Horoscop noiembrie

Odata cu mijlocul toamnei, noiembrie 2018 ne readuce energia numarului 4 – dorinta de materializare, de stabilitate. Cuvantul de ordine este echilibrul. Am mai semnalat intr-un articol anterior ca aici apare un paradox, din moment ce planeta corespondenta numarului 4 este Uranus, adica planeta cu energiile cele mai innoitoare si transformatoare. Aici avem o lectie: intepenirea intr-o anumita situatie nu insemna stabilitate, daca acea situatie nu are baze stabile lumea spirituala... Deocamdata nu mai insist in aceasta directie, pentru ca mai am un atu in maneca: lui 4 ii corespunde si un punct matematic in astrologie – Nodul Nord al lunii, insemnand sensul vietii noastre, directia evolutiei, cea catre care ne indreptam pentru ne indeplini menirea in viata. Pe harta natala a fiecaruia dintre noi, Nodul Nord al lunii este pozitionat la un anumit grad, intr-un anumit semn zodiacal, intr-o anumita casa a horoscopului. Acesta revine in pozitia de la nastere dupa un ciclu de 18 ani si 7 luni, rastimp in care tranziteaza toate zodiile. In noiembrie are loc un eveniment important, anume Nodul Nord intra in Rac pe 16 noiembrie 2018, unde ramane pana pe 4 iunie 2020. Asadar, energia din a doua jumatate lunii noiembrie va deschide o cale si isi va intinde aripile pana pe 4 iunie 2020.

 

Ce schimbari aduce acest eveniment pentru fiecare zodie?

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Pentru dumneavoastra incepe o perioada in care accentul va fi pe familie, camin. Veti fi provocat de evenimente sa echilbrati viata de familie cu cea profesionala. Vor aparea sanse de imbunatatire a situatiei imobiliare, cumparari/vanzari de case si terenuri, renovare a casei, clarificari cu membrii familiei, parintii, infrumusetarea locului in care ne simtim acasa.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Accentul este pus pe o comunicare buna cu mediul apropiat. Acesta nu va trebui neglijat in favoarea relatiilor la distanta. Veti fi provocat sa echilibrati dorinta de a avea o relatie buna cu strainatatea cu faptul ca trebuie sa fiti aproape de cei dragi de aici, frati, surori, vecini. Apar oportunitati legate de studii de perfectionare, specializare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – La dumneavoastra sunt vizate propriile resurse – calitati, abilitati, bani castigati din propria munca. Este momentul sa va bazati mai putin pe banii altora – cei din cuplu, familie, credite, ci sa va bazati pe veniturile din munca si pe propriile capacitati. Puteti incepe o afacere bazata pe un talent pe care il aveti, acest lucru va va furniza echilibru interior.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – In perioada care incepe racusorii vor fi vedete, valsul dansandu-se intre propriul eu si ceilalti. Veti fi provocat sa echilibrati viata personala cu diversele obligatii ce deriva din relatiile contractuale si din parteneriatele lungi pe care le aveti sau pe care le veti initia, accentul fiind pe EU. Puteti semna un contract avantajos de afaceri sau puteti sa va casatoriti cu o persoana care se potriveste firii pe care o aveti.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Dupa afluxul de energie dat de Nodul Nord al lunii in Leu, acum aveti ragazul de a va ocupa de dumneavoastra insiva si de a echilibra nevoia de apropiere de Divinitate, de depasire a propriilor frici, de spiritualizare, cu regimul rutinier de zi cu zi, serviciul, datoriile zilnice. Acest lucru va va imbunatati starea de sanatate.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Fecioara cea perfectionista se va orienta, de aceasta data, spre grupuri, spre  societate. Veti fi preocupat de binele colectiv, idealuri comune, proiecte originale, revolutionare si va veti implica in actiuni sociale. Veti fi provocat sa echilibrati aceasta deschidere uriasa catre ceilalti cu viata sentimentala, nevoia de relaxare si de implicare in viata copiilor.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Balantele au protectie in cariera, profesie, urcarea pe scara ierarhica. Este o sansa de care ar fi bine sa profite. Provocarea consta in faptul ca vor fi nevoite sa echilibreze profesia cu viata de familie, viata sociala cu cea profesionala, intalniriile de afaceri cu obligatiile familiale, timpul petrecut cu colegii, sefii, partenerii de afaceri, cu cel alocat parintilor, familiei.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Aveti sansa de a calatori in departari, de a va imbogati spiritual prin studii inalte si calatorii, de a va clarifica principiile care va ghideaza. Provocarea este sa echilibrati acesta tendinta de a sparge barierele cu socializarea in mediul apropiat, alergatura pentru acte (obtinere, autentificare, legalizare), eventualele obligatii fata de frati, diverse tranzactii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Aveti sansa de a va implica sentimental intr-o relatie interesanta, probabil cu o persoana pe care ati cunoscut-o si in alta viata. Va redresati afectiv in ciuda incercarilor, aveti sansa la venituri suplimentare, comune sau credite. Este o perioada in care puteti primi o mostenire. Veti fi provocat sa echilibrati latura afectiva cu cea materiala.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Dumneavoastra aveti sansa de a incheia contracte avantajoase sau de a stabili parteneriate indelungate, fie de afaceri, fie personale. Colaborati bine, sunteti impaciuitor. Este necesar sa echilibrati dorinta de a va impune cu nevoia de colaborare, printr-un comportament mai placut, mai putin aspru, prin accent nevoile emotionale ale dumneavoastra si a celor cu care relationati..

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Sunteti provocati sa va depasiti temerile, sa faceti pace cu trecutul, sa renuntati la negativitate si autosacrificiu, Universul oferindu-va sanse in domeniul muncii si al propriei sanatati. Veti echilibra latura spirituala cu cea concreta, aducand sanatatea spirituala pana la nivel fizic si reusind, in sfarsit, sa aveti o slujba in care munciti cu placere.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – In ultima perioada ati muncit mult. Acum veti avea ocazia sa aveti o relatie romantica reusita, sa va manifestati afectiunea, dragostea, talentele, sa fiti alaturi de copii – daca este cazul, sa va bucurati de ceva mai mult timp liber ca de obicei. Veti fi nevoit sa echilibrati dorinta de a fi de ajutor in grupul de prieteni sau in probleme sociale cu propriile nevoi emotionale, pe care le-ati neglijat in ultima vreme.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

Analiza astro-numerologica

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×