Numerograma cuplu

Reducere!

186,00 lei 168,00 lei

Cu peste 50 de pagini de informații personalizate despre tine si partenerul tau,  pur și simplu nu exista nicio alta analiza disponibila care sa interpreteze mai precis si care sa prezica viitorul vostru relational, decat raportul nostru numerologic.

Compara
Categorie:

Descriere

Cu peste 50 de pagini de informații personalizate despre tine si partenerul (a) ta,  pur și simplu nu exista nici un instrument disponibil astazi, care sa fie mai precis in interpretarea adevaratei voastre relatii si compatibilitati si sa prezica viitorul vostru relational decat raportul nostru numerologic.

Aceasta analiza cuprinzatoare si extrem de revelatoare include 98 de calcule personalizate bazate pe numele si data ta de nastere a ta si a partenerului (partenerei), precum si prognoze socant de precise ale pinaclurilor voastre!

Nu exista moment mai bun decat ACUM pentru a decoda destinul numerologic al relatiei tale.

 Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele care iti determina relatia si care este DESTINUL vostru? Crezi ca relatia voastra are un POTENTIAL si nu stii CUM sa il accesezi? Vrei sa STII fara indoiala daca sunteti compatibili?
Daca vrei sa afli raspunsul la oricare din aceste intrebari, atunci Numerograma de compatibilitate este SECRETUL RELATIEI TALE.

Numerologia relationala ofera detalii CLARE despre trasaturile de caracter personale, calitatile si defectele, dar si despre viitorul relatiei voastre, evolutia sentimentala, spirituala, materiala.

Numerograma iti arata fara dubiu daca ai facut alegerea corecta a partenerului/partenerei de viata si daca se potriveste perfect dorintelor tale. Poti sti si daca cel/cea care este deja langa tine se va schimba (si cum), sau care sunt metodele de a imbunatati relatia voastra.

Numerograma de compatibilitate analizează numerele tale si cele ale partenerului/partenerei pentru a descoperi modele ascunse, temeri și trăsături pe care trebuie să le intelegi cu scopul de a evalua cu succes impreuna.

Compatibilitate in cuplu te ajuta sa descoperi punctele forte ale relatiei cu partenerul tau si sa treceti mai usor peste problemele care apar in viata voastra.  Este o  metoda care a fost pusa la încercare de nenumarate ori si a ajutat deja mii de cupluri care si-au imbunatatit sau salvat relațiile.

Numerograma de compatibilitate analizeaza:

  • Profilul numerologic al fiecarui partener
  • Compatibilitatea numerelor de destin si a zilelor de nastere
  • Compatibilitatea vibratiilor de interior
  • Suflete pereche sau relatie karmica?
  • Compatibilitatea anilor personali si viitorului relational
  • Compatibilitatea matricei relationala- energo-numerologice
  • Ce va uneste si ce va desparte
  • Obstacolele relationale
  • Karma relationala
  • Potentialul relational de evolutie

Toate datele furnizate precum si rezultatele numerogramelor sunt confidentiale. Numerogramele pot fi transmise pe email in format pdf numai dupa achitare sau pot fi discutate in cadrul unei consultatii numerologice la  cabinet. NB: Nu uita sa completezi formularul de mai jos si sa finalizezi comanda- ADAUGA IN COS

Completeaza formularul cu datele necesare pentru realizarea NUMEROGRAMEI
Daca nu platesti cu cardul, poti plati: - la banca, prin ordin de plata, - prin online banking – intrand si efectuand un transfer bancar direct din panoul de administrare al contului tau de online banking. Bifeaza aceasta optiune si vei primi datele de plata prin email. Va multumim
Dupa completarea formularului, nu uita sa accesezi butonul de mai jos - COMANDA NUMEROGRAMA - daca ai ales sa platesti direct cu cardul - online.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

nota bene

Toate datele furnizate precum si rezultatele numerogramelor sunt confidentiale. Numerogramele pot fi transmise pe email in format pdf numai dupa achitare sau pot fi discutate in cadrul unei consultatii numerologice la  cabinet.
Dupa adaugarea in cos a produsului, nu uita sa completezi datele (numele complet si data de nastere) ambelor persoane.

Detalii

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Numerograma cuplu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Numarul PredestinatIntroduceti data fara separatoare Life Date: =

 
 

 


×