Horoscop august 2017

Horoscop - Luna august 2017 este guvernata de numărul 9, avand semnificatia de sfarsitul unui ciclu, calatorie spirituala, compasiune, iubire, blandete, umanitate. Planetele corespondente sunt Pluto (putere interioara si transformare) si Marte (combativitate si energie), adica guvernatorii nativilor din Scorpion si din Berbec. Marte domină sistemul muscular, măduva osoasă si capul, iar Pluto domină sistemul imunitar si zona genitala.


Pe data de 15, Venus in Rac va fi in opozitie cu
Pluto retrograd in zodia Capricornului, ajutandu-ne sa devenim deosebit de afectuosi. În data de 22, trigonul dintre Marte in Leu si Saturn retrograd in zodia Săgetătorului, ajutandu-ne sa armonizam ideile si pasiunile noastre care ne indeamna sa actionam, cu nevoia de odihna si de implinire sufleteasca. In plus, pe 25 august Saturn isi reia mersul direct dupa trei luni de retrogradare.

Pe 7 august 2017, va avea loc o eclipsă parțială de Lună in Varsator, in casa a 12-a. Influentele acestei eclipse se axeaza pe inchisori – in plan fizic sau sufletesc, izolare, detentie, secrete, dusmani nestiuti, manipulare, spionaj, conflicte, boli cronice. Pe 21 august 2017 va avea loc ultima eclipsă din an, o eclipsă totală de Soare in Leu, la ora 20:30. Sunt vizate relațiile de afaceri externe și cele contractuale.

Care sunt principalele influente pentru fiecare zodie?

