Horoscop noiembrie

energie creativitate imaginatie

In 2017, luna noiembrie este a numarului 3 – energie, creativitate, imaginatie – si suntem protejati de binevoitorul Jupiter. El augmenteaza toate aspectele pe care le atinge. De cele mai multe ori, acest lucru este minunat, insa cateodata aspectele in cauza sunt legate de legea cauza-efect 🙂 Jupiter favorizeaza tot ce este moral si legal. In octombrie, Jupiter a intrat in Scorpion, unde va ramane pana pe 8 noiembrie 2018. In Scorpion ajunge si Venus, formand un tandem frumos cu Jupiter pe data de 13: putem castiga din asocieri, cu atentie insa la riscuri. Mercur va fi in Sagetator, asaltandu-ne cu informatii. Va tine de noi sa le alegem pe cele cu adevarat importante. La sfarstitul lunii, pe data de 25, Mercur va fi in trigon cu Uranus retrograd in Berbec, aducandu-ne idei originale, dintre care o parte se pot pune in practica, insa unele sunt dificil de materializat. Mercur continua sa alerge prin Sagetator si il ajunge din urma pe lentul Saturn, pe data de 28. Saturn este cel care ne va veni in ajutor, trimitandu-ne energie buna pentru a transforma ideile din urma cu trei zile in proiecte durabile.

care sunt principalele influente ale energiei numarului 3 pentru fiecare zodie?

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Berbec, ori Jupiter natal in casa 8 – Sunt favorizate asocierile, plasamentele, sexualitatea, intuitia si capacitatea de regenerare. Partenerul ar putea castiga bine si acest lucru se poate rasfrange pozitiv si asupra dvs. Sau puteti obtine un imprumut. In orice caz, rezolvati ceva probleme financiare. Munciti bine in echipa. Puteti avea supriza ca obtineti o nou rol la locul de munca si ca va trebui sa renuntati la o parte din indatoririle vechi.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Taur, ori Jupiter natal in casa 7 – Asocieri norocoase, dar si inamici la care trebuie sa fiti atenti. Jupiter poate schimba natura relatiilor, caci cele perimate se incheie si apar unele noi, benefice pentru stadiul evolutiei dvs., fie in afaceri, fie pe plan personal. Nu veti avea succes in afaceri ilegale sau tradari, uitati asadar cu totul de ele!

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Gemeni, ori Jupiter natal in casa 6 – Se imbunatatesc relatiile cu colegii si munciti cu placere la serviciu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, luna noiembrie s-ar putea sa vi-l aduca. Sunteti atent la starea de sanatate. Agitati din fire, incercati totusi sa fiti mai calmi, pentru ca acest calm va aduce si ameliorarea unor eventuale afectiuni.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Rac, ori Jupiter natal in casa 5 – Jupiter este in trigon cu Soarele sau ascendentul natal, asadar sunt favorizate ocupatiile in care va puteti folosi capacitatea de creatie. Acestea sunt si cele care va aduc castiguri. Aveti o stare buna de sanatate. Daca sunteti in convalescenta, trebuie sa stiti ca recuperarea este rapida si facila. Si viata sentimentala este la cote maxime si puteti concepe un bebe.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Leu, ori Jupiter natal in casa 4 – Actiunile dvs. din aceasta luna sunt orientate spre sporirea confortului domestic, in functie de posibilitatile fiecaruia: de la achizitia unui obiect frumos/util in casa, pana la renovare sau cumpararea unei noi proprietati. Oricum ar fi, va sporiti patrimoniul. In aceste demersuri, nu acceptati decat oferte verificate.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Fecioara, ori Jupiter natal in casa 3 – Jupiter este in sextil cu Soarele sau ascendentul dvs. natal. Este un aspect benefic, nu atat de puternic precum trigonul sau unele conjunctii. Asta inseamna ca trebuie sa munciti mai mult ca Scorpionii, Racii sau Pestii pentru atingerea telurilor pe care le aveti, insa recompensa va fi pe masura, in domeniile profesional, sentimental si al sanatatii.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Balanta, ori Jupiter natal in casa 2 – Jupiter va ajuta in domeniul bunurilor, banilor câştigaţi prin forţe proprii, alimentaţiei, securitatii materiale. Puteti incepe sa castigati mai multi bani, prin punerea in practica a abilitatilor si cunostintelor pe care le aveti si puteti sa va vindecati de diverse afectiuni daca tineti un regim alimentar sanatos.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Scorpion, ori Jupiter natal in casa 1 – Sunteti rasfatatul acestei luni. Jupiter a mai fost in Scorpion acum 12 ani si va mai fi de abia in 2030. Tot ce incepeti acum va contribui la evolutia dvs. personala in ciclul de 12 ani care de abia a debutat, asa ca este necesar ca tot intreprindeti sa fie legal si sa includa componenta de umanitate si bunatate din dumneavoastra.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Sagetator, ori Jupiter natal in casa 12 – Jupiter in Scorpion va ajuta sa gasiti raspunsuri la mistere ale vietii pe care doriti sa le dezlegati, va da o orientare spirituala si va protejeaza impotriva problemelor. Veti simti nevoia sa fiti singur cu Ingerul dvs. pazitor, sa meditati, sa va rugati.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Capricorn, ori Jupiter natal in casa 11 – Prietenii va ajuta sa va impliniti ambitiile. De altfel, si dvs. sunteti mai prietenos ca de obicei. Un prieten/prietena se poate transforma in iubit/iubita. Desi sunteti un traditional, acum veti fi atras de idei noi si originale. Va puteti implica intr-o cauza umanitara.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Varsator, ori Jupiter natal in casa 10 – Incepeti sa aveti succes in cariera, sa vi se recunoasca munca. Nu fiti insa mandru si arogant. Nu abandonati ceea ce ati inceput in lunile precedente. Pe bazele pe care le aveti, trebuie să vă extindeți munca și cunoștințele profesionale, să gasiti noi parteneri de munca/afaceri. Fiti atenti la contractele pe care le semnati si la oboseala. Pe cat puteti, mancati usor si faceti miscare in aer liber, chiar daca vremea este rece.

 

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Pesti, ori Jupiter natal in casa 9 – Sunt favorizate studiile înalte, călătoriile lungi, experienţele ieşite din comun, visele, viziunile, munca in strainatate, moralitatea, credinta, comunicarea la distanta. Va clarificati multe probleme vechi si eliminati unele dintre ele, cele care va iritau. 

Teodora Gheorghevici, Sociolog pasionat de astrologie

PS; Soarele natal intr-o zodie inseamna ca aceea este zodia dvs 🙂

curs cristaloterapie

Hai si tu la curs si invata sa accesezi puterea vindecatoare a cristalelor. Nu mai sta pe ganduri. Inscrie-te si prinde pretul promotional 🙂

Raport astro-numerologic

Pentru a afla in ce mod viata dvs. este ghidata de numere, in ce zodie si casa astrologica aveti Soarele, Jupiter sau alte planete si modul in care acestea va influenteaza, va invit sa comandati analiza astro-numerologica

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×