Horoscop decembrie 2017

Horoscop decembrie 2017

 

In luna de final a acestui an agitat, se pare ca ne saturam de drame si convulsii. Dorim stabilitate si aceasta ne este data de energia numarului 4. Paradoxal, planeta ce ne ajuta sa materializam energia lui 4 este Uranus, unul din guvernatorii Varsatorului. Iar lui Uranus nu ii place rutina, aduce schimbari bruste, bulversare. De ce? Pentru ca ne forteaza sa evoluam, sa devenim deschisi catre alti oameni, sa respectam libertatea de decizie a fiecaruia si sa invatam si noi, la randul nostru, sa decidem liber, respectand principiile divine si renuntand doar… la fixuri inradacinate, la preconceptii. Apoi… pacea! Dupa socul revelatiei pe care o poate aduce Uranus, ne dam seama ca adevarata libertate nu inseamna haos, ci respectul diversitatii formelor de manifestare a vietii pe acest Pamant. In acest moment, odata cu aceasta intelegere, ne gasim pacea si stabilitatea interioare.

 

Uranus mai este si cel care ne apropie de prieteni. Iar Nodul Sud al lunii se gaseste si el tot  in Varsator si ne ajuta sa scapam de  impetuozitate, imprevizibilitate, excentricitate, lipsa de răbdare, revoltă, nesupunere, utopie si de … prieteni falsi! Nodul Sud ne vorbeste mult despre dezamagiri legate de probleme vechi, de multe ori probleme care vin din vieti trecute. Daca ii percepem corect  mesajul, intelegem cum putem pozitiva situatia.

Deci, cum va fi afectata fiecare zodie?

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Berbec – Anumiti prieteni te pot dezamagi. Sau nu te mai regasesti in organizatia din care faci parte. Cultiva latura creatoare, indiferent de domeniul in care lucrezi, pentru ca vei avea succes intr-o activitate noua.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Taur – Prudenta la serviciu. Colegii te pot barfi, sau poate starnesti gelozia sefilor. Daca doresti sa demonstrezi ceva la locul de munca, amana pana in ianuarie 2018 si concentreaza-te pe casa si pe familie.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Esti un comunicator innascut, insa in aceasta perioada nu prea iti sta mintea la munca cu parteneri straini. Mai degraba preferi sa faci deplasari scurte, pentru activitati de genul cursurilor, seminariilor, conferintelor sau pentru afaceri loco.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Rac – S-ar putea sa apara neintelegeri legate de banii pe care ii ai intr-un cont comun cu un partener, sau cei legati de un partaj sau de o mostenire. Anumite relatii apropiate te pot dezamagi. Insa stai bine la castigurile din propria munca, pe baza propriilor capacitati.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Leu – Pot aparea dezamagiri legate de parteneriate pe baza de contract: fie mariaj, fie afaceri, fie o relatie de cuplu karmica. Dar sunt favorizate evolutia personala, schimbarile curajoase.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Atentie la probleme stomatologice in preajma sarbatorilor, sau la dureri de cap. Colegii de munca nu au chef de lucru. Asadar, poti folosi aceasta perioada pentru a te regasi pe tine insuti si pasiunile tale ascunse, de genul studiilor privind spiritualitatea.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Balanta – Iubitul, iubita sau copiii te pot dezamagi. In schimb, sunt favorizate relatiile cu prietenii, implicarea intr-o noua asociatie, incheierea de noi prietenii, concretizarea unor proiecte idealiste.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Scorpion Nu te irita daca, exact inainte de sarbatori, trebuie sa faci brusc o reparatie in casa. Vei reusi sa o faci la timp. Trebuie sa gasesti mai mult timp pentru familie si propria casa, chiar daca nu prea ai chef, pentru ca acum iti merge bine in plan social si in cariera.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Sagetator – Apar ceva blocaje in calatoriile scurte, razgandiri, blocaje. Insa pot sa apara sanse legate de aspecte mai important pe termene lung, cum ar fi studii inalte (specializari), calatorii pe distante mai mari, relatia cu strainatatea.

 Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Atentie la proprii bani! Sarbatorile te pot face sa te lasi dus de val si sa cheltuiesti peste masura. Insa pot creste veniturile partenerului de viata.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Varsator – pentru originalii zodiacului, poate aparea sentimentul ca nu sunt cu adevarat impliniti. Karma te conduce spre a te lasa pe tine insuti, pentru a-i ajuta pe altii. Insa trebuie sa ai grija de sanatate. Sunt favorizate parteneriatele, relatiile de afaceri, evenimentele mondene, unde poti cunoaste persoane interesante.

 Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Pesti – In aceasta perioada este bine sa nu faci niciun exces, pentru ca energia ta nu este la cote maxime. Asadar, atentie la orice semnal dat de organism: sanatate, energie scazuta, nervi, neliniste, sentimentul de pierdere. La munca totul este bine, te intelegi cu colegii, asa ca poti sa iti organizezi timpul de munca in asa fel incat sa te ocupi putin si de tine. 

cunoaste-ti viata, obstacolele si misiunea

Raport astro-numerologic

Pentru a afla in ce mod viata ta e ghidata de numere, in ce zodie si casa astrologica aveti Soarele, Jupiter sau alte planete si modul in care acestea va influenteaza, va invit sa comandati analiza astro-numerologica

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online