Curs de numerologie online

325,00 lei

 CUMPERI. DESCARCI. STUDIEZI 

Compara
Cod Produs: 01 Categorie:

Descriere

de ce sa studiezi numerologia

Numerologia este o artă de mii de ani. Ca orice știință metafizică, aceasta depinde de înțelegerea faptului că toate lucrurile sunt interconectate. Numerologia analizează legătura dintre literele și numere dezvăluind talentele, punctele forte, punctele slabe, emoțiile, preferințele și o serie de alte calități.

Pentru a utiliza o analogie, gândiți-vă la cele 9 numere ca 9 tuburi de vopsea, fiecare cu o culoare distinct diferită. Imaginati-va ca sunteti o opera de arta pictata de un artist maestru care a folosit orice culoare disponibila pentru a va crea imaginea. Imaginea este unică și complexă: o combinație de culori, forme luminoase și umbre supuse, lumină și reflecție, texturi subtile și îndrăznețe. Cu cât priviți mai adânc, cu atât mai mult percepeți și apreciați multele straturi care compun machiajul “cine sunteți”.

Traieste constient de alegerile pe care le faci!

cursul in numere

4 module, 150 de ore de studiu, 89 de calcule, 12 teme individuale

Sunt doar cateva din numerele ce definesc Cursul de Numerologie. Pe restul le descoperi pe masura ce studiezi si aprofundezi stiinta numerologiei.

CE INVETI

Studiaza Numerologia de la tine de acasa! Fara orar si stres! Tu iti alegi felul in care sa participi si ritmul in care sa parcurgi materialul de studiu! Descopera lumea numerelor, a celei mai vechi stiinte de dezvoltare personala fondata de Pitagora, intr-un curs practic, fascinant si captivant online.

Cursul de numerologie online are 4 module ce imbina parte teoretica si practica. Ai informatii teoretice, rezolvi lucrarile practice aferente fiecarui modul, in ritmul tau. Ai suport pe parcursul studiului daca ai intrebari si nelamuriri in interpretarea lucrarilor numerologice.

Inveti sa realizezi o numerograma completa, sa faci previzionari, sa stabilesti compatibilitati.

Beneficii: 

Cursul te sprijina atat in scopul cunoasterii, evolutiei spirituale, al dezvoltarii personale, dar si cu scop practic. Vei invata sa iti intelegi in profunzime personalitatea, sa iti descoperi talentele ascunse, sa beneficiezi de momentele optime din viata si sa iti prevezi viitorul pentru o viata plina de abundenta, fericire si sanatate. Numerologia are aplicabilitate in viata ta de zi cu zi!

Structura curs:

 

Modul 1 – Numerologia descifrata

Teoria numerelor. Armonii universale si succesiunea numerelor. Numere si cifre. Operatii numerologice. Vibratia nasterii. Cele 9 profiluri de personalitate. Numerele maestre. Lucrare practica

 

 

 

 

 

Modul 2 – Cifrarea literelor

Numere, chakre si culori. Grila Lo Shu. Diagrama vibratiei nasterii. Sagetile lui Pitagora. Ziua de nastere. Corespondenta dintre litere si numere. Clasificarea literelor. Numarul de expresie. Numerologie si destin. Diagrama numelui. Vocatia in numerologie. Tema practica.

 

 

 

Modul 3 – Tabloul complet al numerelor principale: Numerele dominante. Numerele karmice. Vibratia de interior. Vibratia de exterior. Numarul activ. Numarul ereditar. Numarul cosmic. Numerograma personala. Tema practica

 

 

Modul 4- Numerologie previzionala si practica: Anul si luna personala: calcul si semnificatii. Pinaclurile sau ciclurile vietii. Compatibilitatea numerologica. Adresa si numarul de inmatriculare. Alegerea numelui firmei. Numarul de telefon. Tema practica.

 

URMARESTE APARITIILE MELE TV IN CARE ITI EXPLIC ASPECTE ALE NUMEROLOGIEI.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

DIPLOMA

Atestat participare si insusire cunostinte Curs de Numerologie online

E-BOOK

4 e-books Curs de numerologie online

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de numerologie online”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Test

excelent

×