Horoscop decembrie

Avem o luna decembrie guvernata de energia numărului 5 și de Mercur – comunicare, gândire, negocieri, veşti, călătorii scurte – o energie cum nu se poate mai potrivita în luna sărbătorilor de iarna.

 

În acest moment, Mercur este retrograd în Scorpion, iar retrogradarea sa va dura pana pe 6 decembrie. Ce înseamnă retrogradarea lui Mercur? De trei sau patru ori pe an, planeta Mercur pare să se miște înapoi pe cer pentru o perioadă cate aproximativ 3 săptămâni. "Pare" este cuvântul cheie aici, deoarece, din punct de vedere fizic, nici o planetă nu se mişcă înapoi pe orbita sa în jurul Soarelui. De fapt, ele nici nu își încetinesc mişcarea. Ciclurile mers retrograd – mers direct sunt date de faptul ca și Pământul, la rândul său,se mişcă în jurul Soarelui, dar cu o viteză diferită fata de viteza celorlalte planete. Mercur este o planeta rapidă și devine retrograda mai frecvent decât orice altă planetă. În perioadele sale de retrogradare, ne facem mai greu înţeleşi, este bine sa amânăm semnarea unor contracte, dacă se poate. Dacă, nu este recomandat sa recitim de zece ori contractul înainte de a-l semna. În plus, atenţie la volan! Din 6 decembrie Mercur își reia mersul direct și comunicarea se clarifica. Pe 12 decembrie, planeta iese din Scorpion și intra în Săgetător. Devenim optimişti, toată lumea este a noastră, însă... atenţie la detalii!

 

Care sunt influentele pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Mercur retrograd afectează casa a 8-a a renaşterii, intrând apoi în casa a 9-a, cea cu chef de aventura. În acest an, v-ati concentrat foarte mult pe cariera, pe locul de muncă, pe familie și asta v-a făcut să puneti propriile nevoi și dorințe pe plan secund. Aşa ca sfârşitul de an vine cu o deschidere spre distracţie. Apar și oportunităţi în cariera, fiți cu ochii deschişi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Mercur retrograd influenţează benefic casa a 7-a, a relaţiilor lungi si/sau contractuale. Relaţiile trec printr-un proces de vindecare. Acest lucru va afecta în cele din urmă o altă zonă a vieţii dvs.: iubirea. Puteti avea ocazia de a vorbi cu un iubit / iubita din trecut și de a înţelege de ce lucrurile au mers greşit. S-ar putea să aveti, de asemenea, posibilitatea de a va reîntâlni cu un vechi angajator și sa recăpătaţi un loc de munca, pe baze mai bune.  Din 12 decembrie, Mercur influenţează casa a 8-a. Vi se poate aproba un împrumut.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Mercur retrograd afectează casa a 6-a, a muncii, a rutinei și a sănătăţii. Per total, va stabiliţi o rutina care va ajuta sa împacaţi viaţa profesionala cu nevoia de a rămâne într-o stare buna de sănătate. Din 12 decembrie, Mercur intra în casa a 7-a, va ajuta la locul de munca și în afaceri, dar și în relaţia cu partenerul. Sfârşitul de an va oferă momente tandre de intimitate cu acesta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Mercur retrograd este în casa a 5-a, a distracţiei și a jocurilor amoroase. Puteţi folosi acest moment pentru a vă întreba ce credeţi despre  dragoste și joc și cum se potrivesc cele doua cu imaginea de ansamblu pe care o aveţi despre viaţa pe care o doriţi. Este posibil să trebuiască să faceţi unele ajustări, dar nu trebuie să sacrificaţi ceea ce vreti cu adevărat. Din 12 decembrie, atenţie la excesele alimentare de sărbători!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Mercur retrograd este în casa căminului, a vieţii domestice. Aici nu va simţiţi chiar în largul dumneavoastră, aveţi unele mici probleme de rezolvat. Din 12 decembrie de veniţi creativi, veseli și dornici întâmpinaţi sărbătorile de iarna cu inima uşoară, bucurie de a trai, surprize plăcute și atenţii pentru copii. Puteţi cunoaşte oameni noi, cu pasiuni comune.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Mercur retrograd influenţează casa a 3-a, comunicarea. Poate aduce câteva provocări pentru dumneavoastră, prin faptul ca aveţi multe întrebări, cărora doriţi sa le găsiţi răspuns. S-ar putea să simţiţi că lucrurile sunt diferite și acum doriţi să vă aveţi un mediu calm, pentru a putea începe să gestionaţi schimbările. După 12 decembrie, pace în familie. Daca aveţi probleme legate de proprietăţi, acestea se vor rezolva.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Mercur retrograd afectează casa a 2-a, a propriilor resurse. Faceţi cumpărături pentru a va înfrumuseţa mediul în care trăiţi. Din 12 decembrie, mintea va este mai clara si reuşiţi sa va recuperaţi banii împrumutaţi terţilor. Călătoriţi pe distante mai scurte sau mai lungi. Încercaţi sa nu intraţi în dispute cu fraţii și surorile, în cazul în care aveţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – În timpul tranzitului lui Mercur retrograd în semnul dumneavoastră, va clarificaţi relaţia dumneavoastră cu banii și cu câştigurile, poziţia pe care o aveţi fata de diferite modalităţi de a câştiga bani. Nu numai atât, dacă este necesar sa plecaţi într-o călătorie, verificaţi de doua ori ca ați luat actele, biletele de călătorie și banii! Din 12 septembrie, cresc veniturile salariale și ale familiei, în general.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Mercur retrograd poate aduce câteva probleme care sunt profund personale, legate de felul în care gândiţi și simţiţi cu privire la dvs. înşivă, la viaţa pe care o trăiţi și la oamenii care va înconjoară. Din 12 septembrie apare liniştea în cuplu. Partenerul de viaţă și partenerii de afaceri devin foarte înţelegători și suportivi. Eforturile dumneavoastra încep să fie apreciate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Mercur retrograd afectează casa prietenilor, putând deschide ușa unor duşmani ascunşi care vă ameninţa viitorul financiar. S-ar putea să observaţi că trebuie să depindeţi de sfatul altora și va trebui să fiţi mai critici faţă sfaturile primite, mai ales de la neaveniţi. Este necesar sa rămâneţi circumspecţi fata de colegi și sa fiţi atenţi la sănătatea dumneavoastră.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Puteţi vedea că în viața dvs. nu există loc pentru prietenii falşi și începeţi să vă conectaţi într-adevăr cu oamenii într-un mod pozitiv. Prieteni din trecut pot reapărea în viaţa dumneavoastră. Acest lucru poate aduce, de asemenea, o deschidere în domeniul carierei și al reputaţiei publice. Va poate creşte venitul din munca directa, colaborări sau speculaţii financiare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Va extindeţi orizontul spiritual, credinţa dumneavoastră devine globala și integratoare. Puteţi trece la un nivel superior în cariera și aveţi o viaţă sociala bogata. Puteţi semna contracte de afaceri favorabile. Sunt favorizate carierele în domeniul public, guvernamental, politic. Creşte stima de sine. Rămâneți totusi cu picioarele pe pământ și nu va asumati riscuri mari.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

Analiza astro-numerologica

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×