Horoscop septembrie

Afla ce ti-au pregatit planetele in luna septembrie si cum va arata viata ta! 

Iată ca ajungem și la luna septembrie 2018, guvernata de energia lui 2, într-un an maestru 11, în care Universul ne invita sa lucram pentru binele comun.  Planeta care materializează energia lui 2 este Luna. Pe 25 septembrie, ora 05:52, vom avea luna plină în Berbec (opoziţie între Luna din Berbec și Soarele din Balanţă). Fiind primul semn zodiacal, Berbecul este despre iniţiativă, ii place sa privească înainte, din punct de vedere energetic fiind mai potrivit cu faza de luna noua. Insa luna plină ne cere să  luam o pauza si reflectăm. Aceste energii contradictorii pot duce la prea multă înflăcărare și nesăbuinţă.

Care sunt, în luna septembrie, principalele influente pentru fiecare zodie?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Nu e bine întotdeauna sa fiți impulsiv! În septembrie relaţiile atârnă în balanţă, deci nu va permiteţi sa ignoraţi sentimentele altora!  Aveţi sprijinul Soarelui și lui Mercur pentru discuţii edificatoare în cuplu.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Nu va simţiţi foarte comunicativ la serviciu în aceasta luna. Însă trebuie sa fiţi un pic atent la ce le spuneţi colegilor, colaboratorilor, şefilor. Însă în cuplu sunteţi pe aceeaşi lungime de unda cu partenerul.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Aveţi o stare buna mentală și sunteţi fermecător. Sunt multe oportunităţi în viaţa sociala. Fiți atent la onorarea promisiunilor, nu promiteţi mai mult decât va permit timpul și energia!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Fiţi atent la partea financiara (credite, taxe, impozite, speculaţii). Nu va lăsaţi tentat de banii care pot fi câştigaţi la limita legalităţii. Munciţi mult si aveţi tendinţa sa aduceţi acasă problemele de la locul de munca.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Vi se reproşează ca acordaţi prea mult timp profesiei 🙂 Și nu este rău ca faceţi acest lucru. Munciţi mult și rezultatele se văd pe moment, dar se vor vedea și în viitor.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Deschiderea către o altă persoană implică întotdeauna un element de risc. Aşadar, de obicei sunteţi rezervat în exprimarea sentimentelor. Însă acum comunicarea pe acest plan este favorizata, profitaţi!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – La dumneavoastră totul este despre echilibru, dar și despre nehotărâre. În aceasta luna e bine sa ştiţi ce va doriţi de la o relaţie. Dacă veţi continua sa ezitaţi, puteţi rămâne singur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – În septembrie este avantajata munca în echipa și în beneficiul altora. Situaţia profesională este tensionata. Nu va lăsaţi copleşit de stres, acest lucru va poate afecta sănătatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Stabilitate afectiva și în cuplu, va rezolvaţi problemele în acest domeniu, chiar dacă mai gafaţi. Munciţi cu spor și sunteti recompensat. Evitaţi conflictele.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Flirturile de luna aceasta nu vor duce la relaţii pe termen lung. Însă relaţiile existente sunt pe făgaşul cel bun. Contrar deprinderilor sociale statornicite și care, de multe ori, duc la tragedii, veţi învăţa ca banii nu sudează cu adevărat o relaţie de cuplu.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Aveţi rezistenta la efort și profitaţi de acest lucru. Nu sunteţi prea mulţumit de aspectul profesional, însă e nevoie de răbdare și de înţelegere umana. Nu generaţi conflicte!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Aveţi tendinţa sa va supraevaluaţi în fata angajatorilor și colegilor. Nu faceţi cheltuieli inutile și plătiţi-vă datoriile. Investiţi mai mult timp și sentimente în relaţia de cuplu!

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online