Horoscop septembrie

A venit toamna, cu culorile sale bogate si cu soare bland si mangaietor! Acum luna septembrie este guvernata de numarul 1, acesta insemnand vointa, energie, inceput, actiune personala.

Planeta guvernatoare este Soarele, care se afla pana pe 22 in Fecioara. Pe 5 septembrie Mercur isi va relua mersul direct in zodia Leului, reactivand efectele eclipsei de Soare din 21 august, pe 23 septembrie Soarele intra in zodia Balantei si pe 28 septembrie Pluto isi reia mersul direct in Capricorn. Ce putem face ca sa utilizam aceste energii pentru dezvoltarea noastra personala si pentru relatii armonioase cu cei din jurul nostru?

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Berbec Cuvantul de ordine care va dinamizeaza este iubirea. Aveti carisma, puteți să atrageți partenerii romantici. Femeile pot ramane insarcinate. Soarele si Mercur va indeamna sa calatoriti, sa iesiti in lume. Insa veți tendința de a căuta perfecțiunea la perechea pe care o cautati. De ce? Oamenii nu sunt perfecti. Nu va limitati singuri!

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Taur –  Casa familiei este foarte puternică. Puteți folosi această perioadă pentru a vă planifica obiectivele profesionale și pentru a vă gândi la metodele de realizare a acestora în viitor. Nu fiti suparaciosi si ingrijiti-va sanatatea!

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Comunicati cu farmec; nu vorbiti fara sa ganditi. Puteti atrage admiratori in jurul dumneavoastra cu ... vorba dulce!  Este placut, insa luna aceasta veti pune accent mai mult pe relatiile stabile.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Rac – In septembrie va preocupa mai mult banii si profesia, decat relatiile. Totusi, nu ii neglijati pe cei dragi. Puteti sa le faceti surprize placute si fara sa cheltuiti.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Leu – La inceputul lunii finalizati probleme ramase restante, achitati datorii, iar in a doua jumatate a lunii sunteti mai linistit. Aveti apetit sexual, insa trebuie sa va ingrijiti sanatatea.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Poate fi luna voastra, daca sunteti optimist si nu va iluzionati! Tineti sa atrageti atentia si puteti reusi, insa nu fiti prea insistent. Puteti armoniza constientul cu impulsurile subconstiente si calatoriti pe distante scurte.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Balanta –  Pana pe 22 sunteti destul de insingurat, insa de pe 23 Soarele intra in zodia dumneavoastră, facandu-va ambitios si aducandu-va succes in ceea de intreprindeti. Atentie la reactivarea suferintelor vechi!

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Sunt favorizate prieteniile si cariera. Participati la multe evenimente, sefii va sprijina si puteti avea chiar voi rol de lider. Puteti recupera bunuri sau bani pe care i-ati imprumutat. Va atrag persoane cu ... statut!

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Sagetator – Si la dumneavoastră cariera este in prim plan. Soarele in tranzit face un aspect de trigon cu Soarele dumneavoastra natal si va ajuta sa straluciti, Marte va da puterea de a actiona si Mercur va da o minte limpede.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Va doriti sa calatoriti, sa va miscati, insa trebuie sa fiti prudent si sa nu va grabiti. Va preocupa studiul si aveti o relatie buna cu colaboratorii de la distanta.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Varsator – In prim plan: cariera si banii! Puteti gasi sponsori pentru planurile pe care le aveti, puteti atrage finantari de la institutii, sau poate castigati ceva de urma unei mosteniri sau al unui partaj.

Dacă aveți soarele natal sau ascendentul în Pesti – Colaborati bine, munciti in echipa, relatiile contractuale de orice fel sunt favorizate, va rentabilizati munca, iar acest lucru are un efect pozitiv si asupra vietii de familie.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Comanda Numerograme personalizate - Consultatii numerologice

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×
PROGRAM PERSONALIZAT - TERAPIE REIKI

 

Program de 5 sedinte
5 sedinte de terapie si tratament Reiki
Programul este personalizat in functie de afectiune
1 sedinta ⁄ saptamana

 

Beneficii
Reiki trateaza diverse afectiuni fizice, emotionale si energetice.
Sunt dovedite stiintific efectele benefice in reducerea stresului, dezechilibre emotionale, cresterea fertilitatii, afectiuni ale coloanei si multe alte afectiuni.
Beneficiile terapiei Reiki sunt resimtite imediat.
Este recomandat atat cu scop preventiv, cat si in situatii cronice.

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online