Curs de numerologie online

296,00 lei

Inscrie-te la curs si inveti cum sa iti intelegi personalitatea, sa iti descoperi talentele ascunse, sa beneficiezi de momentele optime din viata si sa iti prevezi viitorul spre inaltul tau beneficiu.

Compara
Categorie:

Descriere

Invata Numerologia de la tine de acasa! Fara orar si stres! Tu iti alegi felul in care sa participi si ritmul in care sa parcurgi materialul de studiu! Descopera lumea numerelor, a celei mai vechi stiinte de dezvoltare personala fondata de Pitagora, intr-un curs fascinant si captivant online.

Cursul de numerologie online are 4 module ce imbina parte teoretica si practica. Dupa asimilarea informatiilor teoretice, rezolvarea si corectarea lucrarilor practice aferente unui modul, se primeste urmatorul modul. Cursul se desfasoara in totalitate in mediul online si primesti toate materialele de studiu pe adresa de email.

Beneficii: 

Cursul te sprijina atat in scopul cunoasterii, evolutiei spirituale, al dezvoltarii personale, dar si cu scop practic. Vei invata sa iti intelegi in profunzime personalitatea, sa iti descoperi talentele ascunse, sa beneficiezi de momentele optime din viata si sa iti prevezi viitorul pentru o viata plina de abundenta, fericire si sanatate. Numerologia are aplicabilitate in viata ta de zi cu zi!

Structura curs:

Modul 1 - Numerologia descifrata  - Teoria numerelor. Armonii universale si succesiunea numerelor. Numere si cifre. Operatii numerologice. Vibratia nasterii. Cele 9 profiluri de personalitate. Numerele maestre. Lucrare practica

Modul 2 - Cifrarea literelor: Numere, chakre si culori. Grila Lo Shu. Diagrama vibratiei nasterii. Sagetile lui Pitagora. Ziua de nastere. Corespondenta dintre litere si numere. Clasificarea literelor. Numarul de expresie. Numerologie si destin. Diagrama numelui. Vocatia in numerologie. Tema practica.

Modul 3 - Tabloul complet al numerelor principale: Numerele dominante. Numerele karmice. Vibratia de interior. Vibratia de exterior. Numarul activ. Numarul ereditar. Numarul cosmic. Numerograma personala. Tema practica

Modul 4- Numerologie previzionala si practica: Anul si luna personala: calcul si semnificatii. Pinaclurile sau ciclurile vietii. Compatibilitatea numerologica. Adresa si numarul de inmatriculare. Alegerea numelui firmei. Numarul de telefon. Tema practica.

Click aici pentru demo modul

 

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

DIPLOMA

Atestat participare si insusire cunostinte Curs de Numerologie online

E-BOOK

4 e-books Curs de numerologie online

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Curs de numerologie online”

Test

excelent

×
Numarul PredestinatIntroduceti data fara separatoare Life Date: =

 
 

 


×