Horoscop mai

Luna mai 2018 sta sub influenţa energiilor numărului 7 – căutătorul adevărului.  Aşadar în mai sunt foarte puternice influentele planetei Neptun și a Nodului Sud al Lunii. În intervalul 3 februarie 2012- 26 ianuarie 2026 Neptun este in domiciliu, in zodia Peştilor, ajutând la trezirea noastră spirituala. De asemenea, intre 9 mai 2017 si 6 noiembrie 2018, Nodul Nord al Lunii se afla in zodia Leului, Nodul Sud al Lunii se afla in zodia Vărsătorului. Acesta ne ajuta în rezolvarea problemelor restante din alte vieţi sau de acum 18-19/36-38 ani, în special în domeniul social și al prieteniilor. El ne readuce in viata situaţii în cadrul unor grupuri din care am făcut parte odată si din mijlocul cărora nu am îndrăznit sa ne desprindem sau prietenii vechi, dar în care dinamica relaţiei s-a schimbat. Pana in noiembrie 2018 avem şansa sa punem la punct aceste aspecte nerezolvate, sa păstram în viaţa noastră doar relaţiile care ni se potrivesc si sa ne desprindem din grupurile sau prieteniile in care am rămas pana acum doar prin compromis. Anumite persoane pot descoperi puterea acţiunii în grup sau a bucuriei de a ajuta în comunitate. Aşadar, sa aducem adevărul în relaţiile noastre, ajutaţi fiind de energia benefică a numărului 7.

 

Mai pe larg, care sunt în luna mai, principalele influente ale energiei numărului 7 pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Tranzitul Nodului Sud al Lunii afectează direct casa prieteniilor și a relaţiilor de grup. Puteţi fi impulsiv și nerăbdător.  Aveţi şansa sa învăţaţi ca nu puteţi da vina pe cei din jur pentru anumite nereuşite personale, ci ca este cazul sa va asumaţi responsabilitatea propriilor acţiuni.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Influenţate sunt cariera, profesia, succesul. Este o perioada buna sa începeţi o afacere personala și sa aveţi curajul de a ieşi din zona de confort a unui serviciu cunoscut, dar poate prea puţin satisfăcător.  Sprijinul îl veţi găsi în familie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Este o perioada minunata pentru educaţie, studii, călătorii lungi, relaţia cu străinătatea. Este necesar sa nu fiţi ambigui în exprimare și sa aveţi răbdare cu prietenii. Atenţie la bârfe, la afirmaţii nefondate!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Tranzitul Nodului Sud al Lunii  vorbeşte despre finanţele comune – în familie sau în afaceri – și despre credite. Nu contractaţi credite decât pentru nevoi reale, încercaţi sa va limitaţi la ceea ce aveţi și la ceea ce puteţi avea prin propriile puteri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Este momentul sa va desprindeţi de relaţiile care nu vi se mai potrivesc, în care va simţiţi captiv. Acest lucru vă va ajuta și pe plan personal, și pe plan profesional.  Aveţi susţinerea astrala, nu trebuie sa va temeţi ca veţi rămâne singur sau neînţeles.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Ce noutate! La dumneavoastră este vorba iar de ... munca! 🙂 Nu va lăsaţi antrenaţi în bârfe, încercaţi sa va abţineţi de la critici, fiţi înţelegător și milos cu oamenii și ajutaţi fără sa puneţi condiţii.  Va preocupa sănătatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – O luna dedicata copiilor, în cazul în care aveţi, iubirii în general. Este necesar sa lăsaţi libertate copiilor, sa nu fiți geloşi și posesivi în relaţiile de iubire. Sunt favorizate activităţile altruiste în cadrul grupurilor, organizaţiilor cu caracter umanitar.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Aveţi şanse mari în cariera, iar acest lucru poate afecta viata de familie. Provocarea este sa nu neglijaţi familia beneficiind, în acelaşi timp, de şansele care va sunt oferite în profesie și care va pot aduce un statut social superior.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Un flux rapid de informaţii va poate face sa le selectaţi cu greu pe cele importante de cele valoroase. Totuşi este necesar sa faceţi aceasta selecţie, altfel nu puteţi beneficia de informaţii superioare, valoroase, care va vor ajuta sa va dezvoltaţi înţelegerea superioara și spiritualitatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Nodul Sud al Lunii tranzitează casa a doua, casa valorilor materiale (bani din munca proprie) și personale, adică resursele individuale de orice natura. Este nevoie ca aici să se producă o schimbare în dumneavoastră, în sensul ca trebuie sa va folosiţi propriile resurse doar pentru a face bine celor din jur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Problemele restante se refera la comportamentul pe care l-aţi avut fata de cei din jur. Puteţi folosi energia acestei luni pentru a va afirma prin propriile puteri. Doar după aceea veţi găsi un partener care sa corespunda cerinţelor dumneavoastră. Divinitatea va ajuta sa aveţi relaţiile de prietenie și de iubire potrivite.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Nu este momentul sa va izolaţi, sa va victimizaţi și sa visaţi cu ochii deschişi. Priviţi în jur, sunt foarte multi oameni mai necăjiţi decât dumneavoastră și, dacă va dezvoltaţi calităţile, veţi reuşi sa va simţiţi bine în propria piele și sa fiţi de folos și celor din jur.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×