Horoscop august

August 2019 este guvernat de numărul 2, adică de Luna. Un august norocos, armonios echilibrat, favorabil parteneriatelor personale și de afaceri, cu doua luni noi: pe 1 august avem luna noua în Leu, pe 15 august luna plină în Vărsător și pe 30 august avem din nou luna noua, în Fecioara! Mercur iese din mersul retrograd pe 1 august, iar Jupiter iese din retrogradare pe 11 august.

 

Care sunt principalele influente ale energiei numărului 2 pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Aveţi activă casa a 5-a, astfel încât viaţa amoroasă este în prim plan. Și creativitatea este la cote maxime, puteţi pune pe picioare un proiect la care visaţi demult, mai ales ca aveţi aici și sprijinul Soarelui și al lui Mercur. Aveţi energie, astfel încât puteţi sa va achitaţi și de obligaţiile de serviciu, și sa va distraţi. Totuşi, evitaţi oboseala.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – O viaţă plăcută de familie, investiţii în cămin. Începeţi ceva nou legat de familie – de exemplu o legătura romantica poate deveni oficiala, va puteţi muta într-o casa noua cu iubitul / iubita sau soţul / soţia. În ceea ce priveşte cariera, sunteţi tentat sa începeţi o afacere pe cont propriu, sa puneţi bazele unei noi afaceri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Accentul se pune pe comunicare în toate formele sale. Sunteţi ajutat de guvernatorul dvs., Mercur, care iese din retrogradare. Va puteţi face noi prieteni aproape de casa. Studiile de scurta durata sunt favorizate. Comunicând cu alte persoane, reuşiţi sa va cunoaşteţi mai bine pe dvs. înşivă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Aveţi activa casa a 2-a, a propriilor resurse, a banilor din munca. Este posibil sa va luaţi al doilea loc de munca. Sunteţi sprijiniţi și de Jupiter care se afla acum în casa a 6-a, a muncii și a sănătăţii, astfel ca ar fi bine sa valorificaţi aceste aspecte, chiar dacă este perioada concediilor. Evitaţi cheltuielile inutile.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Luna nouă de la 1 august este în semnul dvs., aducând un nou început într-o chestiune personală, sau poate o schimbare de atitudine din partea dvs. Aveţi și sprijinul guvernatorului Soare și al lui Mercur, astfel încât va puteţi concentra pe nevoile și dorinţele dvs. și va puteţi formula planurile pentru viitor. Din 15 august, Luna plină în Vărsător vă dă o soluţie la o chestiune de parteneriat.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Nu este nimic surprinzător ca suferiţi de o anumită confuzie și nelinişte în acest moment, fără să ştiţi de ce. Sunteţi și mai interiorizat/a ca de obicei. Simţiţi nevoia de singurătate, iar familiei nu ii cade bine acest lucru, va trebui sa le explicaţi ca aveţi nevoie de puţină linişte, ca sa puteţi reflecta și sa va puteţi vindeca pe sufletul.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Sunteţi în mijlocul prietenilor, care va înţeleg planurile și va pot fi de ajutor. Exista și tentaţii amoroase în cercul de prieteni, dar dispar la fel de repede precum apar. Libertatea este cuvântul de ordine al acestei luni, lucru care poate fi greu de înţeles pentru partenerul de cuplu. Proiectele personale însă decurg minunat, aici sprijinul prietenilor este de bun  augur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Cariera va este sprijinita atat de Luna noua, cât și de Mercur, Marte, Venus și Soarele. Cu aşa o susţinere astrala, apar în sfârşit recompensele, apare succesul. Sunteţi inventivi, plini de inspiraţie și farmec. Cu un accent puternic pe cariera, viaţa de familie poate fi afectată, deci este important să găsiţi un echilibru și sa evitaţi conflictele.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Aveţi Luna noua in cel mai drag sector al dvs., cel al educaţiei superioare și al călătoriilor. Puteţi sa începeţi o relaţie cu cineva din străinătate.  La serviciu este multă munca și trebuie sa fiţi atenţi la detalii, pentru a nu avea probleme. Cu toate acestea, găsiţi timp și pentru odihna, pentru ca sa nu aibă de suferit sănătatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Luna nouă este în casa resurselor partajate, a proprietăţilor comune. Este o perioada în care puteţi lua o refinanţare, pentru ca doriţi sa va plătiţi datoriile. Accentul cade pe administrarea corecta a resurselor comune. Relaţiile existente de cuplu merg bine, intimitatea fiind profunda, nu doar de suprafaţă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Dacă începeţi o relaţie acum, ea va fi pe termen lung. Luna plină în Vărsător de pe 15 va ajuta sa plantaţi seminţele pentru ceea ce doriţi. Pentru asta trebuie sa ştiţi clar ce vreţi, ceea ce nu este uşor, deoarece Uranus va fi retrograd din 12 august. Asta înseamnă sa va cunoaşteţi prin introspecţie, ca sa ştiţi ce puteţi cere de la cei din jur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Se pare ca astrele nu ştiu ca este vara, deoarece va favorizează casa a 6-a a muncii (noroc ca și a sănătăţii!). Este o perioada buna pentru efort intelectual la locul de munca, iar roadele nu vor întârzia sa apară și perseverenta de care daţi dovada va fi răsplătită.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si case astrologice aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×