Horoscop iulie

  • horoscop

In 2018 luna iulie este guvernata de numărul 9. Semnificaţiile cele mai înalte ale acestui număr sunt cele de iubire universala, credinţă, legi universale spirituale pe care nu le putem ocoli, conceptul de karma, iluminare spirituală, trezirea spirituală, serviciu în slujba umanităţii, filantropie, scopul vieţii și misiunea sufletului, generozitate, forţă interioară, responsabilitate, intuiţie. Planetele care materializează energia lui 9 sunt Marte și Pluto.

 

Luna iulie este bogata în eclipse. Astfel, pe 13 iulie are loc o eclipsa parţială de soare în Rac, influenţând viaţa de familie, valorile tradiţionale, exprimarea emoţiilor și nevoia de împlinire sufleteasca. Pe 27 iulie, are loc o eclipsa totala de luna în Vărsător. Această eclipsă va fi cea mai lungă eclipsă totală de Lună din secolul al XXI-lea, cu o fază de totalitate de aproape 103 minute. Eclipsa este vizibilă de pe întregul Ocean Indian, Africa centrală și orientală, precum și Asia centrală. America de Sud, Nord-Vestul Africii și Europa vor vedea diferitele faze ale acestei eclipse, după apusul Soarelui. La noi, ora de maxim este 23,21. Eclipsele in Vărsător pun accent pe evoluţie si progres social, pe prietenie, întrajutorare, egalitate si idealuri colective.

 

Pluto este retrograd în Capricorn, intre 22 aprilie si 30 septembrie 2018. Pluto are un tranzit lent și ne ajuta sa renaştem, să ne regenerăm și să ne transformăm în bine viaţa, numai însă dacă privim adevărul despre noi și despre cei din jur în fata, oricât de dureros ar fi. De multe ori, acest lucru se întâmpla cu preţul unor separări de anumite obiceiuri sau oameni. Iar Pluto retrograd înseamnă eliberare. Ne separam de oamenii care încearcă să ne manipuleze sau să ne controleze sau, dacă noi suntem cei manipulatori, cei din jur se separa de noi. Este un moment bun sa renunţăm la orice gen de dependente.

 

Marte cel energic este în Vărsător, intre 16 mai și 16 noiembrie  (cu o pauza de retrogradare în Capricorn intre 13 august și 11 septembrie), declanşând acţiuni progresiste, transformatoare, eliminând prejudecaţi, fără mila pentru cei închistaţi într-un trecut idealizat sau pentru cei care se tem de schimbare. Intre 26 iunie - 13 august 2018, Marte are un mers retrograd în Vărsător.

 

Mulţumind cu respect acestor şanse pe care ni le acorda Universul, ne întrebam care sunt, în luna iulie, principalele influente ale energiei numărului 9 pentru fiecare zodie?

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Evitaţi conflictele, nu cedaţi impulsurilor de moment, nu faceţi lucrurile cu orice preţ pentru ca, atunci când vine scadenta... nu veţi mai dori sa plătiţi preţul! Pluto va îndeamnă sa va eliberaţi de furie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Efort și întârzieri pe plan profesional în primele 10 zile ale lunii. Apoi totul revine la normal, vă puteţi pune iar în valoare calităţile la locul de muncă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Deşi este vară, sunteţi încă preocupat de muncă. Lucrurile nu merg în ritmul pe care îl doriţi, însă sunteţi foarte practic, creativ și original și reuşiţi sa rezolvaţi restantele.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Vă gândiţi cu nostalgie la o dragoste sau o atracţie mai veche și credeţi că ar fi fost bine ca, la un moment dat, să... Atenţie! Nu este o idee bună să daţi curs acestei tendinţe. Pluto va îndeamnă sa va eliberaţi de obsesia trecutului.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Situaţie buna financiara și în ceea ce priveşte contractele, aşa ca nu trebuie sa fiţi nervos dacă apar mici întârzieri. În amor, lăsaţi o parte din orgoliu la o parte 🙂 Pluto vă ajută în acest sens.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Reevaluaţi necesitatea asumării unor sarcini și implicaţi-vă numai în lucrările dumneavoastră de la muncă. Pluto va ajuta să nu vă mai cramponaţi de ideea ca sunteţi singurul care poate face treaba ca lumea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveţi tendinţa sa va ciondăniţi cu persoana iubita. Nu fiţi certăreţ, pentru ca este o perioada buna pentru cuplu și ar fi păcat sa o umbriţi cu conflicte.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Pluto vă ajută să acordaţi libertate persoanei iubite. Renunţaţi la posesivitate. Dacă doriţi fidelitate, fiţi fidel. Fără încredere reciproca, în timp poate apărea o ruptură.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – La începutul lunii, aveţi întârzieri legate de bani, apoi totul se reglează. Lucrurile merg bine pe plan profesional, atât timp cât sunteţi în legalitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Marte retrograd vă afectează sectorul financiar, puteţi avea cheltuieli neprevăzute în casă, iar familia nu va poate ajuta financiar, trebuie sa va descurcaţi singur. În dragoste, se termina relaţiile bazate doar pe interese financiare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Viaţa profesională este agitată. Este necesar să vă faceţi timp pentru dvs., să vă vedeţi de sănătate și să vă găsiţi liniştea interioară. Pentru cei singuri, veţi găsi pe cineva potrivit pentru dumneavoastră doar dacă perseveraţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Pot apărea conflicte legate de bani, aşa ca este necesar sa aveţi toate actele în regulă. Nu neglijaţi plata datoriilor. De asemenea, nu omiteţi sa va aduceţi partea dumneavoastră de contribuţie la cheltuielile comune. Evitaţi certurile.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×