Horoscop ianuarie

  • curs de numerologie februarie

La multi ani fericiți și cu sănătate, dragii noștri!

Luna ianuarie a lui 2018 este guvernata de energia numărului 3, cu care ne-am întâlnit de curând, în noiembrie. Tot timpul suntem protejați de divinitate prin infinite cai, iar una din ele este ajutorul pe care îl primim de la corpurile cerești. Chiar dacă se întâmplă ca ele sa creeze aspecte dure, acest lucru are rolul de a ne sprijini sa învățăm o lecție, sa depășim anumite blocaje. In ianuarie suntem din nou sub protecția lui Jupiter, dar sunt și alte energii de care trebuie sa ținem cont. Jupiter este guvernatorul tradițional al Săgetătorului, iar acum se afla în Scorpion. Interesant este ca intre 7 și 25 ianuarie, Jupiter face un sextil cu Pluto, guvernatorul tradițional al Scorpionului! Adică planul spiritual va sprijini planul material concret, în realizarea unor proiecte juste.

In plus, în 2018 vom avea de 13 ori luna plina: acest fenomen nu va fi întâlnit în februarie, în schimb va avea loc de doua ori în ianuarie și în martie. Fenomenul apariției lunii pline de doua ori într-o luna calendaristica se numește luna albastra. Deci pe 2 ianuarie avem luna plina în Rac, iar pe 31 ianuarie avem din nou luna plina, însă în zodia Leului, așadar ne întâlnim cu fenomenul lunii albastre. Si, ca sa fie și mai interesant, tot pe 31 ianuarie are loc o eclipsa totala de luna.

Si acum, câteva generalități pentru fiecare zodie:

*Soarele natal este zodia

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Berbec– Jupiter și Marte în Scorpion va ajuta sa va debarasați de câteva idei rigide, de care nu ați putut scăpa pana acum. Ele sunt conjuncte în Berbec intre 4 și 9 ianuarie, ajutându-vă în plan financiar și al relațiilor cu străinătatea. Eclipsa din 31 ianuarie este în casa a 5-a, așadar va ocupați de copii și de relațiile sentimentale.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Taur – Eclipsa de la finalul lunii ianuarie va găsește preocupați de casa, familiei și părinți. Poate începeți sa faceți reparații prin casa, pentru ca acestea nu pot fi amânate, iar acest lucru va va încărca programul. Noroc ca aveți sprijinul familiei, deoarece și în cariera aveți un program aglomerat.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Luna ianuarie va aduce creșterea popularității. Va gândiți mult la cei din jur și sunteți dornici sa ii ajutați. Sunteți alături de cei dragi, de persoana iubita, de prieteni. Comunicarea prin mijloace fizice este puțin lezata, este posibil sa trebuiască sa fie nevoie de reparații la telefon, calculator sau mașină. Sunteți protejați pe plan financiar.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Rac – Eclipsa de pe 31 are influenta asupra sectorului financiar, aducând clarificări în aceasta privință. Veți ști clar cum stați și ce aveți de făcut în continuare. Daca aveti datorii, după 20 ianuarie va va fi clar cum le puteți plăti – într-o singura rata sau eșalonat. Puteți găsi sponsori pentru planurile pe care le aveți. Trebuie sa va menajați sănătatea.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Leu – Așadar, pe 31 aveți luna plina și albastra, pe deasupra, în eclipsa cu Soarele în Vărsător 🙂 Aceasta aduce ajustări în ceea ce privește imaginea pe care o arătați celor din jurul dvs., modului în care doriți sa fiți văzut și perceput în lume. Odată cu 30 ianuarie, puteți fi din ce în ce mai obosit, așadar aveți grija la sănătate și la odihna.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Eclipsa de la finele lui ianuarie se petrece în cea de-a 12-a casa astrologica a zodiei Fecioarei. Puteți avea o revelație interioara, o clarificare spirituala a unei probleme vechi, care va preocupa de ani de zile. Prieteniile sunt supuse unor teste și clarificări.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveți o luna buna și din punct de vedere financiar, și din punct de vedere sentimental. Puteți întâlni o noua iubire sau va puteți oficializa relația existenta. Puteți călătorii în interes de serviciu sau de afaceri. Simțul comercial este dezvoltat, dar aveți tendința de a cheltui mai mult decât va puteți permite.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Jupiter va ajuta pe toate planurile: va puteți îndrăgosti la prima vedere, nu sunteți dispus la compromisuri, sunteti energic și ambițios, organizat și chibzuit, va puneți în practica planurile, aveți noroc și în cariera. Sunteți vedetele lunii, dar și ale anului 2018, când veți fi în centrul atenției!

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Sunteți într-o perioada de dezvoltare spirituala și va merge bine dacă sunteți generoși și înțelegători cu cei din jur. Daca sunteți atacați, nu rispostati agresiv, ci cu înțelepciune și aveți încredere ca lucrurile merg spre bine, caci sunteți protejați de divinitate.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Dezamăgiri cauzate de prieteni bârfitori și care nu vor decât sa profite de pe urma dumneavoastră. Însa Pluto va ajuta sa vedeți situația exact asa cum este. In plus, eclipsa de la finele lui ianuarie va ajuta sa cunoașteți noi asociați, sa aveți succes pe plan financiar, poate sa obțineți o promovare.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Jupiter va face sa va doriți din ce în ce mai mult sa începeți o activitate pe cont propriu. In sprijinul dvs. vin și eclipsele din 2018. Este bine ca acum sa puneți bazele acestei activități pentru ca, într-o perioada de pana în patru ani, veți vedea roadele. Va faceți relații noi, aveți șanse de afirmare și o imagine buna în lume.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Pești – Jupiter este în trigon cu soarele sau cu ascendentul dvs. și va ajuta sa va schimbați mentalitatea. Sunt favorizate munca în străinătate, cursurile, noile activități, evoluția profesionala. Sănătatea este buna, dar este bine sa continuați sa va îngrijiți și sa va odihniți. Fara excese!

Pentru a afla în ce mod viata dvs. este ghidata de numere, în ce zodie și casa astrologica aveți planetele natale și modul în care acestea va influențează, va invit sa comandați analiza astro-numerologica:   http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online