Consultatii Reiki

Reducere!

150,00 lei 120,00 lei

Terapia Reiki este o metoda energetica ce permite organismului sa corecteze disfunctii si sa restabileasca echilibrul la nivel profund. Este o terapie non-invaziva ce duce la cresterea starii de bine, scaderea nivelului de stres, anxietate, oboseala,neimpliniri sau alte traume fizice, mentale, emotionale si spirituale.

Compara
Categorie:

Descriere

Terapia Reiki este o metoda energetica ce permite organismului sa corecteze disfunctii si sa restabileasca echilibrul la nivel profund. Este o terapie non-invaziva ce duce la cresterea starii de bine, scaderea nivelului de stres, anxietate, oboseala,neimpliniri sau alte traume fizice, mentale, emotionale si spirituale.

Reiki este una dintre cele mai eficiente si rapide terapii alternative utilizate in ziua de astazi cu scopul de a echilibra, armoniza si vindeca acele deficiente energetice pe care o persoana le resimte. Lucreaza la nivel energetic pe sistemul chakrelor si canalizarea energiei universale pentru ridicarea, corectarea si armonizarea nivelului energetic al fiecarei chakre. Reiki traditional este tehnica japoneza de echilibrare, armonizare si vindecare energetica.

Tehnica Reiki datează de la începutul anilor 1920, din învățăturile lui Mikao Usui, un călugăr japonez. Practicile spirituale intense ale lui Mikao Usui au culminat cu iluminarea ce a dus la apariția tehnicii cunoscută astăzi sub numele de Reiki. Spitale din lumea intreaga (America, Spania, Portugalia, Australia, Uk) au introdus Reiki ca forma de vindecare (https://www.humanfrequencies.com/category/reiki-hospitals/)

Starea ta de sanatate are nevoie de amelioarare? Stresul este la cote alarmante? Treci printr-o trauma emotionala? Simti ca nu stii ce sa faci dupa o despartire?​

Ce este si cum decurge o sedinta de terapie

O ședință de terapie Reiki începe printr-o scurtă discuție între terapeut și persoana care dorește terapia. 

Se bazează pe confidențialitatea totală a informațiilor obținute atât în timpul discuției, cât și ca urmare a tratamentului Reiki.

Într-o ședință de Reiki, Maestrul (așa cum este numit terapeutul Reiki) canalizează energia universală și o transmite prin aplicarea mâinilor pe diferite părți ale corpului pacientului – prin atingere sau la o distanță de 4-5 cm de corpul pacientului. 

În timpul tratamentului, nu este nevoie ca persoana să fie dezbrăcată deoarece energia trece prin orice material. 

Durata unei sedinte Reiki este de 60 minute. Este recomandat ca o persoana sa urmeze cel putin 5 sedinte Reiki sau in functie de prima sedinta, se stabileste numarul necesar.

ce face reiki pentru tine

Reiki reface echilibrul energetic și vitalitatea, îndepărtând efectele fizice și emoționale acumulate. Reiki îi ajută pe oameni să-și mențină sau să-și regăsească sănătatea; să-și clarifice ideile și să-și dezvolte mintea; să fie optimiști și să-și facă planuri de viitor. Îi ajută să cunoască realitatea în mod obiectiv și să fie realiști în aspirațiile lor; îi ajută să își dezvolte latura spirituală și chiar ascensiunea spirituală.

testimoniale

Am ajuns la terapia Reiki ca urmare a discutiei cu o prietena care fusese si ea. Recunosc ca nu stiam foarte multe si imi doream sa fiu mai calma si sa scap de anxietate. Am ramas surprinsa de ceea ce am simtit in timpul terapiei, dar si ca am aflat cauza starii mele.
Ioana
Contabil
Am urmat sedinte de reiki si intreaga mea stare s-a ameliorat. Am avut dureri de cap permanente, afectiuni ale ochilor dar si hernie de disc pe care am tratat-o cu reiki si care s-a ameliorat vizibil. Recomand cu caldura.
Catalina
Assistant

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultatii Reiki”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Test

excelent

×