul altruist se întoarce sub binecuvântări nebănuite :)

Mulțumesc din inimă! Fie ca toate ființele din Univers să aibă parte de fericire durabilă și de cauzele fericirii!

http://igg.me/at/way-to-happiness ( Click -> Like -> Share )

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×