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Berbec – Pluto in tranzit se află în cea de-a zecea casă a carierei, statutului dvs. în lume, a tatalui. Este posibil să fie o schimbare uriașă în cariera și personalitatea dvs. Circumstanțele din viața ta se vor schimba, mai ales pentru că vrei să fii propriul tău șef și să fiti responsabil pentru viata dvs. Veti munci mult in urmatorii ani. Trebuie sa va ingrijiti sanatatea si sa dormiti suficient. Veti cauta sa obtineti libertatea si independenta in cariera, ceea ce va modifica perceptia altora asupra dvs.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Taur – Pluto va influenteaza casa a 9-a – a învățământului superior, religiei, călătoriilor la distanță, nepoților, sănătatii mamei și repararea casei. Nu va plac schimbarile, insa acum sunteti pregatiti pentru ele – veti invata lucruri noi, puteti sa va schimbati resedinta. În timpul acestui ciclu al lui Pluto, puteti sa va apropiati de Dumnezeu. Acordati atentie sanatatii partenerului de cuplu.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Pluto tranziteaza casa a 8-a a celorlalți oameni, banilor partenerilor, posesiei, moștenirilor, taxelor, datoriilor, sexului si mortii. Veti incepe sa va platiti din datorii si este posibil sa nu vă puteți baza pe banii sau ajutorul financiar al altor persoane, astfel încât, în următorii câțiva ani, va trebui să găsiți modalități de a produce mai mulți bani în mod creativ. Puteti sa va gasiti un partener de cuplu la locul de munca.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Rac – Pluto tranziteaza casa a 7-a a căsătoriei, parteneriatului, problemelor juridice, instanțelor și avocaților. Relatiile dvs. se vor modifica in functie de modul în care dvs. si partenerii incercati sa lucrati la parteneriate, negociati, in loc sa intrati in conflicte. Respectați regulile, legile si paziti-va spatele. Doriti sa deveniti propriul dvs. sef. Nu va lasati prada stresului.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Leu – Pluto tranziteaza casa a 6-a, a sanatatii,  animalelor de companie si a muncii. Incepeti să vă tratați corpul și sănătatea mai constient. Mancati sanatos, dar nu mergeti la extreme. Ii tratati pe cei cu care lucrati cu mai multa prietenie si comunicati mai clar cu toata lumea din jurul dvs. Amintiți-vă că oamenii nu vă pot citi mintea. Mâncați bine, dormiți suficient și consultați-vă medicul pentru examene regulate și de rutină, doar pentru a vă simti în siguranță. Aduceti pace in familie, vizitati-va rudele, cautati dreptatea.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Pluto se afla in casa a 5-a, a dragostei, copiilor, vacanței, plăcerilor, muncii artistice si creative si asumarii riscurilor. Este bine să fiti mai precaut în ceea ce privește jocurile de noroc sau asumarea de riscuri, să vă urmăriți mai atent banii și să începeți să învățați economisiti. Relatiile de iubire devin mai calde, invatati cum să iubiți, cum să împărtășiți. Puteti concepe un copil si/sau va apropiati mai mult de copiii din viata dvs.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Balanta –Pluto se află în casa a 4-a, a familiei, trecutului, imobiliarelor, terenurilor, mamei, mostenirii dvs. Acesta este un ciclu în care vă puteți gândi să cumpărați / vindeti o proprietate si s-ar putea să aveți probleme cu vânzarea, deoarece cei implicati nu vor sa va ajute. S-ar putea să trebuiască să vă mulțumiți cu ceva mai puțin decât v-ați dorit, dar daca imbunatatiti ce aveti, va fi excelent. Scapati de tot ce este vechi si va prisoseste. Doriti o viata de familie placuta, fara constangeri.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Pluto se afla in casa comunicarii si calatoriilor zilnice, vecinilor, fratilor, gandirii, vorbirii. Unii soferi vor fi nevoiti sa isi repare autoturismele. Este posibil să cumparati un calculator sau un telefon nou. Poate va asociati cu colegii pentru a obtine noi drepturi la locul de munca. Aveti  sentimente de pierdere sau de singurătate. Puteți simți ca scopul dvs. spiritual este de a-i ajuta pe ceilalți si nu va ganditi numai la dvs. Serviciile dvs. sunt necesare și vă simțiți bine să vă ajutați. Nu va fie frica de schimbarile prin care trece individualitatea dvs.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Sagetator – Pluto tranziteaza casa a doua a banilor, a salariilor, posesiunilor, stimei de sine, modului în care cheltuiți banii castigati. În acest ciclu veți afla ce este cu adevărat de valoare. Va veti plăti datoriile si va veti pregati viitorul material. Veti da independenta copiilor.  Acum este momentul să căutați noi prieteni și grupuri potrivite dvs. Beti suficienta apa.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Pluto se afla in casa 1, a personalitatii, corpului fizic, modului in care va percepe lumea. Puteti avea schimbari de greutate, aveti grija sa mancati echilibrat. Cariera, casa, familia și propria persoană se află în curs de transformare majoră în timpul acestui tranzit al Pluto. Fiti intelept, lucrați cu voi înșivă. Acționați ca și cum veți reuși pentru că meritați, atâta timp cât ați lucrat din greu pentru a reuși. Dar evitați să acționați ca pentru o "lovitură mare", pentru ca puteți pierde. Nu fiti orgolios, fiti altruist.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Varsator – Pluto tranzitează casa a 12-a, a fortei interioare ascunse, a inamicilor ascunși, a responsabilității karmice, secretelor, temerilor, îngrijorărilor, abilităților psihice, închisorilor, spitalelor, singurătatii și serviciilor secrete. Ajungeti la rădăcina unor probleme ascunse adânc. Este posibil sa trebuiască sa va ingrijiti un parinte si eeste timpul să vă eliberați de orice neînțelegeri, resentimente sau probleme pe care le aveți cu membrii familiei. Acum este momentul să depuneți mai mult efort în cariera dvs. sau să va fauriti o nouă carieră.  Onorați-i pe cei trecuti dincolo.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Pesti – Pluto se afla în casa a 11-a , a prietenilor, speranțelor, organizatiilor. O noua cariera in care v-ati implicat in ultima vreme se va dovedi a fi plină de satisfacții. Insa aveti grija la cheltuieli. Nu fiți prea încăpățânați sau rigizi în modul în care va sunt gestionate fondurile. Băncile, companiile de asigurări sau fondurile de pensii ar putea să se prăbușească. Verificați aceste companii, pentru a va asigura ca lucreaza in legalitate si ca va gestioneaza economiile corect.  Asigurați-vă că păstrați toate facturile și chitanțele, nu speculati. Atentie la viata in cuplu, partenerul se poate simti neglijat.

Teodora Gheorghevici, Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×