Horoscop aprilie

În aprilie 2019 suntem ghidaţi în principal de energia numărului 7 – înţelepciune, spiritualitate, adevăr, fiind influenţaţi puternic de Neptun și de Nodul Sud al Lunii (influentele din vieţile anterioare). În prezent, Neptun este in zodia de domiciliu, cea a Peştilor, pana pe 26 ianuarie 2026, lucrând pentru ca noi să ne apropiem mai mult de Divinitate. Iar intre 16 noiembrie 2018 și 4 iunie 2020, Nodul Sud al Lunii se afla în Capricorn. Acest lucru înseamnă ca direcţia generala a evoluţiei noastre este spre valorile Racului, spre dezvoltarea sufletului. Aceasta direcţie poate intra în conflict cu Nodul Sud, în cazul în care îl lăsăm să se manifeste excesiv, punând accent doar pentru dezvoltarea unei cariere, pe relaţii din interes, pe duritate, pe acumulare de bani. Soluţia este sa găsim un echilibru intre cămin și cariera, să ne asumăm corect responsabilităţile și sa avem scopuri realiste.

 

Care sunt influentele pentru fiecare zodie în parte?

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – apar schimbări în cămin, în viața de familie. Aveţi nevoie de liniște sufleteasca și pentru aceasta veți deveni mai responsabil în ceea ce priveşte cariera, imaginea, statutul, acest lucru echilibrând automat viața de familie cu responsabilităţile sociale.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – va îmbunătăţiţi relaţia cu rudele, fraţii, vecinii. Multe drumuri. În toată acesta agitaţie sunteţi, de fapt, cu gândul la chestiuni spirituale, încercaţi sa rezolvaţi conflicte interioare bazându-vă pe principii. Va străduiţi să echilibraţi problemele de zi cu zi cu nevoia de evadare, de a călători.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – noi asocieri sentimentale și emoţionale, dar care va pot ajuta și sa va redresaţi financiar. Cu cât dăruiţi mai mult din iubirea, energia și timpul vostru, cu atât Universul va dăruieşte, la rândul sau, şansa de a cunoaşte oameni noi, benefici pentru dumneavoastră.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – în aceasta perioada nevoile dumneavoastră nu sunt neapărat legate de bani, ci de propria independenta. Doriţi sa nu mai depindeţi de nimeni și sa intraţi în relaţii și în parteneriate doar pe picior de egalitate. Va reinventaţi, nu sunteți supus, docil.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – sunteţi preocupat de serviciu, sănătate și de latura spirituala a existenţei. Rutina la locul de munca. Este necesar sa nu va obosiţi excesiv. Fără sa cautaţi acest lucru, deveniţi confidentul unor persoane. Sunteţi atraşi de terapii complementare de vindecare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – anumite relaţii romantice ajung la final, spre dezamăgirea dumneavoastră. Însă va preocupa mai mult activităţile de grup, în asociaţii umanitare, munca de echipa, proiectele originale, prietenii. Schimbări în relația cu copiii, aceştia pot deveni mai puțin dependenţi de dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – şanse pe plan social, în profesie. Reputație buna în mediu profesional. Pentru cei cu dare de mana, este un moment bun sa încheiaţi o tranzacţie imobiliara. Balantele fără loc de munca au şansa sa își găsească unul înainte de sărbătorile pascale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – în cazul în care ați manipulat și v-ați amestecat în probleme care nu va priveau, acum este posibil să vină o plată. Deveniţi mai tolerant și mai înţelegător. Nu vreţi sa va lăsaţi prins de alergătura de dinainte de vacanţa de primăvară, ci va preocupa mai mult studiul pentru propria plăcere.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – începeţi sa va bazaţi mai mult pe posesiunile și bunurile comune, pe care le aveți cu partenerul de viaţă, cu familia sau cu partenerii dintr-o afacere. Moment bun pentru a contracta un împrumut. Aveți mai multă încredere în relaţia de cuplu.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – deveniţi mai tolerant, mai puţin individualist, mai cald. Acest lucru va face mai atrăgător, astfel încât şansele pe plan sentimental cresc. Sunteţi mai puţin conflictual, mai împăciuitor, convieţuiţi bine în cuplu, nu va mai deranjează ca, din când în când, sa dați dreptate și altora.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – faceţi pace cu trecutul, va înseninaţi, iertaţi și sunteţi iertat, astfel încât puteţi, în sfârşit, sa va vedeţi de viaţă. La locul de munca totul merge bine, va recăpătaţi din energia pierduta și din tonus, starea de sănătate se îmbunătăţeşte.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – creativitate la cote înalte, pe care puteţi sa o materializaţi cu curaj. Diverse promisiuni de la oameni cu funcţii se dovedesc a fi doar vorbe în vânt, așa ca nu va bazaţi pe ele. Copiii va aduc bucurii, savuraţi sărbătorile pascale și sunteţi romantic în cuplu.

 

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

http://www.8infinities.com/magazin/analiza-astro-numerologica/

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online