Horoscop aprilie

Luna sărbătorilor pascale este guvernata de numărul 6, planeta corespondenta fiind micul benefic Venus. În aprilie 2018, aceasta planeta face câteva aspecte interesante. În jurul datei de 7 este în trigon cu Saturn, făcându-ne sentimentele mai mature. Pe 11 aprilie, Venus este în trigon cu Marte, și ne vorbeşte tot despre maturitate în iubire și despre stabilizarea relaţiilor. Începând cu 24 aprilie, Venus iese din zodia Taurului, intrând în cea a Gemenilor. Tranzitul ei în Gemeni ne face comunicativi cu cei dragi.

Mai pe larg, care sunt în aprilie principalele influente ale energiei numărului 6 pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Simţiţi nevoia sa va dedicaţi partenerului, chiar dac acesta nu va răspunde cu aceeaşi fervoare. Deşi este o luna dinamica, aveţi și perioade în care rămâneţi singur cu dumneavoastră înşivă, voit sau nu. Trăiţi o explozie de sentimente, dar majoritatea sunt interiorizate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – O luna în care va răsfăţaţi, va preocupa propriul aspect și forma fizica. Încercaţi sa nu fiţi superficial în dragoste. Aveţi toate atuurile de partea dumneavoastră, sunteţi cuceritor, va puteţi pune în valoare profunzimea și tandreţea în cadrul relaţiei.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Sunteţi foarte atent cu persoana pe care o iubiţi și discutaţi mult cu ea, încercând sa o înţelegeţi. Încercaţi sa o răsfăţaţi pe cât puteţi, dar fără sa o sufocaţi. Sunteţi tandru, senzual, declarativ și fidel.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Atât de fidel de obicei, luna aceasta aveţi chef de flirt și deveniţi cam superficial. Va atrag oamenii inteligenţi și imaginativi. Multă corespondenta cu persoana pe care doriţi sa o cuceriţi, telefoane, întâlniri, chiar investiţi timp în aceasta direcţie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Va aprindeţi repede, dar va și trece repede. Tânjiţi după iubirea ideala, trecând cu vederea faptul ca persoana potrivita poate fi chiar sub nasul dumneavoastră. Nu pretindeţi mai mult decât sunteţi dispus sa oferiţi! Cei care de abia acum intra într-o relaţie este posibil să se mute împreuna cu persoana iubita.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – În aceasta luna sentimentele dumneavoastră sunt mai mult orientate către copii. Va ocupaţi de educaţia lor, de modul în care arata și se prezintă, va mândriţi cu ei și cu realizările lor. Va bucuraţi de pregătirile de Paste și de sărbătoarea în sine.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Puteţi începe o idilă la locul de munca. Va preocupa sănătatea partenerului de viata și va puneţi timpul la dispoziţia sa. Va simţiţi vulnerabil și nesigur în ceea ce priveşte viitorul relaţiei. Cei care nu sunt în cuplu, au senzaţia falsa ca singurătatea lor nu mai are sfârşit.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Relaţii bune contractuale: fie aveţi gânduri de căsătorie, fie semnaţi un contract avantajos în cariera. Însă nu va lăsaţi sedus de aparente, nici într-un caz, nici în celălalt! Și nu va implicaţi într-o relaţie doar ca sa nu fiţi singur!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Aveţi o situaţie materiala buna în cuplu. Este o luna solicitanta, aveţi grija sa nu va obosiţi peste măsura. Suişuri și coborâşuri în viata sentimentala, sunteţi foarte tandru, afectuos și pasional, dar și gelos, putând deveni victima vârtejului emoţional pe care îl creaţi singur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Dragostea pica la drum 🙂 Cei care nu sunt în cuplu, este posibil să se îndrăgostească într-o călătorie. Va atrage și mintea persoanei iubite, nu doar fizicul. Și de data aceasta nu va interesează nici condiţia sociala. Sunteţi dornici de aventura.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – De obicei nu va interesează părerea celor din jur, dar în aceasta perioada va atrag persoanele cu statut, cu succes în cariera, bine situate și mature emoţional. Investiţi timp în construirea relaţiei și va place sa aveţi o viaţă sociala cu partenerul dumneavoastră.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Este posibil sa va simţiţi atras de cineva din cercul de prieteni, cineva care pare ca ar fi fragil și ca ar avea nevoie de protecţie. Poate intraţi pe un site de matrimoniale și cineva de acolo va captează atenţia. Doriţi libertate în dragoste, puteţi fi chiar adeptul unei relaţii deschise. Nu sunteţi într-o perioada în care vi se poate cere un angajament total.

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casa astrologica aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologica:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online