Horoscop luna iunie

HOROSCOP LUNA IUNIE

materializarea principiilor divine în lumea noastră

In 2018 luna iunie este guvernata de numărul 8. Semnificaţia cea mai înaltă a acestui număr este materializarea principiilor divine în lumea noastră. De asemena, numărul 8 pe orizontala este simbolul infinitului, adică puterea noastră de a merge mai departe, indiferent de obstacole. O energie echilibrata a lui 8 tine în balans planul spiritul cu cel material, nepermiţându-ne sa fim egoişti și abuzivi cu cei din jur. 

Planeta corespondenta este Saturn, guvernatorul principal al Capricornului și al doilea guvernator al Vărsătorului. Saturn a intrat în Capricorn pe 20 decembrie 2017 și va sta în aceasta zodie pana pe 22 martie 2020. Apoi intra pentru scurt timp în Vărsător, după care începe să retrogradeze, iar pe 2 iulie 2020 reintra în mers retrograd Capricorn, pe care îl va părăsi doar in decembrie 2020. Saturn este foarte puternic în zodia Capricornului, unde este plin de bunăvoinţă, fiind în domiciliu.

Mai pe larg, care sunt în luna iunie, principalele influente ale energiei numărului 8 pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Numărul 8 și Saturn va influenţează casa a 10-a, a carierei, ambiţiei în profesie, autorităţii. Sunteţi nevoit sa va asumaţi multe responsabilităţi, unele neplăcute. Însă acest lucru poate veni și cu recunoaştere în cariera. Deveniţi realist în legătura cu profesia și încercaţi sa nu va neglijaţi familia. Dacă obţineţi o funcţie, nu folosiţi negativ puterea obţinută, caci Saturn vă va sancţiona. Dacă nu va simţiţi recompensat, învăţaţi sa aveţi răbdare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Aveţi activă casa a 9-a astrologica – studii importante, călătorii la distante mari, credinţa, filosofia de viaţă, relaţia cu Dumnezeu. Va clarificaţi experientele anterioare și va stabiliţi mai clar principiile după care va ghidaţi. Doriţi sa călătoriţi și sa studiaţi. Faptul ca va completaţi studiile va poate ajuta în cariera.  Numărul 8 și Saturn își dau mana cu guvernatorul tradiţional al casei a 9-a, Jupiter. Este recomandat deci sa nu faceţi nicio afacere ilegala.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Aveţi activă casa a 8-a – sfârşit și început, control, sex, banii partenerilor, credite, secrete. Va preocupa viata de dincolo e moarte, experientele spirituale. Este posibil ca partenerul sa rămână fără serviciu o perioada și sa trebuiască sa gestionaţi foarte atent banii familiei. Numărul 8 și Saturn va cer transformare interioara și, dacă acceptaţi lecţia lor, ceea ce pierdeţi puteţi câştiga înzecit, chiar dacă sub alta forma.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Aveţi activa casa a 7-a, a relaţiilor, parteneriatelor, asociaţiilor, partenerului de viaţă, duşmanilor cunoscuţi, aplicării legii. Numărul 8 și Saturn va cer sa uitaţi de egoism și fantezii fără legătura cu realitatea și sa va implicaţi cu adevărat în problemele partenerului. În caz contrar, va apărea înstrăinarea sau terminarea unei relaţii. Însă relaţiile puternice vor deveni și mai puternice, doar cele de faţadă se vor destrăma. Vi se cer atenţie, răbdare, responsabilitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Aveţi activă casa a 6-a – munca, colegii, şefii, sănătatea. Aşadar, este necesar sa evitaţi suprasolicitarea, pentru a nu avea probleme de sănătate. Acest lucru se poate realiza printr-un program zilnic echilibrat. Dacă serviciul pe care îl aveţi nu va aduce satisfacţie, este o perioada buna sa va găsiţi altul. Este bine sa va supravegheaţi dieta, aveţi tendinţa sa acumulaţi toxine.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Aveţi activă casa a 5-a – dragoste, copii, creativitate, aventuri, mândrie, arta. Din toată aceasta înşiruire, reţineţi … mândria! Ea este cea care va poate bloca în celelalte domenii și care va poate da neînţelegeri sentimentale si/sau cu copiii. Mândria nu are nicio legătura cu demnitatea, numărul 8 și Saturn va cer maturizare în acest sens, pentru a evita umilinţele, blocajele în relaţii. Puteţi învaţă sa va exprimaţi afecţiunea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveţi activă casa a 4-a – familia, căminul, imobiliarele, ţara. Este nevoie sa echilibraţi necesităţile construirii unei cariere cu cele ale unei familii armonioase, ceea ce este o adevărată provocare. Nu intraţi în conflicte cu membrii familiei (atenţie mai ales la membrii în vârstă), pentru a nu aduce o răceală în relaţiile cu aceştia.  Dacă doriţi sa va schimbaţi reşedinţa (sau sa o renovaţi), este un moment bun.  Evitaţi munca în exces, la serviciu sau acasă.  

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion –Aveţi activă casa a 3-a – comunicare, relaţia cu fraţii și surorile, călătorii scurte, cursuri, gândire practica. Numărul 8 și Saturn va ajuta sa va maturizaţi în aceste domenii, va ajuta sa va disciplinaţi gândirea, sa nu mai luaţi de buna orice informaţie, pentru a face diferenţa intre ceea ce este real și ceea ce este doar o minciuna. Diferenţa dintre iluzie și realitate este data de trecerea prin filtrul spiritual a oricărei informaţii și acest lucru vă va ajuta sa evitaţi dezamăgirile.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Aveţi activă casa a 2-a – bani, bunuri materiale, resurse personale. Numărul 8 și Saturn va ajuta sa începeţi o nouă afacere, pe baza talentelor pe care le aveţi. În timp, aceasta vă va aduce confort financiar. Deveniţi mai responsabil fata de proprii bani, evitaţi risipa, cheltuielile inutile. Este necesar sa conştientizaţi ca orice valoare trebuie respectata și obţinută prin muncă cinstită și răbdare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Aveţi activă casa 1 – personalitatea, imaginea, corpul fizic. Este o perioada importantă și rara în viaţa dvs. Aveţi un comportament reţinut, care poate fi perceput ca rece. Este necesar sa va analizaţi comportamentul în situaţii trecute și sa încercaţi sa îl îmbunătăţiţi pe viitor, pentru relaţii mai reuşite cu cei dragi și în general, în toate aspectele vieţii. A fi realist nu elimina afectivitatea din relaţii.  

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Aveţi activă casa a 12-a – secrete, karma, înscenări, condiţionări. Numărul 8 și Saturn va ajută în evoluţia spirituala, făcându-vă sa experimentaţi singurătatea, pentru ca un timp sa rămâneţi cu dvs. înşivă, pentru analiză, detaşare și regăsirea liniştii sufletului. Va retrageţi din relaţii care nu vi se mai potrivesc. Este necesar să vă eliberaţi de frici și blocaje pentru a putea evolua. Practic, va faceţi curăţenie și ordine în suflet.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Aveţi activă casa a 11-a – prieteni, planuri pe termen lung. Puteţi renunţa la prietenii ce vi se par perimate și clădi noi prietenii, mai potrivite cu cel/cea care sunteţi acum. Este favorizata munca în echipa, însă nimic nu vine rapid, trebuie sa clădiţi și noile prietenii, și noile afaceri, pana sa vedeţi un progres. Pe termen lung, nu veţi avea vreun beneficiu din demersuri inechitabile.  

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×