Horoscop februarie

Luna februarie 2019 sta sub semnul numărului 5 și a lui Mercur – provocări, schimbări, adaptare, comunicare, veşti, călătorii scurte. Pana pe 10 februarie Mercur se va afla în Vărsător, dăruindu-ne inspiraţie, idei noi, originale, îndrăzneţe, inovatoare, clare, care vin cu ușurința. Din 11 februarie, Mercur trece în Peşti iar de pe 18 februarie începe sa retrogradeze. Mercur în Peşti amesteca gândurile raţionale cu emoţiile, astfel încât va fi nevoie de prudenta în comunicare.

Care sunt influentele pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Vei găsi cu succes noi modalități de a întâlni oameni noi și de a face noi prieteni, dar, de asemenea, îți faci timp și pentru prieteni vechi. Ești pozitiv, faci impresie buna, astfel încât există şanse mari de a fi acceptat în noi grupuri de prieteni sau în orice alt grup social. Astfel poţi avea acces la noi clienţi și proiecte.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Simţi nevoia sa îți schimbi aspectul – fie un obiect vestimentar nou, fie o tunsoare noua. Cariera ta necesită mai multă comunicare decât de obicei, noi abordări. Apar soluţii originale, inteligente, clarificări pozitive cu superiorii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Acum ar fi un moment bun pentru călătorii în străinătate. Întâlnirea cu oameni care sunt diferiţi faţă de tine te-ar putea ajuta să îți lărgeşti orizonturile, sa accepţi diversitatea, sa devii mai tolerant. Evoluţie spirituala.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Poţi obţine uşor un credit, un împrumut, poţi accesa fonduri. Este un moment bun pentru a deschide discuţii despre subiecte care de obicei sunt considerate tabu, precum opinii intime, politice sau religioase. Intuiţie buna.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Este momentul potrivit pentru a rupe relaţii care nu îți mai sunt benefice. Poate că nu ești absolut sincer cu partenerul tău sau poate ca te cerţi cu el în public.  Ca sa eviţi toate acestea, este momentul sa îți îmbunătăţeşti abilităţile de relaţionare. Ai o dorință puternică de a coopera și de a comunica cu ceilalți.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – In timpul acestui tranzit, mintea ta se concentrează asupra muncii, eşti chiar mai analitic și mai critic ca de obicei. Este necesar sa dormi suficient, sa bei suficienta apa, sa nu consumi alimente procesate, sa eviţi stimulentele.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Activităţi recreative, jocuri romantice cu partenerul tău (să nu uităm Dragobete). Un bun simţ al umorului, creativitate, dorinţă de aventura. Relaţie buna, calda, apropiata cu copiii. Dacă ai inclinaţii artistice, este momentul sa treci la treaba și sa le pui in valoare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Găseşti modalităţi de a petrece mai mult timp cu familia. Dezvolţi relaţii pozitive cu părintii, fraţii, surorile și copiii. În timpul acestui tranzit, iei deciziile în funcţie de ceea ce simţi. Poţi investi în confortul căminului.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Te adaptezi cu uşurinţă la schimbări. Doreşti să călătoreşti și să vizitezi locuri noi. Vei petrece mult timp la telefon, dar și pe site-urile de social media. Este, de asemenea, un moment bun pentru a începe să înveţi ceva nou.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Activităţile legate de comunicare iti aduc bani pe parcursul acestei perioade. Este o perioadă bună de a vinde sau cumpăra lucruri și proprietăţi, dacă este cazul. Asta pentru că, în timpul acestui tranzit, eşti mai practic și mai raţional în abordarea ta cu privire la finanţe.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Iti dezvoltaţi abilităţile de comunicare și te exprimi cu uşurinţa. Originalitatea ta este foarte apreciată și te simţi bine în pielea ta. De asemenea, abordezi mai atent situaţiile, cu mai mult tact. Clarifici situaţii pe care le-ai lăsat pana acum în plan secund.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Ştii cum să-i faci pe oameni să-ţi spună secretele lor. Poti afla detalii intime despre membrii familiei, prietenii, colegii și despre aproape toată lumea pe care o cunoşti. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru meditaţie, rugăciune și orice legătură cu spiritualitatea și religia.

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Health. Happiness. Harmony RETREAT

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online