Numerograma cuplu

186,00 lei

Cu peste 40 de pagini de informații personalizate despre tine si partenerul tau, nu exista nicio alta analiza care sa interpreteze mai precis si care sa prezica viitorul vostru relational, decat studiul nostru numerologic.

Compara
Categorie:

Descriere

raspunsul la toate intrebarile tale e aici

relatia perfecta?

 Sunteti compatibili?

Numerograma iti dezvaluie drumul relatiei  voastre. Numerograma de compatibilitate – este cel mai complex studiu numerologic si releva potentialul relatiei voastre.

 Daca o sa dureze, daca este persoana potrivita pentru tine, daca veti intemeia o familie sau nu – toate acestea se vad in studiul compatibilitatii de cuplu.

adevarul din numere

Cu peste 50 de pagini de informații personalizate despre tine si partener (a),  pur și simplu nu exista nicio alta analiza care sa fie mai precisa in interpretarea adevaratei voastre relatii si compatibilitati si sa prezica viitorul vostru relational decat raportul nostru numerologic.

Aceasta analiza cuprinzatoare si extrem de revelatoare include 98 de calcule personalizate bazate pe numele voastre complete si datele voastre de nastere,  precum si prognoze socant de precise ale etapelor voastre relationale!

ce analizam

 • Profilul tau numerologic
 • Profilul numerologic al partenerului (ei)
 • Compatibilitatea numerelor de destin 
 • Compatibilitatea zilelor de nastere
 • Compatibilitatea vibratiilor de interior – numerele sufletului
 • Suflete pereche sau relatie karmica?
 • Compatibilitatea anilor personali
 • Potentialul si oportunitatile relationale
 • Compatibilitatea matricei relationalo- energo-numerologice
 • Obstacolele si provocarile relationale
 • Karma relationala
 • Potentialul relational de evolutie

 Vrei sa intelegi care sunt mecanismele care iti determina relatia si care  este destinul vostru?  Crezi ca relatia voastra are un potential si nu stii cum sa il accesezi? 

Vrei sa stii fara indoiala daca sunteti compatibili?

Nu mai pierde timpul cautand raspunsuri la intrebarile care te framanta!

URMARESTE EMISIUNEA TV IN CARE EXPLIC CATEVA ASPECTE DE COMPATIBILITATE

salveaza-ti relatia! nu mai sta pe ganduri si afla totul despre voi!

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

LIVRARE

Toate datele furnizate precum si rezultatele numerogramelor sunt confidentiale. Numerogramele pot fi transmise pe email in format pdf numai dupa achitare sau pot fi discutate in cadrul unei consultatii numerologice la cabinet.
Pentru programari sunati la 0724.364.843 sau email: cristina@8infinities.com

Testimoniale

" Am comandat numerograma pentru mine si prietenul meu si am inteles de ce nu ne mai intelegeam. A fost ca si cand vedeam pentru prima data radiografia relatiei noastre. Ne-a salvat relatia." – Valentina

"Nu credeam ca niste numere si litere pot spune atat de multe despre noi. A fost socant dar am reusit sa ne dam seama cum sa facem sa ne fie bine" -Ioana

Test

excelent

×