Horoscop octombrie

  • october

 

Octombrie 2018 este guvernata de energia lui 3 – creaţie, comunicare, armonia contrariilor, generozitate, într-un cuvânt – de Jupiter. Acesta se afla încă în Scorpion, pana pe 8 noiembrie 2018.

Care sunt, în luna octombrie, principalele influente pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Jupiter favorizează câştigurile partenerului, sau cele din credite sau moşteniri. Aveţi intuiţie în afaceri și sunteţi responsabil în parteneriatele de orice fel. Dacă va gestionaţi agitaţia interioara, munciţi bine în echipa și chiar o coordonaţi cu succes. Este recomandat sa fiţi flexibil în fata schimbărilor.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Jupiter in Scorpion va ajuta sa fiți diplomat cu cei care nu va simpatizează. Conexiunile va pot ajuta sa urcaţi pe scara sociala și aveţi succes în demersuri legale. Puteţi deveni neatent la relaţiile în care intraţi sau la motivele pentru care intraţi în aceste relaţii. Nu trădaţi! Puteţi face schimbări în bine în viaţa dumneavoastră păstrând calea dreapta.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Va merge bine la locul de munca. Sunteţi apreciat, va înţelegeţi cu colegii și cu şefii, sunteţi mai puţin critic, sunteţi plăcut, harnic și comunicativ, aveţi intuiţie. Puteţi călători în interes de serviciu. Dacă nu aveţi loc de munca, va puteţi găsi unul. Va preocupa propria sănătate.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Jupiter va da romantism, creativitate, sănătate, regenerare și relaţii bune cu copiii. Succes la sexul opus, farmec, flirturi. Faceţi planuri de viitor legate de afaceri și acestea au şanse să se materializeze dacă va utilizaţi talentele. Va simţiţi norocos și încrezător în forţele proprii.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Va preocupa ceea ce este legat de casa și de familie – de la renovarea propriei case, la achiziţionarea uneia noi sau la moştenirea unei case sau unui teren, în funcţie de situaţie. Familia și patrimoniul sunt protejate. În rest, atenţie la asocieri, pentru ca puteţi pierde bani, dacă sunteţi prea credul.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Va înţelegeţi bine cu fraţii și cu vecinii, aceştia va oferă ajutorul în problemele care va preocupa. Faceţi mici călătorii ce va aduc succes în afaceri. Va perfecţionaţi prin cursuri de scurta durata. Este o perioada plăcută pe plan social, aveţi beneficii de imagine și materiale.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Jupiter in Scorpion activează casa propriilor resurse și a banilor din propria munca. Cu alte cuvinte, puteţi câştiga bani dacă va folosiţi propriile talente și cunoştinţe practice. În dorinţa de redresare financiara sau de sporire a capitalului, nu va neglijaţi prietenii și familia!

 

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Încheiaţi un an norocos, în care l-aţi avut pe marele benefic în casa I. Profitaţi de aceasta luna pentru a va îmbunătăţi starea de sănătate și de a va consolida cariera. Este o perioada de evoluţie personala pe toate planurile, tine de dumneavoastră sa faceţi alegerile.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Jupiter in Scorpion va face puternici în fata celor care nu va simpatizează, în fata problemelor vieţii. Va atrag ocultismul, spiritualitatea, dialogaţi mult cu voi insiva și găsiţi răspunsuri și rezolvări la întrebări vechi de ani de zile. Aveţi inclinaţii filantropice, ii protejaţi pe cei aflaţi în suferinţă într-un mod discret, fără fanfaronada.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Prietenii va sunt aproape și va ajuta sa va împliniţi dorinţele, inclusiv cele profesionale. Aveţi succes dacă munciţi în echipa. De obicei sunteţi tradiţionalist, însă acum deveniţi mai deschis către originalitate. Va atrag organizaţiile umanitare și va puteţi afilia la una potrivita cu idealurile pe care le aveţi.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Perioada buna pentru cariera și în viaţa sociala, puteţi fi ajutat de rude și de persoane cu funcţie. Sunteţi optimist, dar este bine sa nu deveniţi arogant. Pentru a reuşi ceea ce va doriţi, trebuie sa va păstraţi moralul ridicat si sa fiţi cu picioarele pe pământ. Deşi Jupiter este în casa carierei, nu va poate ajuta dacă nu sunteţi încrezător în forţele proprii și nu sunteţi hotărât.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Aveţi o relaţie buna cu partenerii din străinătate – de serviciu sau cei pe plan personal. Dacă doriţi sa va găsiţi un loc de munca în străinătate, acum este un moment bun. Oricum, sunt favorizate călătoriile lungi, fie pentru munca, fie pentru plăcere. De asemenea, progresaţi atât pe plan intelectual, cât și pe plan spiritual.

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

Analiza astro-numerologica

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×