Horoscop martie

Martie 2018 este guvernat de energia numărului 5, careia ii corespunde planeta Mercur. Si unde mai pui ca avem doua luni pline: pe 2 martie in Fecioara si pe 31 martie in Balanta! La inceputul lunii, Mercur si Venus sunt in conjuctiei in Pesti, apoi deschid drumul Soarelui, care intra in Berbec pe data de 20, data la care Mercur si Venus fac conjunctie tot in Berbec. De fapt, Mercur si Venus sunt in conjunctie intreaga luna. O luna in care suntem deschisi, spontani, aventurieri, progresisti, dar si irascibili. Daca avem ceva de spun, vom spune, indiferent de consecinte. Nu ne vom lasa influentati de parerea altora si vom lupta pentru a noastra, cu incapatanare. Mercur in Berbec este foarte sensibil la critică... in fine, nu strica sa gandim de doua ori inainte de a deschide gura. Avem capacitate de asimilare, de a ne comunica ideile, socializam, ne facem  relatii.

 

Mai pe larg, care sunt principalele influente ale energiei numarului 5 pentru fiecare zodie?

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Luna aceasta, intelectul dvs. este stimulat, aveti o mare capacitate de exprimare verbala sau in scris. Sunteti inventiv, asimilati cu usurinta cunostintele, convingeti oamenii sa va urmeze. Sunteti repezit, pripit, incapatanat, vorbaret, agitat  din punct de vedere mental.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – O luna buna pentru afaceri, pentru facut bani. Sunteti diplomat, va expimati cu prudenta. Nu va pripiti in decizii financiare, cititi Impliniri pe plan relational in prima parte a lunii. Aveti  grija de sanatate.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – La  inceputul lunii cariera este  favorizata. In continuare, Mercur va aduce succes, sanse, colaborări, noroc la bani, priza la public, sprijinul prietenilor. O luna in care sunteti favorizati!

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Sanse pe plan profesional si financiar, colaborari reusite. Comunicati bine, indiferent de distanta. Munciti mult si va ajunge oboseala. Sanatatea trebuie sa fie o prioritate.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Si dumneavoastra aveti o luna activa si puteti munci in exces. Saturn este in casa muncii si incetineste ritmul, ceea ce va predispune la efort in plus, iar problemele de serviciu se pot aglomera.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Drumuri si negocieri benefice. Atrageti fonduri, sponsorizari, incheiati contracte avantajoase. Mercur in conjunnctie cu Venus va face gurmand, incercati sa tineti sub control acest aspect!

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Sunteti sociabili si prietenosi, in general, si foarte tandru, apropiat si comunicativ cu  partenerul. Munciti bine in echipa. Pot aparea noi contracte sau acte aditionale avantajoase la contractele vechi.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion –  O luna a flirtului, a escapadelor, puteti avea o idila la locul de munca. Munciti cu placere, colegii si sefii va apreciaza, va afirmati. Si situatia financiara este favorabila. Pe scurt, astrele sunt de partea dumneavoastra!

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – O luna  foarte dinamica pe plan profesional, dar si sentimenntal. Puteti avea parte de un castig neasteptat,  insa acest lucru nu  trebuie sa va faca natent  cu banii.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Sobrul Capricorn  de data aceasta se simte tanar si vesel, dornic de flirturi, este placut si spiritual. Cuplurile stabile au parte de  tandrete, afectiune, intelegere. Usurinta  in realizarea lucrarilor. Aveti nevoie de odihna.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Capacitate de creatie. Legati noi prietenii si chiar puteti incepe o noua relatie de cuplu, pe baza unor gusturi si idei comune. Succes profesional si financiar. Atentie la prieteni falsi.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pesti – O perioada minunata pentru viata de cuplu. In aceasta perioada, timizii Pesti isi descopera calitati de lider. Lucrurile se leaga frumos si la serviciu si pe plan finaciar.

 

Pentru a afla în ce mod viata dvs. este ghidata de numere, în ce zodie si casa astrologica aveți planetele natale si modul în care acestea va influențează, va invit sa comandați analiza astro-numerologica:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online