Horoscop februarie

Februarie 2018 este guvernat de energia numărului 4, cu care ne-am întâlnit și în decembrie trecut. Insa acum totul va fi altfel, chiar mai interesant deoarece, într-o buna parte a lunii februarie, Soarele este în zodia Vărsătorului, care este guvernata de Uranus, planeta corespunzătoare numărului 4. Tot acolo este și Nodul Sud al lunii. Si... ghiciți ce fac Mercur și Venus? Pai... tranzitează zodia Vărsătorului! Iar pe 15 februarie avem o eclipsa parțiala de Soare în ...Vărsător! Amuzant, nu? O luna plina de imprevizibil, de surprize. Totul duce spre rezolvări neașteptate ale unor probleme vechi. Multi dintre noi devin voluntari, independenți, vor sa facă doar... ceea ce vor sa facă. Însa astfel putem sa ii călcăm pe nervi pe cei din jur.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Aveți succes doar în grup. Însa, în mod special pentru dumneavoastră, acest lucru nu este o problema, deoarece chiar va face placere sa fiți în mijlocul grupurilor de prieteni sau cu care aveți interese comune. Ar fi bine sa nu uitați totuși de familie.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Aglomerarea de aspecte în casa a 10-a va poate ajuta în planul carierei, pe plan social. Tot acolo pot veni și schimbări neașteptate, în funcție de horoscopul personal. Unii dintre dumneavoastră pot da probe de destin legate de cariera.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Faceți ceea ce va este cel mai drag: comunicați bine, călătoriți, acumulați și împărtășiți informații. Aglomerare de idei, mental în fierbere. Atenție, mai trebuie și sa finalizați!

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Simțiți nevoia constanta de a pătrunde dincolo de aparente, în propriul suflet și în sufletul celor din jur, pentru a descoperi motivațiile reale ale oamenilor în materie de relații, moarte și renaștere.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Sunteți mai apropiat de partener, faceți tot ce se poate pentru ca relația oficiala sa funcționeze. Luna aceasta doriți sa va mândriți cu familia, propria stima de sine depinzând de modul în care societatea vă percepe în cuplu și ca șef/ șefă al / a familiei.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Munca, datorie, responsabilitate, apoi... de la capăt! Nu aveți timp pentru altceva, însă trebuie sa aveți în vedere și sănătatea. Aveți o vitalitate buna, dar nu exagerați. Simțiți nevoia sa investiți în aspectul dumneavoastră, în îmbrăcăminte, accesorii.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveți o dispoziție vesela și copilăroasă. Si, pentru cei care aveți copii, luna aceasta chiar va înțelegeți bine cu ei. Insa va cam place sa fiți în centrul atenției și chiar sa fiți un pic teatral.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion –  Jupiter este în zodia dumneavoastră natala, iar planetele și aspectele despre care am pomenit la început sunt în casa a 4-a, făcându-vă sa va preocupați de cămin, tradiție, rădăcini, cu mult succes.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Studiați singur sau în cadrul unor cursuri organizate, aspectele planetare dându-vă o inteligenta vie. Sunteți vorbăreț și hiper-energic. Doar ca trebuie sa terminați ceea ce începeți.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Va simțiți în siguranță dacă starea dumneavoastră materiala este confortabila. Odată problemele materiale rezolvate, va concentrați pe dezvoltarea personala.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Este o luna favorabila dumneavoastră, cu aspecte pozitive în toate domeniile vieții, pe care este bine sa le valorificați. Aveți sănătate, energie, vitalitate, ocazii favorabile.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Luna aceasta nu doriți sa ieșiți în prim plan, doriți liniște, pentru a avea timp de visare, de contemplare. Pe plan social, preferați sa stați în culise.

 

Pentru a afla în ce mod viata dvs. este ghidata de numere, în ce zodie și casa astrologica aveți planetele natale și modul în care acestea va influențează, va invit sa comandați analiza astro-numerologica:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online