Horoscop Iunie

In 2019 luna iunie este guvernata de numărul 9, ce ne cheamă la îmblânzirea inimii, inteligenta emoţională, iubire universala, trezire spirituala. Planetele care materializează energia lui 9 sunt Marte și Pluto. Marte cel bătăios și activ se afla în zodia Racului toată luna, iar Pluto se afla în Capricorn pana în 2024. Pluto este octava superioara a lui Marte. Marte reprezintă energia și acţiunea, iar Pluto este catalizatorul energiei și motivul acţiunii. Întrebarea lunii iunie este: reacţionăm la nervi sau acţionăm conform principiului universal al Iubirii? Răspunsul îl ştim cu toţii, mai ales ca focul lui Marte este întrucâtva calmat de apa Racului.

 

Care sunt influentele numărului 9 pentru fiecare zodie în parte?

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Eşti concentrat pe cămin și familie. Faci în aşa fel încât sa îți înfrumuseţezi casa, în funcţie de posibilităţile pe care le ai. Întrunirile de familie pot duce la discuţii. Poţi însă utiliza energia lui 9 pentru a menţine relaţii armonioase, a vindeca răni vechi și a nu cădea în capcana certăreţilor.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Energia ta este canalizata către cei din mediul apropiat, vecini, fraţi, veri. Mintea funcţionează rapid, dis cutiile sunt plăcute. Nu intra în polemici. Doreşti sa ai parte de armonie și civilizaţie nu doar în casa, ci și în mediul apropiat casei – blocul, strada pe care locuieşti.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Este influenţată casa a 2-a, a banilor munciţi și a propriilor resurse. Doreşti să faci bani în plus, sa găseşti noi surse financiare. În aceasta perioada apar cheltuieli în plus. Trebuie sa iei parte la un eveniment, care reprezintă o cheltuiala în plus sau este necesar sa împrumuţi o persoana draga cu bani.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Marte îţi da un gen de energie și de hotărâre pe care nu le ai de obicei. Eşti foarte dinamic. Profita de aceasta luna, însă nu îți forţa limitele, pentru a nu-ți afecta sănătatea. Atragi oamenii în jurul tău, inclusiv persoanele de sex opus, ai mult farmec.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Leul cel extrovertit este puţin nedumerit, fiindcă energia lui 9 se concentrează în casa a 12-a, casa temerilor și a interiorizării. Poate nu vrei sa rămâi singur cu tine însuţi, însă nu prea ai încotro. Reflectează, meditează. Acest lucru te va ajuta sa înveţi din propriile greşeli și sa nu dai vina pe alţii pentru anumite neîmpliniri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Acorda mai multă atenţie prietenilor, spre bucuria lor și a ta. Se îmbunătăţesc relaţiile sociale și poţi face un salt în cariera, cu ajutorul prietenilor. Nu te concentra pe trecut și nu aduce în discuţie probleme vechi, pentru a nu strica aceasta noua armonie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Ești bine văzut în cariera, primeşti responsabilităţi noi. Însă, atenţie: nu intra în conflict cu superiorii. Dacă păstrezi relaţii armonioase, acum este un moment în care poţi fi promovat, poţi ajunge la statutul pe care ți-l doreşti de mult.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Începutul verii te găseşte cu o dorinţă de călătorie, de evadare. În acelaşi timp, ai o uşurinţă mare la scris și comunicare, aşadar este necesar sa găseşti un echilibru intre nevoia de vacanţă și faptul ca ai sprijin astral pentru instruire la nivel înalt.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Este necesar sa plăteşti o datorie și este posibil să faci un nou împrumut pentru a putea realiza acest lucru, poate de la familie sau de la o banca. Membrii anumitor cupluri nu mai doresc sa mai depindă financiar de soţ/soţie, în funcţie de caz.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Principala ta preocupare este cariera, însă în iunie nu ai încotro și trebuie sa te concentrezi pe relaţii, în special pe cele de lunga durata, pe nevoile celor care merg la drum lung alături de tine. Renunţă la certuri. Vei avea surprize frumoase de la partenerul de cuplu si/sau de la prieteni.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – În iunie este vorba despre munca și sănătate, cu accent pe sănătate. Ai mult de lucru. Încearcă sa nu te ciondăneşti cu colegii, dar nici nu permite obraznicii. În ciuda ritmului, nu uita de nevoile propriului corp – alimentaţie sănătoasă, odihna, mişcare, soare, aer curat.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Ai o dispoziţie vesela și o relaţie buna cu copiii. Dragostea în cuplu înfloreşte. Ai energie creatoare, deci este momentul sa te concentrezi pe o pasiune de care nu prea ai avut timp pana acum, deoarece astrele îți dau inspiratie.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si case astrologice aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×