Horoscop Iulie

Solara luna iulie 2019 este guvernata de numărul 1: curaj, începuturi, energie.  Pe 2 iulie are loc o eclipsa totala de Soare în zodia Racului, acolo unde se afla și Nodul Nord al Lunii. Iar pe 17 se va desfăşura o eclipsa parţială de Luna în zodia Capricornului, zodie în care se afla în prezent Nodul Sud al Lunii. Un dans planetar de o frumuseţe rara, care ne îndeamnă sa acordam o atenţie deosebita familiei, căminului. Soliditatea și iubirea în familie sunt cele care ne vor da energie pentru provocările vieţii sociale.

 

Care sunt principalele influente ale lunii iulie pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Luna aceasta sunteţi direct vizat de astre, caci eclipsa de Soare își pune amprenta asupra casei a 4-a (cămin, familie, probleme de suflet). Deşi exista o presiune în ceea ce priveşte cariera, nu este un moment bun sa neglijaţi familia. Acordaţi atenţie problemelor de comunicare care apar cu familia, copiii și partenerii creativi.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Faceţi scurte călătorii plăcute. Deşi alţii sunt în concediu, dvs. sunteţi foarte ocupat, în continua mişcare. Trebuie sa va programaţi foarte bine toate sarcinile deoarece, dacă timpul vi se scurge cu multe și mărunte, nu veţi reuşi sa va ocupaţi de lucrurile importante. Timpul este cea mai iubită marfă acum; trataţi-o ca atare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – O luna în care sunteţi preocupat de propriile resurse, de banii câştigaţi prin munca. Staţi pe linia de plutire prin refuzul de a cheltui inutil financiar sau energetic. Păstraţi-va perspectiva, reamintindu-vă de valoarea dvs. și de darurile unice pe care numai dvs. le aduceţi acestei lumi. Va faceţi griji pentru bani, însă prin echilibru rezolvaţi problemele și deveniţi mai rezistent la viitoarele crize.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Eclipsa de soare aduce tuturor dezvoltare personala, dar în special dvs., având loc în semnul zodiacal din care faceţi parte.  Capacitatea ta de a stabili limite și graniţe adecvate este testul dvs. cel mai mare chiar acum - dar trecerea prin fiecare încercare vă va aduce cele mai mari binecuvântări. Ceea ce câştigaţi acum ca experienţă va aduce în timp recompense pe toate planurile.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Introspecţia va ajuta sa identificaţi modurile în care va auto-sabotati și sa stopaţi acest proces. Cu cât vă  iertaţi mai repede pentru ca sunteţi om, cu atât mai repede puteţi să învăţaţi lecţiile care vă vor debloca acceptarea de sine, iubirea de sine și stima de sine. Bravada nu va este de folos, ci doar profunzimea și perseverenta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Rezolvaţi aspecte legate de prieteni. Pentru aceasta este necesar sa clarificaţi ce aşteptări aveţi de la ei. Dacă sunteţi dezamăgit pe cineva, fie înseamnă că nu ati conştientizat adevărata sa natura, fie ca ați sperat ca puteţi schimba persoana respectiva!  Toate problemele se rezolva prin sinceritate. Acordaţi atenţie problemelor de comunicare care apar în cadrul grupurilor dvs. de prieteni.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Punctul fierbinte la dvs. este cariera. Se produc multe schimbări profesionale, fiecare marcând traiectoria dvs. într-un mod important. Eclipsele aduc finaluri și începuturi. Alegerea pe care o veţi face acum își va produce efecte câţiva ani de acum încolo. Aşadar, alegeţi cu inţelepciune și cu inima. Acordaţi atenţie problemelor de comunicare care apar în cariera dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Eliminaţi orice plan pe termen lung care reprezintă o corvoada. Economisiţi timp, energie și resurse pentru cele mai importante și mai semnificative lucruri care va preocupa și pe care le aveţi de rezolvat. Va preocupa domenii de studiu ezoterice, nu va mulţumiţi doar cu ceea ce se vede la o prima privire. Sunt favorizate călătoriile in străinătate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Primiţi vesti referitoare la un împrumut sau o finanţare de care se ocupa un prieten, însă de care puteţi beneficia și dvs. Puneţi la bătaie talentele, abilităţile și competentele pe care le aveţi. Acordaţi atenţie planurilor și obiectivelor pe termen lung care la care mai trebuie sa lucraţi, pe care este necesar sa le revizuiţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Acordaţi atenţie problemelor de comunicare care apar în cadrul parteneriatelor dvs., mai ales că acestea se referă la finanţele dumneavoastră. Pe de alta parte, tema dezvoltării personale continua. Cu cât sunteţi mai dispuşi să va eliberaţi de dorinţe și identităţi depăşite, cu atât veţi fi mai împlinit. Fiţi cinstit cu dvs. înşivă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Aveţi protecţia planetelor la locul de munca, însă trebuie sa fiţi atent sa nu va surmenaţi. Unii colegi va pot invidia. Concentrarea pe munca de rutina va poate întârzia în atingerea potenţialului pe care îl aveţi. Acordaţi atenţie alimentaţiei si sănătăţii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Va dedicaţi persoanei iubite și copiilor, în cazul în care ii aveţi. Acesta pot avea realizări care va aduc bucurie. Sunteţi creativ și vesel, va bucuraţi de vara, aveţi strălucire. Este necesar sa rămâneţi dvs. înşivă, adică empatic și  doritor sa ii ajutaţi pe cei din jur, pentru ca exista o mică tendinţă de a deveni egoist.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si case astrologice aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×