Consultatii

Numerologie

Hartile numerologice  personale sau de compatibiltate iti vor arata defectele, obstacolele, calea ta in viata, metodele prin care sa le depasesti, dar si ce cariera ti se potriveste sau care sunt perioadele benefice pentru viata ta. Traieste constient de alegerile tale!

Vezi mai multe

Terapie Reiki

Terapia Reiki este o metoda energetica ce permite organismului sa corecteze disfunctii si sa restabileasca echilibrul la nivel holistic.

Vezi mai multe

Cristaloterapie

Cristaloterapia utilizeaza puterea energetica a cristalelor pentru a imbunatati vibratiile chakrelor in vederea ameliorarii starii energetice.

Vezi mai multe

Cursuri

Numerologie

STIINTA. CUNOASTERE. EVOLUTIE. 

Sunt cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine beneficiile pe care le ai atunci cand inveti Numerologia. Daca si tu vrei sa inveti si sa descoperi  cea mai veche stiinta de dezvoltare personala ce a ajutat milioane de oameni sa aiba o viata sanatoasa, prospera si echilibrata, vino la urmatorul curs de numerologie.

Vezi mai multe

Reiki

ENERGIE. EVOLUTIE. ECHILIBRU. 

Sunt cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine efectele pe care le resimti atunci cand practici Reiki. Daca si tu vrei sa inveti si sa descoperi tehnica energetica ce a ajutat milioane de oameni sa aiba o viata sanatoasa, prospera si echilibrata, vino la urmatorul curs Reiki.n

Vezi mai multe

Cristaloterapie

ENERGIE. CUNOASTERE. EVOLUTIE. 

Sunt cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine beneficiile pe care le ai atunci cand inveti cristaloterapia. Daca si tu vrei sa inveti cum functioneaza si cum sa utilizezi cristalele, vino la urmatorul curs de cristaloterapie.

Vezi mai multe

Contacteaza-ne pentru intrebari sau programari

office@8infinities.com | 0724 364 843