Horoscop aprilie 2017

Anul acesta luna aprilie este guvernata de numărul 5, iar cuvântul de ordine este schimbarea, in continuarea energiilor lunii martie.

In astrologie, planeta corespondenta numărului 5 este Mercur, planeta care guvernează Gemenii si Fecioara. In aprilie continua sa fie activa cuadratura in T Jupiter-Uranus-Pluto, dand agitatie, eventuale conflicte, pe care tine doar de noi sa le evitam.

Avem si patru planete in miscare retrogradă:

  • Venus retrograd in Berbec până la 03 aprilie si in Pesti până pe 15 aprilie – ne gandim la iubiri din trecut si poate chiar reinnodam relatii trecute, daca acestea se pliaza pe sensibilitatea noastra actuala
  • Saturn retrograd in Săgetător incepând de 5 aprilie – ne va obliga sa facem diferenta dintre iluzie si realitate.
  • Pluto retrograd in Capricorn incepând 20 aprilie – ne ajuta sa analizam care sunt barierele care ne impiedica sa progresam si ne ajuta sa eliminam aceste bariere
  • Mercur retrograd in Taur intre 08 aprilie si 20 aprilie si in Berbec incepând cu 20 aprilie pana pe 3 mai: Mercur ne da dinamism si agerime a mintii, ceea ce potriveste cu energia numarului 5. Insa in perioadele de retrogradare, sustinerea nu este totala. Putem sa ne confruntam cu blocaje de comunicare si de rationament si este bine, daca putem, sa amanam semnarea unor contracte importante pana dupa data de 3 mai, pentru ca putem scapa un amanunt care mai tarziu ne va fi nefavorabil. Iata acum va influenta nativii zodiilor:

 

Soarele este in conjunctie cu Uranus in Berbec, aduncandu-va schimbari bruste, multa vitalitate si farmec. Insa Mercur retrograd in casa a 12-a va face sa va amintiti de relatii vechi, sa aveti regrete. Puteti fi fata in fata cu o reinnoire spirituala.

Foarte stabilii Tauri s-ar putea sa isi socheze anturajul, pentru ca isi pot schimba opinia, imaginea  sau calea in anumite aspecte ale vietii, urmare a unei analize. Cei din jur vor avea impresia ca schimbarea se petrece peste noapte, insa nu este deloc asa.

 Gemenii s-ar putea sa fie nevoiti sa isi regandeasca bugetul si sa faca niste corectii necesare, pentru a avea o baza materiala mai solida in viitor. Tot cu gandul la bani, incepeti sa va ganditi si la alte subiecte si va treziti ca reconsiderati valorile in viata dumneavoastra.

Pregatindu-se pe sine si casa pentru Sfintele Sarbatori de Pasti, Racii isi vor aduce foarte mult aminte de momente frumoase din trecut, sa repare relatii de familie, vor simti nevoia sa reciteasca pasaje din cartile preferate, sa se vada cu cunostinte vechi si sa asculte muzica lor de suflet. Sunteti un pic nervosi.

Leii vor face o reevaluare a riscurilor din viata lor si ajustari in consecinta. In general, leii sunt dedicati familiei si fratilor, insa in aceasta perioada parca sunt mai apropiati ca niciodata, casa devine aproape ca un sanctuar.

Fecioarele au nevoie de liniste, preferand sa comunice doar strictul necesar. Parca sunt mai perfectioniste ca niciodata si poate este mai bine ca nu vorbesc mult, pentru ca s-ar putea sa fie excesiv de critice. Si ele se gandesc la relatii vechi. Oricum, in aceasta perioada este de preferat sa nu inceapa unele noi.

Comunicarea la munca este mai greoaie luna aceasta pentru Balante. Insa cu tactul dumneavoastra innascut veti reusi sa aduceti lumina in neclaritati si sa aplanati conflictele. Va faceti ordine printre documente. Este bine sa acordati o atentie sporita sanatatii si sa nu munciti peste masura.

Pentru relatii sanatoase, Scorpionii ar trebui sa mentina un pic de discretie, sa nu raneasca si sa ii ajute cat de mult pot pe cei din jur. Astfel isi vor asigura prietenii care vor rezista testului timpului. Renegociaza contracte – indiferent daca este vorba de cele matrimoniale sau de afaceri.

In aceasta perioada Sagetatorii gestioneaza si redistribuie cu atentie bugetul familiei, reinnoiesc asigurari, platesc taqxe, impozite. Cu gandul la vacanta de Pasti, anticipeaza cu placere excursii si drumetii. In aceasta perioada pot iesi la lumina... secrete!

Capricornii isi pun intrebari legate de morala, etica si sensul vietii. Este o perioada buna pentru a reluarea unor studii intrerupte si pentru intarirea legaturii cu Divinitatea. In  ceea ce priveste calatoriile, fiti pregatiti pentru intarzieri, blocaje. Poate trebuie doar sa ... stati linistiti!

Varsatorii trebuie sa finalizeze proiecte incepute. Neintelegerile in comunicare pot duce la frustrari. Nu este un moment bun pentru o schimbare brusca de serviciu, dar este un moment ideal pentru planificarea unei schimbari de cariera, astfel incat munca pe care o desfasurati sa va fie mai aproape de suflet. Si este timpul si pentru ... o vacanta!

Pestii se intalnesc neasteptat cu vechi prieteni. Dar ei simt mai mult nevoia sa petreaca un timp singuri, poate pentru ca in ultima vreme au fost mereu inconjurati de lume. Este posibil ca prietenii sa interpreteze incorect aceasta nevoie de solitudine si reculegere. Puteti clarifica situatia, dar nu insistati cu cei care nu vor sa inteleaga ca avem dreptul sa ne facem timp si pentru noi insine.

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×