Harta centrilor energetici emotionali

Exista din ce in ce mai multa deschidere fata de tot ceea ce inseamna terapii complementare, alternative, in ultima vreme. Fara indoiala ca este un lucru bun si nu poate decat sa ma bucure faptul ca usor, usor, evoluam, fie la nivel personal, fie ca umanitate. Cu toate acestea, cred ca este nevoie sa fim mult mai constienti si responsabili de ceea ce invatam, simtim sau transmitem altor persoane. Invatam ca suntem mai mult decat ceea ce vedem, ca avem corpuri nenumarate πŸ™‚ sau doar 7, ca avem chakre , tot 7 sau mai multe πŸ™‚ , ca suntem energie si nu doar materie.

Harta centrilor energetici emotionali descrie cat se poate de elocvent aceasta relatie directa intre ceea ce simtim si "localizarea" concreta pe corpul nostru fizic. Fie ca sunt suparari, temeri , frustrari, abandonuri, tristeti, toate isi pun amprenta pe corp. Asocierea este relativ usor de facut intre tipul de emotie si localizarea sa, chakra aferenta.

Sa va fie de folos!

Cristina

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online