fbpx

Curs de numerologie online

325,00 lei

Cumpara cursul practic de numerologie. Descarci instant dupa achitare. Studiezi in liniste, in ritmul tau. Ai exemple si teme de curs. Inveti sa iti intelegi personalitatea, sa iti descoperi talentele ascunse, sa beneficiezi de momentele optime din viata si sa iti prevezi viitorul.

Compara
Categorie:

Descriere

  • Studiu online
  • Suportul tutorelui
  • Nu există o limită de timp pentru finalizarea cursului
  • 150 de ore de studiu

Studiaza Numerologia de la tine de acasa! Fara orar si stres! Tu iti alegi felul in care sa participi si ritmul in care sa parcurgi materialul de studiu! Descopera lumea numerelor, a celei mai vechi stiinte de dezvoltare personala fondata de Pitagora, intr-un curs practic, fascinant si captivant online.

Cursul de numerologie online are 4 module ce imbina parte teoretica si practica. Ai informatii teoretice, rezolvi lucrarile practice aferente fiecarui modul, in ritmul tau. Ai suport pe parcursul studiului daca ai intrebari si nelamuriri in interpretarea lucrarilor numerologice. Inveti sa realizezi o numerograma completa, sa faci previzionari, sa stabilesti compatibilitati.

Beneficii: 

Cursul te sprijina atat in scopul cunoasterii, evolutiei spirituale, al dezvoltarii personale, dar si cu scop practic. Vei invata sa iti intelegi in profunzime personalitatea, sa iti descoperi talentele ascunse, sa beneficiezi de momentele optime din viata si sa iti prevezi viitorul pentru o viata plina de abundenta, fericire si sanatate. Numerologia are aplicabilitate in viata ta de zi cu zi!

Structura curs:

 

Modul 1 - Numerologia descifrata

Teoria numerelor. Armonii universale si succesiunea numerelor. Numere si cifre. Operatii numerologice. Vibratia nasterii. Cele 9 profiluri de personalitate. Numerele maestre. Lucrare practica

 

 

 

 

 

Modul 2 - Cifrarea literelor

Numere, chakre si culori. Grila Lo Shu. Diagrama vibratiei nasterii. Sagetile lui Pitagora. Ziua de nastere. Corespondenta dintre litere si numere. Clasificarea literelor. Numarul de expresie. Numerologie si destin. Diagrama numelui. Vocatia in numerologie. Tema practica.

 

 

 

Modul 3 - Tabloul complet al numerelor principale: Numerele dominante. Numerele karmice. Vibratia de interior. Vibratia de exterior. Numarul activ. Numarul ereditar. Numarul cosmic. Numerograma personala. Tema practica

 

 

 

 

Modul 4- Numerologie previzionala si practica: Anul si luna personala: calcul si semnificatii. Pinaclurile sau ciclurile vietii. Compatibilitatea numerologica. Adresa si numarul de inmatriculare. Alegerea numelui firmei. Numarul de telefon. Tema practica.

 

 

URMARESTE SI APARITIILE MELE TV IN CARE ITI EXPLIC ASPECTE ALE NUMEROLOGIEI.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

DIPLOMA

Atestat participare si insusire cunostinte Curs de Numerologie online

E-BOOK

4 e-books Curs de numerologie online

Testimoniale

”Am facut cu mare drag acest curs. Eram atrasa de foarte mult timp de numerologie darprobabil acum a fost momentul. Am aflat multe despre mine si m-am luminat. Va multumesc din suflet pentru răbdare”

Florentina


” Iti multumesc ca ai ştiut cum să pui problema ori de câte ori a fost nevoie , prin exemple clare şi la obiect. Eu una sunt foarte încântată şi mulţumită de modul cum au fost prezentate şi explicate cele patru module. O parte dintre teme chiar nu le cunoşteam , iar pe cele pe care le ştiam nu aveam siguranţa ca ar fi fost înşuşite corect , aşa că , misterul s-a elucidat. Cursul de numerologie a fost excepţional din toate punctele de vedere si iti mulţumesc încă o dată pentru ceea ce am învăţat cu foarte multă plăcere şi curiozitatea care mă caracterizează”


Stefania

 

 

”Mi-a placut extrem de mult cum se imbina vibratia nasterii cu numarul vibratiei de interior. Pentru mine, cursul a fost inca o etapa in a ma cunoaste si mai bine”

Teodora 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×